51

пророк

преди 7 години

тази година Боййко ке си идеи ГЕРБ ке умре в забвение

50

Анонимен

преди 7 години

НЯМАМ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ! ТОВА ЩЕ Е НАЙ-УСПЕШНИЯТ ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ!

49

Ron

преди 7 години

Дано не си изкара мандата.

48

Анонимен

преди 7 години

Дали щял да се справи Радев???Вие на един *** пожарникар дадохте цялата власт в държавата а сега задавате *** въпроси.Щом при Тиквата не се разпадна държавата значи и МАГАРЕ да сложите там вссичко ще е наред. При това магарето няма да краде което значи че държавата определено ще ПРОСПЕРИРА.

47

Анонимен

преди 7 години

До Честито!130 000 лв. за двадесет и пет-шес години служба,не кой знае колко много колега! Няма да ти обяснявам,за ограниченията,лишенията,несгодите и отговорностите,които е носил!В крайна сметка преди започване на работа в Армията и МВР,всеки си е правил и подобна сметка-пари накуп,ранно пенсиониране,но за сметка на горните неща.На такива като теб са им попречили разбира се лошите комунисти,сега ви пречат четирите годишни времена и оня дето клати гората!

46

Анонимен

преди 7 години

До bluesky1.А СЕР-гей ,колко стаж имаше?

45

Убийствен парадокс

преди 7 години

Защо БГ разузнаването изпълнява само политически поръчки,а не защитава обикновените граждани,същото разузнаване се храни от нашите данъци пък слугува лично на Плевнелиев и Борисов наричайки нас Българите руски ***,хейтъри и подобни квалификации,що за гавра е това мистър нов Президент!?безпартиен

44

Анонимен

преди 7 години

Един мошеник и лъжец се намърда в президентството не без помощта на Кремъл.

43

Анонимен

преди 7 години

Червени каскети, факт е че камерите показаха как хората ръкопляскаха на Плевнелиев, а Радев си беше викнал една група членове на БСП от градската им органицация да му поднасят цветя првд Ал. Невски.Цял живото сте били по парадите и по шоуто преди на другия ден да оберете поредната банка!

42

Анонимен

преди 7 години

Добре, че вече няма да виждам физиономията на провалилия се Плевнелиев. На Борисов всички кадри са пълен провал. А, представяте ли си каква смехория щеше да има днес на встъпването, ако Цецка беше станала президент. Вероятно Цецка днес си беше обула нови копринени ***, ама добре, че не трябваше да ги гледаме и тях. Борисов беше нервен и подскачаше на едно място от нерви. Нека тренира нервно скачане, че идват избори, а Костинброд го няма. Никога повече няма да гласувам за ГЕРБ.

41

Schutzstaffel

преди 7 години

Пожарникарите са достойни хора. Мутрата от СИК е петно върху тях.

40

Анонимен

преди 7 години

Ама се изкефих на освркванията по адрес на отиващия си Плевнелиев.

39

МАЙНА

преди 7 години

ДОСТА СЪМ ЛЕТЯЛ И СЪМ ВЯРВАЛ НА ПИЛОТИТЕ. ТЕ ИСКАТ ДА КАЦНАТ БЕЗ ДЕPТОВЕ И ДА СИ ПИЯТ БИРАТА.

38

bluesky1

преди 7 години

Аз лично познавам такива калинки, които без нито един ден трудов стаж и веднага след дипломирането си станаха шефове на държавни агенции и това само заради членството си в ГЕРБ..хора без ден трудов стаж, само с една диплома и по някоя грамота за лустро дето завършили някое "зелено училище" в Брюксел примерно... Трябва със закон да бъде задължен мин председателя да се публикува трудовия стаж и биография на висшите държавни чиновници....

37

bluesky1

преди 7 години

Ама дали Румен Радев щял да се справи? Нямал политически опит!!! Добре де, навремето защо медиите не питаха същия въпрос, когато един пожарникар и откровена мутра стана кмет на София, а после и премиер... Ами какъв опит имаше другаря комсомолски секретар Плевнелиев, ами други като Лиляна Павлова...какъв опит имаше тази та да стане министър на регионалното развитие...А защо не попитахте имат ли опит една камара калинки на ГЕРБ да стават шефове на държавни агенции...лично аз знам такива без ден тр

36

Анонимен

преди 7 години

Хората посрещнаха Радев с аплодисменти,а изпратиха Плевнелиев с освирквания.-----------Напротив, беше обратното. Брат ми е работи към телевизията и друго ми разказа.

35

Честито!

преди 7 години

Взел ги е, а защо не го обясни това на предизборните си обиколки по селата, където неговите избиратели взимат по 120 лв пенсия.Защо си мълча тогава?

34

Schutzstaffel

преди 7 години

Мене пък ме разжалваха от сержант до ефрейтор за послушание:)))))))) Наборен войник. Командир на танк.

33

Анонимен

преди 7 години

За пореден път се вижда колко просто животно е българския избирател.

32

Анонимен

преди 7 години

Хората посрещнаха Радев с аплодисменти,а изпратиха Плевнелиев с освирквания.Това е истината,сороши.А вие си дърдорете колкото си щете.Светът и България за ваш ужас вече не са същите.