9

fsdfdsfsd

преди 7 години

Днес бг, оправете си галериите, мега тъпо е за всяка снимка да ми презарежда страницата и да премигва. За UX (потребителско изживяване) не сте ли чували. Направете галерията с AJAX, за да не презарежда и премигва. От години се ползва в модерните сайтове, само при вас е като в сайт от преди 10-15 години.

8

Петър янчев

преди 7 години

Явно в България модел е начин на приживяване .Врътне два пъти кълки на някой подиум в дискотеката.Влезе в КАТАЛОГА на ШКОЛАТА и потегля на РЕВЮТА по ХОТЕЛИ.

7

asd

преди 7 години

Като видя подобна статия и веднага на 90% съм сигурен,че ще е от Александър Попов. Да не повярва човек,че за писане на подобни простотии му плащат..Журналист да си в днешно време да пишеш подобни партенки и да ти плащат ! Какво по-добро ?! Бас ловя,че е завършил НБУ като повечето псевдо журналистчета драскачи в подобни сайтове !!

6

maia ryseva

преди 7 години

ot wsi4ki parcalesi....izwestna e samo emanyela....xxareswana e kato pewica i gena....koi sa drygite...koi gi poznawa.....i koi se interesywa ot tiax...izob6to....

5

Паричко

преди 7 години

Първо ни обяснете коя е Тоци - клошарка и ли ало измамница за да знаем как да се пазим.

4

Анонимен

преди 7 години

От тези парцалани не се интересува никой, но пак се опитват да ни ги набиват в главите като някакви значими същества в това общество. Стига вече, тези са срам за всеки уважаващ себе си човек. Някакви ГМО-та няма как да бъдат нещо значимо.

3

Оф я

преди 7 години

Тия впечатляват гаргите.

2

Анонимен

преди 7 години

А така най- накрая позахта истиснкото си лице. Новината е достойна за водеща на сайта Ви! Браво!

1

Анонимен

преди 7 години

Никой не го интересуват подобни новини.