162

u4en

преди 7 години

Искаме си Мишо Миков ! При него с наздравици и песни закривахме БСП-то ...А при Корни го закриваме с лъжи и пцувни !

161

Ходих при врачка

преди 7 години

Да, другарко Нинова, "Борисов 2"... И "Борисов 3" видя даже, но за "Нинова 1" нищо не спомена.

160

Анонимен

преди 7 години

До Anonimen"А не мислите ли,че държавата ни няма нужда от толкова партии"Не, няма нужда от никакви партии! Само БКП! Само БКП!

159

Захарен памук

преди 7 години

При другарката Нинова ще цъфнем и ще вържем! Тя си точи зъбите за министър-председателския пост, но в сегашното НС БСП има 38 депутата. Колко си мисли, че ще има в следващото НС?

158

Щирлиц

преди 7 години

Другарко Нинова,защо обиждате бившите си членове?То при вас "бивши"няма,ама хайде-за благозвучие..

157

Бат Боко

преди 7 години

Преди няколко години отказах на Минова,щото ми се видя голя-яма красавица. От тогава тайно ме намрази заедно с ГЕРБ но скоро ще й дам нов шанс,за да се върне в нашите редици и да остави хвъркатия президент да се ОПРАВЯ сам.

156

Омонимен

преди 7 години

На тези избори ще видим колко е умствения багаж на българина, колко и какво помни. Всеки път като дойдат "КумаЛистите" на власт, България влиза в тресавището. Кой ги поддържа и защо за мен е меко казано загадка. Спомнете си и Жан, и Ореха, и Станишката - тези "богатири" на своето време. Пак гласувайте за тях. Относно Корни-то....От мен да знаете - по-лакомо и амбициозно същество от жената няма. Дайте и власт и и гледайте сеира...Мислете кого ще избирате....

155

А ,СТИГА ,БЕ....

преди 7 години

КВО МИ ПУКА ЗА ДЪРЖАВАТА ,БЕ ...200..ха,хахаааааааааааааВСИЧКИТЕ КРАДАТ , КАТО ДЪРТОФЕЛИЯ НИНОВА----НАЛИ ИВ.КОСТОВ И ДАДЕ ДА ПРИВАТИЗИРА ВСИЧКИТЕ АКТИВИ НА "ТЕХНОИМПЕКС"...??!!ДА НЕ БИ ДА ИМАМ НЕЩО ДАДЕНО ОТ ИВАН КОСТОВ ИЛИ НИНОВА .....ТА , ДА МИ Е ЖАЛ ЗА ДЪРЖАВАТА..??!

154

Anonimen

преди 7 години

А не мислите ли,че държавата ни няма нужда от толкова партии

153

ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО:

преди 7 години

КОМУНИСТ------ОБЕЩАВА ...АМА НЕ ДАВА!!!!!/...дава само на себе си и на "своите хора".../

152

МНОГО ЛЪЖЕ , ТАЯ БЕ.

преди 7 години

ДЪРТОФЕЛИЯ НИНОВА ,ЛЪЖЕ КАТО, СТРИНКИТЕ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР.. ....В КРИТИЧНАТАВЪЗРАСТ!!!ТЕ----ВСЕ СА НЕДОВОЛНИ ....И НЕЗАДОВОЛЕНИ, НА ТИЯ ДЪРТИ ГОДИНИ !!ПРОСТЕНО ИМ Е...ХА,ХА,ХААААААААААААА

151

Анонимен

преди 7 години

Мачкай,Корнелия!Ти ще си следващия Премиер.

150

Анонимен

преди 7 години

Ми какво да каже жената?Тя самата не си вярва на приказките,какво остава за електората.Важното е да се говорят глупости,избори идват.

149

Анонимен

преди 7 години

Нинова "Управлението на кабинета "Борисов 2" върна България назад"Да бе, то нали управлението на БСП (+ДПС) много напред ни тласна. Я да си погледнат историята през последните 15 години... Лошото е, че работата в хвани единия, та удари другия:- реформи никой не прави- стратегически действия няма (насъераване на раждаемостта, земеделие, опазване на земя и водни ресурси...)Разликата е само че при ГЕРБ като че ли се краде по-малко.

148

Тишо

преди 7 години

Кратуноооо,кратуно .Двамата с жена ми сме педагози-пенсионери по 450лв пенсия. И двамата работим по заместване по 7-8 месеца в годината със заплата по 800лв. За повече в нашия скромен живот не сме и мечтали. Това ли искате да разрушите. Не омаскарявайте нацията и народа ни.

147

Анонимен

преди 7 години

като е слушам добре че зимата си отива и жан виденов го няма остана само идеолога румен гечев че тръпки ме подбиват

146

натюр

преди 7 години

То пък вие като бяхте на власт направо ни изстреляхте в космоса...

145

"БСП ще преизчи

преди 7 години

пенсиите" -Но не уточнява, от какви позиции БСП ще преизчислява:- На мнозинство в парламента ли се надяват?- Или очакват да има правителство на БСП?- Или смятат по непарламентарен начин да променят президентската власт и от такава позиция да диктуват как да се променят законите? Ако е това, значи замислят противоконституционен акт!Такъв един акт вече беше реализиран - уж надпартийната вицепрезидентка открито и публично заплаши президента (шефа си),че ще има неприятности,ако не слушка БСП-то!

144

Анонимен

преди 7 години

идеите на социализма са добри и справедливи но никога не съм видял някой да ги спазва и да стои зад тях,омръзнаха ми хора които говорят едно и правят друго

143

за пенсиите

преди 7 години

Четиридесет и пет процента от пенсиите били заради инвалидност!Поне 80 процента от тези пенсии са заради фалшиви заболявания .Аз ще гласувам за тази партия която има смелостта да преразгледа всички тези пенсии да конфискува всичкото имущество на симулантите които вземат от всички нас това дето не им се полага!И тези които са допринесли за това да бъдат вкарани в затвора доживот!