61

Анонимен

преди 7 години

Тоз Тръмп май ще се извъди мошеник. Нали обеща да махне санкциите, а сега нямало да ги маха. Не е хубаво така!

60

Анонимен

преди 7 години

Като не са важни санкциите, защо тогава изразходвахме толкова сили да хвалим Тръмп?

59

Анонимен

преди 7 години

А що така бе?

58

kokospa

преди 7 години

Абе незнам за снкциите ама:кило домати в Масква гони 8 лева килото!!Свинско с кост в верига в Омск е 8-9 лева!!Белоруски колбас(тип шпек)14 лева.Та вие пак говорете....в Омск середната заплата е около 580-620 лева!!Писал съм в левове за по-така панелните спецове.

57

Виктор

преди 7 години

Пока есть основной поставщик всего, Китай. России санкции не страшны.

56

Баба

преди 7 години

До Анонимен 74Те болшевиките и по време на ГЛАДОМОРА са изнасяли зърно... Я чукни горе тая дума и виж за какво става въпрос. И ще си внасят азиятци да им бачкат, а? Звучи познато...

55

до най-великите

преди 7 години

Майне дамен унд херен, ама вие за един газ ли сте, не издребнявайте моля...

54

най великите

преди 7 години

таварищ Медведев защо издребнявате вие за едни санкции ли сте

53

до хахаха

преди 7 години

Ами провери де ;)Ти ако можеше щеше да знаеш това, което ти пиша, ама явно не можеш, щом не си съгласен. А, между другото, с кое не си съгласен? Щото обръщението "До анонимен" обхваща всички, пишещи в тоя сайт. Тебе включително ;))Само да ти кажа, че явно или не си забелязал, или си забравил нещо... ;)

52

Анонимен

преди 7 години

Валутните и златните резрви на Русия са се увеличили с 12 и 11% съответно само за първите 9 месеца на 2016 година ;)))А че били на червено са си чисто украински мераци. Виж, украинските са си на червено. А за съотношението БВП/дълг на целия евроатлантически свят не споменавам, че ще има евроатлантически самоубийства ;)))

51

Анонимен

преди 7 години

Със или без санкции на руснаците им е все тая, защото никой в Русия не си прави илюзии, че западът не им е никакъв партньор. Освен това търговията си върви, защото всеки иска да купи и да продаде нещо, просто цената е различна, както при ембаргото. А разни кьорфишеци, че Русия загивала, че Европа процъфтявала, навсякъде може да прочетеш. Който има изгода търгува и две пари не дава за санкции, защото има нужда от руски стоки, газ особено...А вие си лежете на кълката, че Русия загива.

50

хахахаха

преди 7 години

До АнонименОххх, шъ мъ умориш с тия глупостиЧе нали всеки има нет и може да ти провери фантазиите.Недей така

49

Мдам

преди 7 години

Руската икономика е пред колапс. Валутния резерв вече е на червено.Ако петролът не достигне 80 долара ( а това мн малко вероятно) , то резервът свършва през юни.И тогава се намалят драстично бюджетните разходи, заплати, пенсии, издръжка на болницитрагедия

48

Анонимен

преди 7 години

В момента КЛААС строят още 2 завода за селскостопанска техника в краснодарския край и не са само КЛААС. А отделен е въпроса, че самите руснаци увеличават производството на собствена селскостопанска техника с по 60 - 70% на година. Идея нямате за какво става дума. И идея нямате за какви пазари се говори. ЕС няма да маха санкции - ще ги увеличава, иначе ще загине от неконкурентноспособност. Те това е и единствената причина за тях. А не политическа, както си мислят идиoтитe тука ;)

47

Анонимен

преди 7 години

Драги евроатлантици, 2 години подред Русия е на първо място в света по износ на зърнени храни. Миналата година започнаха усилено развитие на отглеждането и на фуражни култури(именно в Сибир), и постигат невероятен ръст. А това ще доведе до невероятен ръст в животновъдството. Евтина работна ръка от Азия и бившите републики имат бол, Така че скоро на швейцарските крави, немските зеленчукопроизводители и холандските аграрни специалисти ще им правят музеи из цяла Европа с пари от бюджета на ЕС.

46

Анонимен

преди 7 години

Американските санкции нямат никакво значение за икономиката на Русия. Тя и така си върви надолу.

45

Анонимен

преди 7 години

До пророка Олег.Плюем на твоята комунистическа история.Знаеш ли,какво е вършила Червената армия заедно с комунистическата терористична партия,след идването и на власт?

44

Умньо,

преди 7 години

До пророка Олег - A към китайския глобализъм някакви забележки?Гн Ши беше в Давос ако не си чул.

43

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

До едного бълхара.Товариш , очень правы----Ты явно бежал от часы по Географии и ничего не знаеш , дла сибирские , красние огурцы...!!!Как тебе не стыдно , *** , такой...А , НАДА ЛЮБИТ РУСКИЕ красныеые сибирские огурцы.....!!!!А , Мый Вас болгары--------ЗАЧЕМ ВОБЩЧЕМ , ОСВОБОДИЛИ...??!!!!Вы должние -------- НАДО ЛЮБИТ ---НАШИЕ КРАСНИЕ ОГУРЦИ!!!!! .......

42

Вот такая щука...

преди 7 години

"Православны КОМУНИСТ"--Росии........ЕТО , БОЛьШОЕ ЗАБЛУЖДЕНИЕ!!!ТАКИХ--НЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/...и не были никогда.../