116

Анонимен

преди 7 години

Luda no smela jena as ja savetvam da gi sadi orangotanovi sa bolki v razete ili plevneliev da isvadi ot 90,000 miliona i da i dade 50000 lv hahaha ili po4ivka na halkidiki v imenieto mi sa milioni kaschta taka jurnaliskata schte si po4ine ot stresa na pass4ite na rosen4o

115

Мара

преди 7 години

Беновска преигра с ябълката, но някой от много философстващите тук да знае какъв и бе въпросът, всъщност???Това е много по-важно и отговор на него, естествено не получи!

114

Анонимен

преди 7 години

Не съм фен на Плевнелиев и НСО, но малко и беше на Беновска. За назидание трабва да я осъдят.

113

Гиви

преди 7 години

Много нагла си, Беновска ! Жалко, че не ти счупиха главата. Жалка си с напъните да бъдеш забелязана. Пък и тръгнала да се жалва!!! Във всяка нормална държава, досега щеше да си осъдена, и най-малко да метеш улиците. Каквато ни държавата, такива ни и "журналистите"

112

Mнение

преди 7 години

350кг яки мускули не могат да победят 55 кг пълна простотия

111

Паметлив

преди 7 години

Народът е казал:"На умряла кокошка-нож вади!"Та и с Плевналиев-той е политически труп и по-мъртъв не може да бъде,тея простотии са съвсем излишни!Няма смисъл повече да го обсъждаме.

110

Анонимен

преди 7 години

Република България е правова държава. Хулиганство, уронване престижа на журналистическата професия, уронване престижа на държавна институция, посегателство върху държавен глава, злоупотреба с права, накърняващи права на други.

109

Беновска

преди 7 години

e типичен пример на селска простотия на поразия!!!Класика в жанра!!!

108

Илияна Беновска

преди 7 години

И сига видяхре ли мъ всички колку съм интиресна? Да ни би някуй дъ и устанал койту ни е чул за туй нещу?

107

Чочко

преди 7 години

Заспал пазачът на Карлуково и избягали : Беновска , Диков , Бареков , Йоъова , Михнева , Овчаров , Нинова и други червени *** . *** лудницата !!!

106

Анонимен

преди 7 години

Да бъде осъдена на 15 години затвор при строг режим.

105

верую на русофоба

преди 7 години

Правен съм във *** гробкато всеки русофобДуми като чест, достойнствоме докарват до разстройстволипсата на интелектпредизвиква в мен респектЧуя ли за трети полсе събличам чисто гол,лик с кенийската мамуна и се хващам за харпуна

104

Анонимен

преди 7 години

Беновска мога да те посъветвам да отидеш на психиатър да си лекуваш болният мозък.

103

Анонимен

преди 7 години

Да опита да хвърли ябълга по Тръмп ... Ако не я застрелят ще престои в затвор достатъчно, за да забравят за нея дори роднините ѝ.

102

Абадона

преди 7 години

Я гледай какви апологети се намериха на онова безполово същество,та си нямат еша..Русофобски изчадия на Ада,може спокойно да вървите на Сорос у дивия и там със сигурност ще ви хареса,защото сте родени от дирника на Велзевул!

101

Maks

преди 7 години

Да не беше правила тази простотия с хвърлянето на ябълки , а просто да си зададе въпросите и да настоява за отговори. Този цирк с хвърлянето на ябълки ... явно страда от липса на внимание или има нужда да говори с психолог. Поведението и е странно .

100

Анонимен

преди 7 години

Беновска не само че е нагла, тя има нужда от медицинска помощ.

99

Райчо

преди 7 години

Беновска ако има въпроси да си остави вкъщи,(ябълките,устата,,очите,и Мозъка)Коя е тая да се прави на нинджа в ПАРЛАМЕНТА..???

98

Анонимен

преди 7 години

Абе че Беновска не бива си е истина, обаче някой да нарече Плевенлиев институция си е неориентиран педродемократ. Тоя унищожи и малкото имидж, който имаше Българската президентска институция. Създаде и имидж на нещо, подлежащо на промоционална ликвидационна разпродажба на дребно...

97

Анонимен

преди 7 години

Не си в час май, за Плевела говориш ти.Тук говорим за Генерала.Лягай, че мама те търси...