126

АЛЕКСАНДЪР АНТОВСКИ

преди 7 години

Горд народ е нашият македонски народ. Македонската история еправилната - българите са смесица от тюркски народи - татари,които живеят от над хиляда години на Балканите иСредноазиатски тюркски племена, които са дошли този пъткато мюсюлмани османци.

125

Анонимен

преди 7 години

Оп

124

народе ???

преди 7 години

*** народ слаба държава

123

Анонимен

преди 7 години

Какво ще градиж,като конституцията ти забранява ,може само да даваш интервюта и да произнасяш речи.

122

пионерче

преди 7 години

До Българин от ГерманияКва велика България ще възражда?? Квото сте сега като народ и държава това сте били преди години и векове. Нагли, продажни, алчни, мързеливи!

121

Българин от Германия

преди 7 години

BULGARIA FIRST !!!LET'S MAKE BULGARIA GREAT AGAIN !!!НЕ ставайте поклонник на " Великите Сили" и на Брюксел, г-н Президент ! Мислете и действайте ПЪРВО за интересите на България и тогава всички Български граждани ще Ви уважават ! Желая ви успех !!!

120

Anonimen

преди 7 години

Браво г-н Президент!Чудесна реч(без да чете,за разлика от Плевнелиев).Народа те посрещна с овации,вярвам и че така ще те изпрати след 5 години.

119

ГОГО

преди 7 години

Няма оттърване от комунистите!Петдесет години тъпкаха народа в името на чужда идеология и пак не им стигна!С толко болни мозъци,никога няма да станем нормална и просперираща европейска страна!Толкова ли е трудно да сравниш Северна с Южна Корея и Източна със Западна Германия и да разбереш коя система е по-справедлива и просперираща?!

118

Анонимен

преди 7 години

Колорадски бръмбари,разруха,бедност и нищета.Тъй се,империалистите са виновни.Друго си е да си комунист с грубите лапи челични

117

ГОГО

преди 7 години

Дано не служи на русофилите,продажници!Тук е БЪЛГАРИЯ! На който му е по мила Русия,да отива в Москва!Жалко е ,че на церемонията по встъпване в длъжност на президента на РБ,се вя знамето на чужда страна!

116

ГОГО

преди 7 години

Колко е добър тепърва ще видим!

115

xaxaxa

преди 7 години

Кво напред ще продължаваш? С Кого? Че то в България народ не остана, който да дърпа страната към прогрес, голяма част се изнесе на Запад от българите. България е обречена на провал и да затъва, и който да дойде на власт всичко в държавата е забатачено и няма оправия. Как да имаш високи доходи, като нямаш икономика? Икономика няма защото няма кадри, образованието е калпаво, и заплащането е ниско. Как да има демографски подем, като няма условия за нормален живот? Закривай *** наречен България.

114

Анонимен

преди 7 години

До последствиятаСлънчо, Варшавският договор беше за защита, аналог на НАТО.Това със стоките беше общия пазар на соц блока и се наричаше СИВ - Съвет за Икономическа Взаимопомощ.Учете я малко тази история, че се излагате като гербаджии пред избиратели.

113

До 126

преди 7 години

А за 27 години западно влияние не можахме да възприемем тяхната дисциплина,чувство за отговорност и да произвеждаме качествено.Е,кой ни е виновен?-запада,Русия или по-скоро нашия манталитет ако можем да минем метър.Така не става.Щом другите страни от бившия соц.лагер успяха да дръпнат напред и да ни изпреварят,значи никой не ни е виновен,а само ние сме врагове на самите себе си.

112

Анонимен

преди 7 години

До всички шпиц команди на сорос и да цъкате минуси това е България иска промяна.И да ми сложите минуси с това ще разбера колко дребни и продажни душички има.

111

Анонимен

преди 7 години

Само за един месец(преди изборите) на един непознат мъж повярваха повече от два милиона души и гласуваха за него.Учеше се в движение и то много бързо.Показа рефлекси в неочаквани ситуации.Ако бъде все така последователен,принципен и прагматичен,на следващите избори ще спечели двойно повече почитатели.Желая му успех.

110

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да лаете ГОЛЯМА част от България избра Радев за радост трезвомислещите са повече.Надявам се и съм сигорен че той ще води балансирана политика спрямо Русия и съседните ни държави.Успех!

109

последствията

преди 7 години

До блажени вярващиСега няма Варшавски пакт и затова не можем да пласираме некачествените си стоки !Негативите от руското влияние ни се отразяват сега във времената на пазарна икономика и конкуренция ! Под руско влияние и с руска технология не можахме да се научим да произвеждаме качествено и затова сега трудно намираме пазари на стоките си и много бизнесмени се страхуват да разширят производството и затова сме зле !

108

блажени вярващи

преди 7 години

Абе демократите не можаха да оправят разрушената ни от комунисти и русофили държава ,пък камо ли този русофил да оправи държавата !До такава степен разрушиха България ,че не десетилетия ,а столетия са нужни за да се оправи ! Редовното оправдание на русофилит - по времето на Бай Тошо бяхме добре ! Абе кво бяхме добре бе ?! Тогава по задължение страните от Варшавския пакт ни купуваха бок.луците ,а ние купувахме техните ,затова и не можахме да се научим на качествено производство !

107

Анонимен

преди 7 години

Хората на улицата показаха кого харесват повече.Посрещнаха ген.Радев с аплодисменти,а изпратиха Плевнелиев с освирквания и дюдюкания.От срам се шмугна набързо в колата и избяга.Дано да му е за урок.А сега ще прави фондация "България за Америка",защото досега беше на хранилката на "Америка за България".