8

един друг

преди 7 години

Ако искат да им се разкара този джакпот да кажат кога ще пускат пак "репетиция" с тегленето на числата за да си ги запиша и после ще ги отърва от джакпота. Иначе така на сляпо не ми се играе.

7

Анонимен

преди 7 години

тотото ще го призная ако стане като едно време,върти се сферата на ръка отварят дупката и започват да падат топките, сички тея въздух и магнитни обръчи са предпоставка за измама,и сферата да се зарежда от същата дупка откъдето излизат топките

6

Перо

преди 7 години

Успешно източват парите на бедните и простите. Рекламите вървят с пълна сила по най-гледаните канали в най-гледаното време. Участват популярни лица. По рекламиращите компании може да си направите извода кои са най-големите печеливши бизнеси в бедна България - хазартът и фармацевтиката.

5

Анонимен

преди 7 години

Удавник за сламка се хваща,уловка за бедните,алчните и комплексираните

4

o/o

преди 7 години

Всичките тото,лото и др. игри са тотална измама ,ама балъци много и тея дето ги провеждат стават още по-богати.Не ви ли писна от платените измамни видеоклипове на ,,печеливши,, от лотарията на ,,слабичкият мамин син,, .Един вестник да си купиш се редиш на опашка заради заблудедените кандидат милионери които драскат ли драскат талони ,а парите им отиват в свинчовите джобове.

3

Анонимен

преди 7 години

След многото си гафове още не знам как не са ги разследвали, закрили и опандизили.

2

Анонимен

преди 7 години

На мама глиганя, прави гуша. Млад, умен,красив и преуспял.

1

Анонимен

преди 7 години

Пускайте, пускайте, мама Праска ще ги носи на Прасчо, а вас ще ви покажат по телевизията.