14

Анонимен

преди 7 години

"критиците смятат, че поправките ще предоставят твърде много власт на президентската институция,"A tiq kritici za6to si nqmat kandidat prezident koyto da si go izberat. 😁

13

КОЛЬО

преди 7 години

Смее ли някой да гласува против. Затворите са пълни ама ще се намери още едно място. Ще пуснат някой убиец който не е против Ердоган.

12

Кемал

преди 7 години

В Турция е много по-демократично в сравнение с Кърджали.За седем години Караянчева създаде свой вилает,в който властва доносничеството,слагачеството и политическата репресия!Стотици са уволнените,унизените,отстранените от въпросната дама,която олицетворява най-висшата форма на *** омраза и отмъстителност.За съжаление,Кърджали отново стана друга България.

11

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 7 години

И каквото да кажете Турция не само икономическа развита страна но и умствено разбита.Къде се чуло и видяло в България,парламента да разглежда поправките на закона и сетне същия парламент да остави в ръцете на турския народ да реши и да избира съдбата на Турция чрез референдум.А сега приканвам всички да се молите някой ден и ние да имаме такъв парламент с достойни и милеещите за родината народни избраници и в България.

10

референДУМ

преди 7 години

Когато болшинството от населението на една държава е малограмотно, референдумът е най-голямото зло . Хората гласуват за нещо, което не разбират и не знаят какви последици може да има , а това остава и за другите поколения.

9

Из коментарите

преди 7 години

България има интерес от стабилна, а не демократична Турция. Каквото и да означава това. Ердоган няма да е вечен а за нас е по-важно Турция да не бъде подпалена.

8

преди 7 години

"Турският парламент прие на второ четене проект за конституционни поправки, целящи да увеличат правомощията на президента Реджеп Тайип Ердоган."Пак тенденциозни изявления! Проектът е за конситуционни поправки, целящи да увеличат правомощията на президента на република Тюркийе, а не на Ердоан! Има голяма разлика. Журналистиката на този сайт е под всякаква критика!Спомням си преди време, как бяхте публикували тука снимки от президентския дворец на Тюркийе, твърдейки ще това е двореца на Ердоан!

7

Анонимен

преди 7 години

накратко!!!!!!!! ЕРДОГАНИЯ И В МОМЕНТА СИ Е ХАЛИФАТ :D НО СЪСПРОМЕНИТЕ ЩЕ СЕ ЦЕНТРАЛИЗИРА ВЛАСТТА ВЪВ СУЛТАНА ОПА ХАЛИФА! :DС ДВЕ ДУМИ ЕРДОГАНИЯ И В МОМЕНТА НЕ Е РЕПУБЛИКА НО ЩЕ СЕ ТРАНСФОРМИРА В ХАЛИФАТ ОФИЦИАЛНО :DВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА ИРАН А МОЖЕ БИ И МНОГО МНОГО ПО-ЗЛЕ :D

6

Бау

преди 7 години

Референдума ще е нагласен и диктатора ще е официално цар... Ужас.

5

Циник

преди 7 години

(не)Драги ми, турски (не)съграждани - чок зор с Ер сдухан- паша а? Не бързайте да ходите в Тюркията, че както е тръгнало може погрешка да ви окаушат, и да хвърлят ключа! Ако съм на ваше място (опазил ме господ) щях да се срамувам - да се нарека Турчин! Има нещо наистина сбъркано в целия ви "миллет"! Един корумпиран диктатор ви избива, и прави на 2 стотинки - а вие му ръкопляскате, и пригласяте! Прави са останалите юзъри - хак вие...и ви е малко!

4

Анонимен

преди 7 години

Брей !. Как ще правят референдум в Турция като според нашите сороски евроатлантици там е диктатура?. А, тука пре нашата евроатлантическа демокрация депутетите отхвъррлиха референдума на 25000000 гласували. Май в Турция е демокрация а в БГ е сороска ***...стия.

3

Анонимен

преди 7 години

Султан султан ама не целува ръка а вашите продажни ?

2

Циник

преди 7 години

...и ставаме свидетели...как от уж светска Турция....става султанат! Лъсна (анти)културата на турския избирател! Харесва им явно - някой да ги коли, и беси , и да пляска с камшика по *** им кратуни! Берлинската Мурксул-ханъм му преведе и 3 милиарда евро, и му обеща - да го приеме в евросъюза! Няма да е зле - да побърза - преди същия да се е разпаднал!

1

Георги

преди 7 години

Ердоган срива всички устои на наследството на Ататюрк. Не че това няма да му изяде главата, но за съжаление затри Турция.