20

Шефа

преди 7 години

Тия тарикати от ГЕРБ , вече лъжат като дърта ромка!Те си остават в тайна коалиция с ДПС , а с феса Местан са си в стабилна явна коалиция!Бъдещето очертава силова игра от Президенството спрямо ГЕРБ и управляващите му некадърници и затова се гънат , това "да" , това "не" , това "може би" .....накрая ще си изперат гащите и ...на простира .. за да зяпат какво е времето!

19

да

преди 7 години

БСП са истинските грабители на държавата, при ГЕРБ всичко е открито включително и заседанията на МС, даже са обучили троловете да пишат че Герб крадат, представяте ли си крадеца вика дръжте крадеца

18

До БиБи

преди 7 години

Привържениците на ГЕРБ, желаещи коалиция с ПФ, в чийто състав влиза бургаското НФСБ, нека се поинтересуват малко от мнението на кореняците бургазлии за Валери Симеонов. Там го наричат Вальо психото . Навремето баща му - бивш военен е бил преместен от ямболско в Бургас и Вальо се смята за бургазлия. Не е "моряче" той, а от края на Николай Ненчев. И не се ползва с авторитет сред бургазлии - знаят го като собственик на "скат" и човек от мутрите. Така се държи и сега - като мутра.

17

Нели

преди 7 години

До Кукер 20Вие ,които пишете в този форум почти всички сте комунисти.Не приемате чуждо мнение различно от вашето по стар навик от миналия век.Какво ти пречи Дончев?Човекът е много способен и заслужава да бъде във властта .

16

Горгона

преди 7 години

До Анонимен 13 Върви на майната си.Кой нормален дясно мислещ човек гласува за БСП?Ти си един формен лъжец.Ти си комунист от най-долна класа

15

Гусине Дончевъ

преди 7 години

На вашута партия големата грешка се казува Бойко Борисов И яс се надевам дека у вас да има малечко съзнание и сила тоа да го пратите там дека му е мястото у забвение да оди да яде асвалтот на скапаните магистрали ,дека са като селски пътища у Германиата Сигурен съм че у Герб има честни и почтени хора дека имат волата и силата да се преборуват и с корупциата и насадената от вашио лидер *** простотиа ,оти това са ви най големите проблеми

14

БиБи

преди 7 години

Aко смятате, че ще можете да направите коалиция с ПФ, където се подвизава една мутра от Скат - Валери Симеонов, много се лъжете. Махат се Митов и Ненчев, а отивате в лапите на един клиничен случай от НФСБ. Първо се договорете с Каракачанов да изпратят Валери да се лекува от душевни болести.

13

Кукер

преди 7 години

Тоя господин на снимката кво му е станало бледен като умрял напудрен да не му се е привидял Тодор Живков и му е лъхнал в лицето ?

12

Анонимен

преди 7 години

Росен беше по-велик от Боко, щото беше по-смешен.Историята ще покаже кой е победил.

11

Fuga

преди 7 години

Partiite i partizanite na besilkite do 3 mart.

10

перуката НЕНЧЕВ

преди 7 години

Герберасите ще се съберат с МАГАРЕШКИ , МУТРАГЕН ДО МУТРАГЕН

9

Анонимен

преди 7 години

аз съм дясно мислещ човек и ще гласувам за БСПКрадците от ГЕРБ няма да видят властПърва сила на изборите ще са БСП.Те ще съставят кабинет.ГЕРБ отива в опозиция и в историята завинаги

8

Анонимен

преди 7 години

Всеки, който е бил министър на Борисов трябва да бъде зачеркнат от кръга на почтените хора.Дончев туй, Дончев онуй?! Почтен човек не може да работи за доктора на неуките, за ония дето е *** и затова се разбира с простите. С прости хора начело държавата никога няма да тръгне напред!

7

Луцифер

преди 7 години

Дончев е един от малкото политици, които заслужават уважение,на каквото и пост да се намират! Тай е безспорен професионалист и вероятността да не корумпиран е напълно реална. Жалко, че не е към реалната, истинска десница ДСБ. За него бих гласувал във всякакъв формат. Ако той беше министър председател България щеше да е много, много по напред...

6

Анонимен

преди 7 години

ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа аз за БСП ще гласум, каква коалиция с вас ще правят, не не и не

5

Илия - Варна

преди 7 години

Изхвърлети от редицитр си всички партийци и доносници инарода ще ви подкрепи! Иначе и вие сте като тях - кради, лъжи, мажи - важното е да си добре на гърба на хората.

4

Андрешко

преди 7 години

Каква дясна партия са Герб с членове на БКП втори ешалон и партийни секретари? Те нямат дясно мислене,защото нямат никакъв десен закон приет,но крадат повече от тройната коалиция и когато в 2020 година спрат еврофондовете,ще се окажем без икономика и без ничия подкрепа,а тези с награбените пари ще идат да живеят в някой райски кът,а баламурниците,които ги подкрепя ще останат с пръст в **з.

3

Петър Папазов

преди 7 години

Крайно време е Бойко, Цецо и пр. да си ходят. В ГЕРБ има и интелигентни хора като Дончев и др. А ГЕРБ е необходим защото е единствената сериозна дясна формация у нас. Така че бърза промяна е нужна.

2

ДГД

преди 7 години

Много увехнал е тоя гербер на снимката.

1

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ГЕРБ се маха... - остават БСП и ДПС... - ай чиститу...