45

Aliev

преди 7 години

Страх го е Амерканците да не го свалят от власт. Има болната амбиция да стане султан и да замени Ататюрк на цената на всичко. Да запази присвоеното богатство от синовете, зета, мета и близки и познати, и Т да стане като Иран само,че сунтски. Дори премахна Р-то от името РТ.

44

toi

преди 7 години

До ЕРДОГАНErdogan e DIKTATOR, a vsichki diktatori svarshvat sle. Jalko sa Turzia. A moje bi si go e saslujila.

43

Тео

преди 7 години

Американците имат собствена култура.Преди около две години,когато гръмна скандала с отработените газове на Фолксваген самата Меркел реши да събере група с шефа на ФауВе,Министърът на външните работи и т.н.с идеята да намерят решение на въпроса.Очакванията са им били да ги посрещне някой от ранга поне на Джон Кери,а биват посрещнати от секретарката на шефа на някакъв регулатор за парниковите газове. След срещата Министърът е изнегодувал заради унижението и след три месеца си ... подава оставката!

42

Анонимен

преди 7 години

Няма кв да одиш при Там. Оди при Путин и си направете съюз под име ново ЕрПуткан

41

Анонимен

преди 7 години

Тръмп изобщо не се интересува от Близкия изток.

40

социолог

преди 7 години

Ще хване Тръмп за оная работа.

39

ГОРДЕЯ СЕ С ТУРЦИЯ

преди 7 години

Турците не са били рая а господарска раса !!! Турция и гражданите и не знаят какво е робство и са наследници на световна империя на три континента !!!Турция от регионална сила вече се превърна в глобален играч !!! А ти си пий ракията и недей да тормозиш мозъка си със висша дипломация !!!

38

ERDOGAN

преди 7 години

ЗА ВАС СВЕТЪТ Е САМО РУСИЯ И САЩ И ЕС :)))))))))))))ОЩО ВСИЧКИ СА 1 МИЛИАРД ДУШИ,СВЕТЪТ Е ВЕЧЕ БЛИЗО 8 МИЛИАРДА :))))))))))))))ЕРДОГАН РАБОТИ С КИТАЙ( НАЙ-ГОЛЯМАТА КИТАЙСКА БАНКА ОТВАРЯ КЛОНОВЕ В ТУРЦИЯ - *** ОФ ЧАЙНА )ЕРДОГАН РАБОТИ С ИНДИЯ ( ВЧЕРА ИНДИЙСКА МАШИНОСТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ ОБЯВИ, ЧЕ ИНВЕСТИРА 100 МИЛИОНА )ЕРДОГАН РАБОТИ С ЮЖНА КОРЕЯ, ЯПОНИЯ , АРАБИТЕ, ПАКИСТАН, КАВКАЗКИТЕ РЕПУБЛИКИ, БЛИЗКИЯ И ДАЛЕЧНИЯ ИЗТОК,ДНЕС ЗАМИНА ЗА АФРИКА, РАБОТИ С ЮЖНА АМЕРИКА :)ЕРДОГАН Е ИМПЕРИАЛИСТ

37

ERDOGAN

преди 7 години

"Друго е интересно каква ще е реакцията на Путин при създалата се ситуация?"ИНТЕРЕСНИ СИТУАЦИИ ВИ ОЧАКВАТ ВАС:-)КАКВА ПОЛИТИКА ЩЕ ВОДИ ВАШИЯ АДЖЕМИ ПРЕЗИДЕНТ?:-)АКО СЕ СБЛИЖИ С РУСИЯ, ТОВА НЯМА ДА ГО ХАРЕСАТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ:-):-):-)МОЛЯ ВИ, НЕ МИСЛЕТЕ ЗА СИТУАЦИЯТА НА ТУРЦИЯ:-)ЕРДОГАН СИ ЗНАЕ РАБОТАТА:-) ТОЙ НЕ Е ВЧЕРАШНО ДЖАРМЕ:-)

36

ERDOGAN

преди 7 години

ЗАБРАВИХ ДА ПИША, ОБСЪЖДАТ ЗАКРИВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ В ТУРЦИЯ,МОЖЕ БИ ЩЕ ГО ВКАРАТ КАТО ВЪПРОС В РЕФЕРЕНДУМА :)))))))))))))))

35

Валентин

преди 7 години

турчина Ердоган = османец робовладелец точно както дедите му.

34

Ам

преди 7 години

Схващате ли как Европа,леко изпада от сцената,как Тръмп размаха пръстче на Меркел,обаче е достатъчно хитър,да не го парви пред сили,с които няма какво да дели...увлечени да възхавлявте или плюете,не забелязвате ,че в политиката,той налага бизнес подход ,в бизнеса нямаш приятелчета,който не те закача да растеш, разпределяте благата.Политиката и бизнеса са две страни на една и съща *** игра,но правилата са коренно различни.Тръмп не е политик,затова и мерките му внасят смут в политическите среди

33

Балканец

преди 7 години

До ЕРДОГАН 37рРусия, САЩ, Европа - това е цивилизацията на българите, сърбите, гърците, румънците. А Ердоган е поредният диктатор с психически проблеми. Като не ти харесва, омитай се при него и при джамиите и фереджетата.

32

Анонимен

преди 7 години

Ердоганушата ще хване Тръмпа за гушата.

31

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПо интересна е ситуацията около новоизлюпеното диктаторче ердоган. Да видим дали ще свърши на бесилото или като плъх в някой канал. Щото имам чувството, че самите турци няма да го изтраят. А такива ренегати като тебе държат българските си паспорти за да има къде да бягат като стане напечено.

30

Анонимен

преди 7 години

Скоро няма да види ерджолан Америка. Ще отиде, но ако някой помни турция, локуми никой не иска.

29

Can

преди 7 години

Българите са българи до третата ракия и след това пускай 6 без 10 до дупка. И на сутринта като няма пари за кафе виновни за това са ромите. Аз предлагам щом ромите са виновни за всичко , да се дигне народа и да се организира референдум за забраняването на чалгата по обществени места , но съм 100 % сигурен , че това няма как да стане , защото по- голям роман от българина няма

28

hodrchapovylnite

преди 7 години

Както винаги за турците няма ред, те се бутат напред и искат да изпреварят всички световни лидери,който искат да се срещнат с Тръмп.

27

Анонимен

преди 7 години

"Ердоган към Тръмп: Идвам! Да се видим, спешно е!"Отдавна не е *** хамерикански задни части. Спешно е!!!

26

Анонимен

преди 7 години

До 39 Цялата сила на Турция е в това, да слуша и изпълнява това което и говорят Великите сили.