48

Наката

преди 7 години

Ехооооо. София не е България господа (Граждани).... Колко столичани плащат винетки ?????? около 30%. Бассиии. Я се огледайте В областите около столицата....... Ямиииии , не цепки ......

47

ФХ

преди 7 години

Цяла София е в дупки и кратери! А Цариградското преди 6 месеца го ремонтираха!

46

Фандък йок

преди 7 години

Боко и Пеевски се нагушиха с кинти покрай тези ремонти ... А новоремонтираното Ботевградско и Владимир Вазов в кв.Левски след 1 година там ще се разкопае за да се строи метро ... кой *** ги мисли тези проекти и защо не си говорят в общината .. или е важно там едни пари да се разменят само

45

Наблюдател

преди 7 години

Поредната последица от далаверите на Софииска община. Всичко което правят е - "наши Ора да захлебят" и за комисионните!

44

Анонимен

преди 7 години

До ЗатворкоНикой няма да влезне в затвора, защото българското правосъдие е купено от мафията,Корумпиран съд съди само мишки и кокошки.

43

Анонимен

преди 7 години

Цариградско вече се нуждае от ремонт. Нали това беше целта на занятието. - НОВИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, НОВИ КОМИСИОНКИ И КОРУПЦИОННИ ТАКСИ В ДЖОБОВЕТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ,Борисов плати добре на комисията по държавен стандарт и финансов контрол. Сега народа ако не иска да си троши колите по некачествениа и скъп асфалт да плати за ремонт, за винетки,,Този човек Борисов и компания герберска народен съд да ги съди защото българското правосъдие е купено от мафията.

42

Затворко

преди 7 години

До Анонкмен до 53 _тиКой трябва да упражни контрол, метача на общината ли или самоковската крадла? Време е такива да влизат на топло за да може другите да имат обица на ухото.

41

Веселяка

преди 7 години

До спец...Не твоите хора са прибрали каймака, а на софиянци остават пътищата с дупките.

40

Боко Тиквата

преди 7 години

Крадат само комунистите. Ние, не крадем само строим, КАЧЕСТВЕНО , ЕВТИНО. а защо англичаните казват, не съм толкова богат, че да си купувам евтино?

39

Анонимен

преди 7 години

тез които го ремонтираха/правиха последно да върнат всичките пари плюс разхдодите за 3 месеца за времето за което го правиха тогава и ни караха да се блъскаме из малките улички

38

Щирлиц

преди 7 години

Притеснява ме една незначителна подробност,а именно кой ще реже лентата на"новоремонтирания бул.Цариградско шосе",след като ...Пре-е-е-м-и-еееера вече няма да го има?Кой ще избаца такова качество,кой?Просълзих се.

37

???

преди 7 години

Ама то това е повече от ясно,че се случва и ще се случва... Така се "правят ремонти" , за да може всяка година, в най - добрия случай година, да се прави отново, за да се краде!!! В София не може да се шофира нормално. Отвратително!!!

36

анонимен

преди 7 години

Цяло лято нямаше кой да спре тежките камиони, които се движеха по Цариградско, а сега се сещаме, че има проблем.

35

дано

преди 7 години

Дано фирмите правещи пътищата не започнат да строят и сгради, че то само с "усвоявяне" не става - трябва и акъл. Да им дадат там няколко милиарда да лепят стиропор по блоковете, а не да строят нови блокове че ако дойде още една нормална зима и всичко ще се срине.

34

гладен

преди 7 години

Ядем асвалт, и с дупки го ядем, кашкавален - екстра е. А сега със снежно-кишава панировка ми е любим!

33

до 20

преди 7 години

Американските магистрали имат гаранция 50 години, при 1 млрд. автомобила поток на година и се правят от бетон. Що ли тия прости хорица дават 50 години гаранция при 1 млрд автомобила годишно, а ние в БГ чакаме 3 месца за 3 километра, които се прецакват иам няма 3 месеца по-късно. Или викате, 3х3=9, 6х6=мерцедес

32

Айде сега

преди 7 години

БХ - нали всичко 'сам' прави, да слага ватенката, грабва лопатата - и да оди на Цариградското! При толкова дупки - нема да се сети за трети мандат...

31

ГЕРБ

преди 7 години

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

30

спец...

преди 7 години

За толкова пари: толкова... ! Ако искате по-хубаво , трябва да се плати повече ! Качеството струва пари и докато печели най-ниската оферта , ще е така !

29

на инат

преди 7 години

Комунистите надигнаха глава и напукаха асфалта, а лятото ще копаят дупки