99

Разпутин

преди 7 години

До Анонимен 133Срещу тази международна мафия /гербаджийски тип/,трудно би могъл да удържи човек, пък дори бил самияпрезидент на САЩ. Жалкото е че ще намерят начин в най-скоро време даго елиминират "ако започне да им бърка в джобовете", така както преди години ликвидираха президента Джон Кенеди в Далас . . .!?

98

Имани

преди 7 години

Светът има своя шанс да поеме в по-добра посока!!! Дали Тръмп ще иэпълни своите намерения, времето ще покаже!!! Эатова повече от всякога, а именно от обществата в Европа и света эависи да се въэполэват от дадения сигнал да станат част от обновлението на системата, която превърна в страдание живота на милиарди, а на други отне и самия живот!!!

97

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя не е ли отменил санкциите още. Що се мота? Още малкоще търпя и ще спря да защитавам глупостите му.

96

Болди

преди 7 години

Жалките продажни медии по целия свят държат под упойка мозъците на хората, публикувайки тонове пoмия срещу Тръмп! В същото време човек е трудно да открие и ред за поредната кървава ислямска сватба от вчера в Мелбърн, Австралия, където поредния изпаднал в амок любител на Аллах се вряза (както е модерно напоследък сред мюслитата) в тълпа нищо неподозиращо невинни хорица, остави (до момента) 5 трупа (включително бебе на 1г.), а 10 души берат душа в болница и не се знае колко от тях няма да оживеят!

95

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е над национален. Води се от универсални идеи за всеобщо добруване, а не за добруването само на определени социални и политически групи, както предните. Дано да се получи с него. Ако стане, хората ще са готови да се бият за правото му да управлява следващ мандат.

94

Анонимен

преди 7 години

Когато на Уолстрийт, в Лондон, Токоио, Хонг Конг борсите светнат на червено и американския долар спадне ... американците да се сърдят на своя избор. И на никой друг. Пазарите не прощават изолация. И ако Тръмп си мисли да въвежда мита срещу други ... да се замисли какво ще стане, ако мито се въведе върху американската селскостопанска продукция по света. А какво ще стане, ако ЕС въведе мита за вноса на американски самолети и трактори?

93

Стамат

преди 7 години

Ако Тръмп направи диктатура, това ще е най-великата фигура в американската история!

92

Щирлиц

преди 7 години

До luckymanАми защото кранчето на огромните печалби,които прибират оръжейните производители ще се позатвори.

91

Анонимен

преди 7 години

"let's make america great again" Време е русофилите да излязат от телешкия възторг в който са изпаднали.Запомнете,Тръмп не е женско междукрачие като Обама. Последният само хленчеше.На този ако му застанеш на пътя ще те прегази като валяк. Всъщност вашият кумир,много добре знае това и ще си натиска парцалите.

90

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ДАЖЕ ВЕЧЕ СЪЗДАДОХА У НАС И......"Тръмп--общество"--------КЪДЕТО СА ВСИЧКИТЕ ЛАПАЧИ НА БКП/СДС/ДС.......начело с Лупи!!!!ЧАКАТ СЕ ТРЕСКАВО ....ПАРИТЕ ОТ ЧИЧКО ТРЪМП!!!!!МНОГО СО ИЗГЛАДНЕЛИ ГОРКИЧКИТЕ ***...!!!!

89

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 7 години

НАВРЕМЕТО----МИЛИОНЕРА ХАМЪР , СПАСИ МЛАДИЯ СССР , ОТ ФАЛИТ И РАЗРУХА----, ЗА ДА ИМАТ АМЕРИКА И ЗАПАДА , ЕДИН НЕОБЯТЕН РУСКИ ПАЗАР ,ПЪЛЕН С ГЛАДиатори--КОМУНИСТИ!ДНЕС СЕ СЛУЧВА СЪЩОТО: ---РУСИЯ И АЗИАТЦИТЕ , ЧАКАТ С НЕТЪРПЕНИЕ ЧИЧКО ТРЪМП ----ДА РАЗТВОРИ ТОРБАТА С ПАРИТЕ , ЗА ДА НЕ УМРАТ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ , СЛЕД ДЪЛГОТО ЕМБАРГО!!НАЛИ ГИ СЛУШАМЕ-----ПО ЦЕЛ ДЕН , САМО ТОВА СЕ КОМЕНТИРА ПО РАДИО И ТВ....ХА,ХА,ХА,ХА,ХА,ХААААААААААААААА

88

Су - 32

преди 7 години

Чакаме среща между Трънп и Путин нека дойчовците си гледат там бежанците не ни инересува какво мислят.

87

Анонимен

преди 7 години

До 110 "Избирателната система е такава че да не избират Ню Йорк и Калифорния сами президент"В България, президент и парламент се избират от София,Пловдив,Варна и Бургас,където е 1/3 от населението. Да вземем и ние да въведем електори,че не справедливо 4 града да определят всичко.

86

Цветков

преди 7 години

ДОйче Веле..къде намерихте агресия в риториката...за казаните истини ли? Да не би да не е вярно че големите заводи от САЩ избягаха в Китай или че Обама влоши значително авторитета на Америка? Там сега наистина умират хора от наркотици и в някои щати на огромни територии няма никаква работа инфраструктурата на Китай процъфтява, а в САЩ се разпада... да не говорим за външните и вътрешните потребителски дългове...към държави и банки? Помислете реално!

85

Аз

преди 7 години

До Анонимен - Какъв Генерал, Какъв Президент може да бъде човек, който освен, че неможе да говори, неможе и да чете напечатан текст? Този "Генарал" е избран за "Президент" с протекциите на Руските тайни служби и всичко това е засвидетелствано от една Лъжла от СДС, която се оказа от БСП и която уж не се беше срещала със Руските служби, пък после се оказа, че малко се била срещала ... КЛАСИЧЕСКО ЛЪЖЛИВО ОВЧАРЧЕ - и "Генаралчето" - "Президент" и шефката му -Ченге от тайните служби на чужда държава

84

Дочо Велето

преди 7 години

Чуете ли Дойче Веле,не им вярвайте и една дума!Платени глобалистки мекерета!

83

a1

преди 7 години

Мдааа.... от времето на президента Буш старши (пръв официално и открито заговорил за NWO) та до последния ден от президенството на вече бившия Обама, неолибералите ни убеждаваха че Патриотизма=на Национализма, ръководейки се от максимата на Гьобелс, че "една лъжа повторена 100 пъти се превръща в истина."

82

Анонимен

преди 7 години

Проучете понятието интернационализъм, от къде идва, и каква идеология обслужва исторически. Информацията я има достъпно в Гугъл.

81

Анонимен

преди 7 години

А сега напишете заглавие : ,,Опасен ли е неолиберализма и мултикултурализма на Меркел , Оланд и брюкселските ,,вождове'' за Европа и народите които я обитават ?''

80

До 119

преди 7 години

Нали Марешки претендираше да е българският Тръмп?И, без да знам подробности за този човек, се замислям дали да не гласувам за него на предстоящите избори, не само заради по-ниските цени на горивата и лекарствата.Първо, смая ме предаването на В.Ахчиева!Никога досега не се е представяла толкова неубедително - много неща не бяха изяснени относно онези,които се опитват да топят Марешки.И едно дете може да я обори.Второ, противниците му твърдят,че няма картел, а има!И цените на горивата им растат!