29

Анонимен

преди 7 години

Ами как ще стане това бе? Тя Нинова затова ли те прегръща и целува бе?

28

ХА ХААА

преди 7 години

Тази година 1 април много подрани!

27

Анонимен

преди 7 години

Гузен негонен бяга.

26

размисъл

преди 7 години

Добри изявления дава Президент Радев, че няма да е зависим от БСП, но думите на Йотова са противоречиви и "заплашителни"???:"Oбещава да е добър и директен съветник на Румен Радев. Показа го с предупреждението си към президента по време на кампанията: И най-малкото движение от ваша страна срещу тази партия няма да ви бъде простено."Как тълкува Президент Радев последното изречение на Йотова?( по-горе пише, че ще е "добър и директен съветник"??) Но да заплашва Президента?

25

АндреЖшко

преди 7 години

Щом тъй се кълне....,значи БСП ще влияе с всички сили. Или е наивник, или не знае къде се намира този генерал....А може би ....просто лъже....

24

naco

преди 7 години

Да,но КАК да Ви вярваме,след като не желаете да отговирите на ПРОСТИЧКИ въпроси? Румене,разбрахме Сте били ГЕНЕРАЛ,сега Сте вече НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ,но КАК да се обръщаме към Вас: ГОСПОДИН президент,ГЕНЕРАЛ президент или ДРУГАРЮ президент??? И още нещо КОЙ,КОЙ,КОЙ Ви НАТРЕСЕ тази "КРЪПКА"-другарката Йотова,или САМ си я "ИЗБРАХТЕ"???

23

Анонимен

преди 7 години

А дано,ама надали!Ще поживеем и ще видим!

22

Анонимен

преди 7 години

най-доволни на този етап са русофилите....обаче една крачка в страни от Путин да направи и ще видите какъв вой ще настане в нашата България....такава воня ще се разнесе на руска водка и ***..........

21

бг антикомунист

преди 7 години

"ВЕРВАЙТЕ МИ"!

20

Анонимен

преди 7 години

А ДАЛИ Е ТАКА......КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ ?

19

Анонимен

преди 7 години

А другарките около теб?

18

Анонимен

преди 7 години

Прескачам БСП и затова те няма да ми влияят. Отчитам се директно на ген. Решетников.

17

Анонимен

преди 7 години

Да отсега нататък жална ви майка няма го Роско няма протекции. Хайде ходи си вземай паричките от посолството на сащ и си намери нормална работа.

16

от сега нататък

преди 7 години

жална ни майка !

15

пази Боже

преди 7 години

БСП нямало да му влияе ?! Още малко ще се мъчи да ни убеди ,че и Кремъл няма да му влияе ! Дори Бог не ни пази от такива русофилски предадети ! Май трябва сами да се пазим ?!

14

ООООООХ....

преди 7 години

ЗАЩО НЕ ВИ ЧУХМЕ ДА КАЖЕТЕ ЧЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ СЕ ВЛИЯЕШЕ ОТ ГЕРБ ИЛИ ПО ТОЧНО КАКВОТО МУ КАЖЕШЕ БОРИСОВ

13

Дедо гоше

преди 7 години

Не не не...аман от ***...аман..един единствен въпрос трябва да се зададе сега а и за напред: ВИЖДА ЛИ СЕ В ПОТЕНЦИАЛЕН КАПАН ОТ БСП/НИНОВА И ЙОТОЕА РЕСПЕКТИВНО КАК ЩЕ ПОДХОДИ АКО ТЕ ПО ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА СИ ОТТЕГЛЯТ ПОДКРЕПАТА..ТОВА Е ДРУГОТО Е ПРАХ В ОЧИТЕ...

12

Анонимен

преди 7 години

И сега какво правите ве платени драскачи сорос е погнат от всякъде ,тук сменихме безродника Роско.Ще трябва да почнете да работите ама като не можете.Търсете си друга занимавка Америка каза да на Тръмп ,България каза да на Радев това е положението.

11

Азза

преди 7 години

Ми какво прави другарката до ***.ъ. ти нонстоп тогава?

10

Анонимен

преди 7 години

Ураааа!!! Уважаеми ДРУГАРИ, откакто си имаме нов президент, вече дишаме по-чист въздух, няма замърсяване от автомобилите, електричеството ни е само ЕКО, но на кой му трябва електричество, след като ни сгрява водката и препарата за вана. От утре Септември ще бъде Май, страната ни ще процъфти и върже, минимална пенсия 1200 лева очаквам, живот в социално равенство и справедливост, от чешмите да потече вино, винетка да няма, а на мен не ми пречи да чакам 30 години за Лада... ако доживея! Заклех се!