50

тя

преди 7 години

Каквито и оправдания да търсят народа нямаше да избере тая!

49

ПЕТКОВ

преди 7 години

ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ, ВИЕ МИ НАПОМНЯТЕ ЕДНА СТАРА ПРИКАЗКА, ЧЕ НА КАЛПАВ *** ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ. ВИЕ ХАЛЮЦЕНИРЕАТЕ, НЯМА ЛЪЖЛИВИ НОВИНИ ЗА ДА ПРОВАЛЯТ ЦАЧЕВА. ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК ЗА ПРОВАЛА СТЕ ВИЕ А НЕ ТЯ. ЦАЧЕВА Е ДОБРА НО НЕ Е ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ТЯ НЕ Е ГРОЗНА НО ИМА ВИД НА ТРАВЕСТИТ И БЕШЕ НЕПОДГОТВЕНА. ПОМНЕТЕ; НАРОДА ГЛАСУВА НЕ ПРОТИВ ЦАЧЕВА А ПРОТИВ БОЙКО ЗАЩОТО НЕ ГО ИСКАТ, ВИЕ СЕ ПОДИГРАХТЕ С НЕЯ И ЗАГУБИХТЕ. НЯМА ЛЪЖЛИВИ НОВИНИ, ИМА ЛЪЖЛИВИ ПОЛИТИЦИ КАТО БОЙКО И ЦЕЦКО ОТ ГЕРБ.

48

другар

преди 7 години

Тези са по-*** от комунисти. Или по-скоро са *** защото са такива и не могат да надскочат себе си. Живеят в някаква розова мъгла и за собствената си некадърност и провали намират причината в някой друг. Добри са само в едно - кражбите и далаверите.

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 54Конят не е куц. Г-жа Цачева си беше добре като председател на Парламента - лоялна, грамотна, нескандална... Но като кандидат-президент я направихте символ на ужасните несправедливости на четвърт век псевдодемокрация и псдевдопазарна икономика. Каква пазарна икономика без равноправни договори на гражданите с узаконени от държавата монополи, или с драстично антиконституционни закони. Къде е контролът на държавата върху частните стопански субекти, къде са правилата?!

46

Анонимен

преди 7 години

Поредното обезумяване по "американски" в лъжите, с които "обяснявате" загубата на Цачева. Тя загуби, защото на хората им омръзна в очите да ни гледате, ограбвате и заблуждавате. Давате ужасяващо много на един от 25, и той си съдира кожата да манипулира останалите за вас, които ни хвърлихте в пастта на монополисти и вилнеещи частници, които буквално ни изсмукват кръвта. Разрушавате паметта и телата ни чрез образованието и здравеопазването, ръководени от продажни зависими мазни демони. Е, НЕ! НЕ!

45

Анонимен

преди 7 години

Изглежда, че на анти-ГЕРБ троловете им плащат повече в този ***, пардон вестник

44

Дани

преди 7 години

Цветанов,стига извинения! Цачева я провали Цачева,а не фалшиви новини. Всички гледахме парада днес. Само като си представих Цецка с изпъчен бюст и маршова стъпка да минава пред армията и хукнах към урните да гласувам за Радев.

43

Въртикапаков

преди 7 години

Хайде стига бе! Вие предварително знаехте, че карикатурата Цачева е неизбираема и я сложихте на амбразурата за да има с какво да се оправдавате за загубата на изборите, защото колкото и да сте *** разбрахте, че хората не ви искат, просто им умръзнахте с хвалбите и лъжите си! Сега пак се каните да управлявате, ама едва ли ще ви огрее. "Аз направих", "аз построих" "аз дадох" и пр., бай Тошо, когото копирате, никога не казваше "АЗ", винаги казваше "НИЕ". Просто си "повернахте" и се о.рахте!

42

probi

преди 7 години

" Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов отчете като грешка, която е довела да загубата на кандидата за президент на партията Цецка Цачева, късното й номиниране, което дало възможност за спекулации в медиите."Не, г- н Цветанов, не е това причината за НЕизбирането на Цецка Цачева!Сигурно дамата има своите достойнства и качества, но за Президент на България, за лицето на нацията тя категорично не е подходяща. Крайно време е да го разберете!

41

тя

преди 7 години

С лъжи и без лъжи Цачева нямаше никакъв шанс! Това , че Боко я постави начело на парламента , незначи че и народа ще я постави!

40

Анонимен

преди 7 години

Цецо, ретроградният Меркурий какво каза по въпроса?Ами прословутата диплома от Рабфак с ръчно написан номер - що не показахте оригиналите от книгите на СУ, ами си затраяхте?И последно - що си мислите, че може да лъжете всички и все да ви се разминава? Малко след изборите имаше едно изследване, че присъствието на Цеца в новините е било 3 пъти повече от това на Радев, и пак загубихте. Не се ли питаш защо?Или вие, великите, сте все непогрешими и все природата ви пречи?

39

Въпрос

преди 7 години

"конфортно" или "комфортно"?

38

Анонимен

преди 7 години

След толкова лъгане, Герп ще вземат да си вярват сами накрая :P

37

Анонимен

преди 7 години

Не знам за какви новини говори тоя, още в момента, в който обявиха, че Цачева е кандидатурата им всичките ми познати приеха новината с иронична усмивка . Още преди "новините" бяха на мнение, че Цачева не става за поста.

36

Анонимен

преди 7 години

а бре ПИНОКИО СПРИ ДА ЛЪЖЕШ ЧЕ НОСЪТИ ПОЧВА ДА РАСТЕ ИТИКВАТА СТАВА СЕ ПОГОЛЯМА И ПОГНИЛА

35

Анонимен

преди 7 години

Загубихте защото кандидата ви просто не беше за този пост. И подценихте народа мислейки че каквото и да ни сервирате ще го лапнем

34

Анонимен

преди 7 години

КоНфортно ?Боже опази от неграмотници !

33

Анонимен

преди 7 години

"КоНфортно"?!!!???!!! Защо не наемете шимпанзета да ви списват дописките? По-умни и грамотни ще са от вас!!! Резил всеки ден! Неграмотници!

32

OMG_Lucker

преди 7 години

Ами те в Бг според изследвания са поне 850 хиляди, според някои дори около милион. От тях сигурно 500 хиляди имат право да гласуват, ето на Цв. Цв. половината от плана откъде ще дойде. После пак ще гледаме по Господари на ефира за какво гласуват...

31

Максим

преди 7 години

Нищо не си разбрал!Загубихте заради безобразията,които извършихте по места!Вашата любимка Караянчева,върна Кърджали в 16 век.Политически уволнения и назначения,гонения и репресии не самосрещу инакомислещите,но и техните семейства!Защо не проверите лично!Но отново издигате Караянчева и този път ще загубите катастрофално!При поражение се сменя полководеца,а не се разстрелват войниците.Това е правил само Сталин.Изчистете се от *** и мерзавците!