86

boyko.uzunov

преди 7 години

Същите,същите дето лочат от лапите на Сорос!!

85

Бай Рашо

преди 7 години

Май и в богатия Запад са се оформили платени агитки,като тези които създаде Цветанов у нас, които срещу15 лева на ръка и 2-литрова бутилка бира "Ариана", даотидат и протестират срещу този когото му . . . покажат !

84

..

преди 7 години

Ама тия какво искат бре??? Нали за теа пищят, ме са демократична свободна държава.. ее.. избрахте си го брее??? Не съм гласувал аз вие си го избрахте!!! Край!!! А и отделно тия, където пищят сега къде бяха преди да го изберът??? Човека си е президент избран с ппвече от Хилъри и тва е

83

до дидо

преди 7 години

Да, дидо светът трябва да се управлява от човеци, не от шeбeци.Така става когато светът се упралява 8 години от шeбeк, не от човек.

82

Анонимен

преди 7 години

Басирам се на милиони, че 90% от протестиращите жени преди 15 години(прословутите скандални изказвания на Тръмп) са щели да дадат мило и драго да ги хване някой като тях за сливотутките. Ама не ги е огряло и сега скачат. Мадона на база на мъжките мераци си направи кариерата. Както и 99% от известните актриси. Иначе щеше да си е нищо. А сега скачат. И какво постигат? Разни *** преследват млади африканчета из Европа и ядат бой и бахур едновременно. Войната между половете е измислица.

81

Анонимен

преди 7 години

От всичките тея протестиращи един с ум няма. Протестите са базирани на войната между половете, а от това по - голяма измислица няма. Няма война между половете. Мъжете имат нужда от жени и жените от мъже. Могат да живеят в разбирателство и в неразбирателство. Естественото поведение в група изключва толерирането на конфликтите. Някой налага изкуствено разреление между половете само защото го може. В момента се вижда, че това е определена политическа сила в САЩ. отдавна се чудех кой.

80

Анонимен

преди 7 години

Мадона не съм я гледал повече от 10 години. Няма и да я гледам, колкото и да се пъне да привлече внимание. А вече няма да гледам и Скарлет Йохансон. Беше нейната. Вече свърши. Сега може да почне да осиновява сирачета като една друга такава, дето беше нещо навремето.

79

дидо

преди 7 години

не може светът да се управлява от мамуни слезли преди няколко години от дърветата.

78

Анонимен

преди 7 години

Холувуд е срещу Тръмп.Но с Тръмп са няколко генерала и ЦРУ.Списъкът е непълен, но точен.

77

Анонимен

преди 7 години

Блестящи! А Мишел милата, от вълнение не знае къде да си завре подаръка от Мелания Тръмп...Два мамуна неадекватни до последно...Сбогом мамун, добре дошъл Тръмп.

76

до 74

преди 7 години

Интересно дали и отричащите Тръмп наистина са толкова много или са няколко човека пишещи неуморно с различни имена. Хммм

75

Додо

преди 7 години

Тръмп спечели изборите с РАЗМАЗВАЩА преднина пред вещицата Хилари! Глупостите, които разни медии пишат, че тя била взела 3 милиона гласа отгоре просто не са истина, защото т. нар. Абсенти Вот (на гласували от друг щат или държава, а не по местоживеене) изобщо се брои само ако разликата в гласовете в съответния щат е процентно по-малка от общия брой абсенти вот. Либералните ислямолюбски медии базират твърденията си на заключението, че Хилари е спечелила 100% абсенти вота, което е лудост!!!

74

Анонимен

преди 7 години

На изборите Тръмп имаше убийствена преднина. А Скарелет Йохансон и Мадона загубиха много фенове заради това, че си продадоха човешката стойност на политически организации.

73

Реалист

преди 7 години

Жална и майка на Америка, гласува за един лъжец и самовлюбен диктатор. Той имаше наглостта да иска Обама да си покаже акта за раждане, но напълно игнорира исканията той да покаже данъчните си декларации. Човек, който не е плащал данъци с години, който се гордее , че е мамил партньорите си. Всеки който го хвали е велик и всяка опозиция е стъпкана и оплюта. Типичен диктатор, който ще погребе Америка. Американците не издържаха теста за интелигентност.

72

Aх,кaк може

преди 7 години

безпристрaстнa медия кaто този сaйт дa не ни уведоми зa Линдa Сaрсур...ц...ц...сигурно е случaен пропуск!

71

БАБА БУНА

преди 7 години

ТРЪМП,ЛИЧИ ОТ ПЪРВИТЕ СТЪПКИ,ЧЕ ОБИЧАШ АМЕРИКА И ЩЕ ИЗПЪЛНИШ ТОВА КОЕТО СИ ПЛАНИРАЛ,АКО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕШ ПРИ НАС ОБЕЩАХА ДА ПРАВЯТ ЮЖЕН ПОТОК,БЕЛЕНЕ ЦЕНТРАЛАТА,НО НЕЩО СЕ ИЗВЪРТЯХА.АКО НАМАЛИШ ТОКА ОТ ТВОИТЕ ЦЕНТРАЛИ,ЩЕ ТИ ДАДЕМ СПЕЦИАЛИСТИ ПО САНИРАНЕ И ПРАВЕНЕТО НА МАГИСТРАЛИ,ВЕЧЕ ИМАМЕ САНИРАНИИ 500 БЛ,ОСТАВАТ НИ 45000 И 100ХКЪЩИ,ПРАВИМ ПО 10 КМ НА ГОД.МАГИСТРАЛИ,ЗА 100 Г ЩЕ ГИ НАПРАВИМ,САМО ПАРИ НИ ТРЯБВАТ,ВИЕ ИМАТЕ ПАРИ,ТА НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ЩЕ ТИ ПОМОГНАТ,ДА ЖИВЕЯТ НАШИТЕ БЪДЕЩИ КОНТАКТИ

70

Анонимен

преди 7 години

ShoppAз не подкрепям Тръмп,зaщото Сорос.ми плaщa дa мисля тaкa и зaщото искaм дa имa много зaгорели бежaнци,които дa ме онождaт ! ""На тоз *** му хвърлят някакви жълти центове и той се хвали че му плащали.

69

Анонимен

преди 7 години

" Not my president, not my president ... "с негърски акцент. Сори Майкъл, мандалото хлопна.

68

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 74От минусите ми се струва че участниците тук са доста малко и са добре организирани.

67

Анонимен

преди 7 години

Не казвам че Клинтъновица би била добър президент но в случая тя беше по-малкотозло.Защо хората са принудени да избират между две злини е друг въпрос.Едно е сигурно. Тръмп не само няма да направи живота на американците по-добър ноима много сериозни рискове за целият свят.Този човек е луд и само *** не би го видял.