73

Анонимен

преди 7 години

Марк Зукърбърк и Сорос са загубили милиарди след избирането на Тръмп.Самият Тръмп каза,че е подсигурил доходи на милиони американци,визирайки платените протестиращи.В протестите се включиха освен чернокожи жени и мексикански гастарбайтери,хомосексуалисти и хора които не знаеха защо са там.Просто им платиха.Така,че тези,които организираха протестите няма да могат да плащат без край.Най-показателното е,че от милионите дошли да го подкрепят нямаше чернокожи.

72

Бай Рашо

преди 7 години

До Анонимен 81За чая с дрога и 500-те гривни споменахте но не казахте най-важното,а именно че този *** Обама измъкна 5 000 000 000 долара отджоба на американския данъкоплатец , за да организира този пуч в Украйна.

71

Така е

преди 7 години

Когато нямат аргументи комунистите винаги казват, че някой плаща на някого някакви пари. И този някой естествена бил Сорос. Че кой да бъде друг ?Ха, ха.....!

70

Анонимен

преди 7 години

На майдана на мегдана плащаха по 500 гривни и чаша горещ чай от който ти се замайваше главата.

69

*

преди 7 години

*

68

Snorky

преди 7 години

Явно се уплашиха от предполагаемото увеличение на данъците. На изборите злото загуби, така че на Тръмп трябва да бъде даден шанс.

67

hodrchapovylnite

преди 7 години

Във Вашингтон протестиращите са над /вероятно/ половин милион..... Ало, журналята понамалете бройката малко. Питам се мюсюлманските лидери, ако протестират в техните страни по тези въпроси,по който протестират сега срещу Тръмп, какво ли ще им се случи?

66

Анонимен

преди 7 години

74 Къде си ръгнал с Мадона да се закачаш

65

Анонимен

преди 7 години

Господи вземи си вересиоте като този 68

64

Анонимен

преди 7 години

Мадона обеща да прави ф.ела.цио на половин Америка, ако гласуват за Хилъри. Още ли се бави.

63

Анонимен

преди 7 години

Холивуд с много слаби филми от десетилетия насам.Трябва да си мазохист за да ги гледаш

62

Анонимен

преди 7 години

Най гнусното е че и нашите медии се облажиха и приеха мръсните пари на Сорос. Кучетата си лаят кервана си върви.

61

анонимен

преди 7 години

черни жени без профвсия и латино осн ибиратели на дем партия прав е трьмпда ги изгони кои откьдето е не може да ядеш соц помощи станал си 100 кила ипротестиращ

60

Анонимен

преди 7 години

Глобалистите начело с Демократическата партия и Сорос са разтворили кесиите и яко плащат на медиите и провокаторите да изкарат хората на улицата. Технологията е добре отработена и усъвършенствана в многото цветни революции и арабски пролети и сега я прилагат на домашна територия в САЩ. Нека и американците да усетят прелестта на режисираните революции за да разберат как са се чувствали гражданите на унищожените държави. Следват снайперисти и разстрел на протестиращи уж организирани от Тръмп

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 66Сорос е добър човек. Той не обича парите и както е почнал до един месец (2000$ х 1 000 000 души = 2 000 000 000$) ще ги раздаде всичките на бедните хора да ходят да протестират. Чудя се той милиардер ли е или комунист-идеалист.

58

Анонимен

преди 7 години

Купени медии, журналисти ***. Само мексиканските емигранти , които гласуваха за Хиляри бяха 3 милиона. Тръмп им обеща да ги прати по домовете си плюс това Сорос плаща по 2000 долара на протестиращ така че картината е ясна. Плюс това Сорос загуби 1 милиард от избора на Тръмп. Като свършат парите ще свършат и протестите. Но сега медиите се облизват за парите на Сорос. Няма как феновете на евро глобализма да не са бясни, защото им свършва царството. И в Европа се чакат националистите .

57

Анонимен

преди 7 години

До Do fКак ве, по 5000 дават бате? Ората са богати.

56

липсва съдържание

преди 7 години

Преписвате къде колко се събрали, ама не пишете за какво протестират - трафика на хора /женска плът/, насилие над жени, жени в затвора - раждащи децата си там и т.н. Ами да бяха излезли да протестират при предишния президент с 2 мандата! КАКВО ИМ Е ВИНОВЕН ТРЪМП? Пък не били платени! Питайте СОРОС!

55

Do f

преди 7 години

Kakvi 2500 $ te gonqt.Plashtaha po 120$. Nali bqh tam.

54

Анонимен

преди 7 години

До ф И аз имам същата информация,от сигурен източник. Каза ми го съдържателя на кварталната пивница, Бай Генчо. Той е много сведущ по всички конспиративни въпроси-ервеи,рептили,билдерберги.... Има достъп до всички свръх секретни,документи на САЩ.