15

Анонимен

преди 7 години

Коментарите както винаги под всякаква критика и от все от хора които си нямат и идея за какво става дума и как стоят нещата реално в научния свят. Смешни сте.

14

Анонимен

преди 7 години

Наса може да помогне, само ако г-н Тръмп изгони от там всякакви цветнокожи, пакита,индуси и прочие ***.Иначе си остава втора цигулка, със молби и плащане към руската космонавтика, та нейсе руснаците се смилят и изведат некой американец в орбита .

13

Разликите

преди 7 години

Американците никога не са били роби, свикнали са на свобода, законност и ред.Руснаците винаги са били роби. Свикнали са на бой, глад, пияннство, измами помежду си, лагери в Сибир, вечна мизерия.Такива не могат да са приятели

12

Анонимен

преди 7 години

Материалът си е съвсем точен. Напишете в Гугъл Venera-D и ще ви се изясни. Коментарите за космическата индустрия на Русия са много странни. Русия има дълги традиции в космическите мисии и макар че пострадаха от изтичането на мозъци през 90те, сега се опитват да си стъпят на краката. Докато SpaceX не започне да качва и сваля астронавти, Русия си остават основна сила в тази област.

11

Лъжат

преди 7 години

Поредна руска лъжа, и за тежест споменават западно издание, но я проверете дали има такъв материал изобщо - няма го никъде.Руснаците лъжат както винаги.И русия няма с какво да е полезна в такъв опит - няма нито пари, нито технологии.

10

Анонимен

преди 7 години

Добре че е НАСА, та да напряват нещо.

9

ognyanz

преди 7 години

До "Жибор": Това пък за Дейли Мейл откъде го измисли?

8

Жибор

преди 7 години

Фабриката за червени лъжи работи и в Англия- Дейли мейл сигурно е купен с крадени по времето на Виденов пари. Над 150 милиарда спестени от народа ни средства се изпариха тогава в посока към Русия и Сибир,а някои- за купуване на такива вестници и за купуване на флоридски "вилички" за техните собственици.

7

Анонимен

преди 7 години

"Една пълна обиколка около Слънцето Венера прави за 225 дена." Добре, значи, това е ЕДНА ГОДИНА на Венера, равна на 225 дни, няма нищо чудно.Само, че нека "авторката" да обясни как ЕДИН ДЕН на Венера, е равен на 243 земни дни, те. по-дълъг от една година? Нещо цифрите ...

6

Оху

преди 7 години

Най-добре Обама и Путин да летят заедно дотам,пък за обратно ще помислим.

5

Наблюдател

преди 7 години

Снимката обаче е на Сатурн

4

Бай Иван

преди 7 години

Всъщност науката и космоса са една от областите в които работят заедно по простата причина, че там лъжите са толкова големи, че не смеят да се издадат.. Какви Венери, какви 5 лв., ето я въпросната светлина титулована като планета Венера: https://s30.postimg.org/ofzvn9js1/Screenshot_2017_01_21_13_52_53.png ама балъците нека вярват на анимациите, които им показват, а не на очите си...

3

Баш Разбирач

преди 7 години

То хубаво , че говорите за Венера, ама планетата на снимката е Сатурн. Е разликата не е голяма ако статията е написана от астролог за който дори слънцето е планета

2

Сър Стенли Ройс

преди 7 години

Науката и космосът явно са едни от малкото области, в които САЩ и Русия работят ръка за ръка, загърбват всички политически простотии и гледат заедно в бъдещето. Дано това винаги да остане така!

1

Анонимен

преди 7 години

Значи руснаците ще ги учат как се стига до Венера. А уж американски станции летели като бакшиши из Вселената.