143

Анонимен

преди 7 години

"Нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове!"Този явно е бил за последно на море по соц. време! (изключвам посещенията на Евксиноград!)

142

Сам си го каза!

преди 7 години

До Анализатор - До като си пътувам за работа из Лондон срещам само фалирали от малкия и среден биззнес,като мен самия!!!ми като си нeкaдъpник да фалираш, други са ви виновни. Оди си там на работа, остави анализите на тези, който ги умеят.

141

Анонимен

преди 7 години

Хахаахахааа,Бибитко смени дилъра бе ***.

140

Дедовия

преди 7 години

До Какво дадохте?Как така,какво са дали?!?Дадоха най-вкусният асфалт ,който някога са яли пенсионерите.Нали на Тиквун всяка втора дума е магистрала .Добре,че пенсионерите се научиха да ядат асфалт иначе не знам,какво щяхме да правим

139

Какво дадохте?

преди 7 години

Какво дадохте господине? По - евтин ток ли. По-евтино билетче. По-евтина винетка. По-евтин хляб. Безплатни лекарства? Достъп до здравеопазване. По-високи пенсии ли. Минимален базов доход ли? Какво дадохте на хората господине?Едно голямо нищо?

138

Анализатор

преди 7 години

До като си пътувам за работа из Лондон срещам само фалирали от малкия и среден биззнес,като мен самия!!! Благодарение на ТИКВАТА в БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКОВА ЧУДО!!! ГОСПОД си знае РАБОТАТА!!!

137

Анонимен

преди 7 години

Банкянеца, остави гръчкото море колко е чисто - явно теб те водят по гадни места. Смени туроператора!Като направиш това, мини по "Цариградско" в София, разходи се "Драган Цанков", продължи по "Климент Охридски"... и пак ела да ни разказваш колко е добре с асфалта и строителството!Има и още, има и в други градове, за селата не говорим... Проблема на вас ви е, че има хора и коли!

136

аааа

преди 7 години

Винету си отива , а с него и "градежа на България" - асфалта на магистралите само след месец снеговалежи се цепи и само дЮпки. справка: магистрала Хемус покрай кремиковци.Смех, другарко Нинова!

135

Св. Петър

преди 7 години

Благодаря ти Бойче, според заслугите ти ключовете ми дрънкат... До скоро!

134

Шизофренията

преди 7 години

TИKBETO CИ OTИBA

133

Момчето не е добре

преди 7 години

Даваме мечтаното на хората :)) Последно място по доходи, първо място по корупция??? Пътища, които се нуждаят от ремонт 6 месеца след грандиозното им откриване???? Тотален отказ от външна политика и слугуване на чужди интереси????Това момче друса ли се????

132

диaгHO3ATA

преди 7 години

Шизофренията е най-тежкото психично заболяване.заболяването засяга основни психични функции на мозъка, които дават усещане за индивидуалност, неповторимост и автономност. Най-интимни мисли, чувства и действия нa шизофреницитe се преживяват като узнавани или предизвикани от околните по свръхестествен начин. По своята природа шизофрените представляват нeдоказани убеждения т.е. болните не могат да бъдат разубедени. Шизофренията не се лекува. Лекуват се нейните прояви, като бръщолевенето, халюцинац

131

Бат Боко

преди 7 години

Хвъркатия президент кога изгоните,тогава и мене ще изгоните!

130

Фон дю Тен

преди 7 години

Баце имаш една седмица Баце и дано повече не те видим защото с камъни и ритници ще те изгоним.

129

Бат Боко

преди 7 години

Ти кога си проверявал пола на Минова? Че аз веднъж го проверих и не го одобрих.

128

Бат Боко

преди 7 години

Преди години отказах на Минова,защото ми се видя голя-ама красавица- от тогава тайно ме намрази заедно с Герб. Скоро обаче ще й дам нов шанс,за да се върне в нашите редици и да остави хвъркатия президент да се ОПРАВЯ сам.

127

АК-47

преди 7 години

Само питам: този човек дебел, със всичкия ли си е? Докога ще го траете, хораааа?

126

баба гена

преди 7 години

този аз съм *** знае само да се хвали.не чака ,а и няма кой да го хвали ,та сам си се хвали хвалипръцко.дали има такъв друг управляващ на БАЛКАНИТЕ.

125

Хайтър Пийтър

преди 7 години

Като е бил червен,тогава защо го плюете бре,червени б-ок-луц-и ??? Нали е бил ваш даже сега- що ревете по него като скопени магарета тогава???

124

Анонимен

преди 7 години

Новост Бай Х ще сменя пола !!!