18

Циник

преди 7 години

"Рибата се вмирисва от главата"! Брюкселската риба - вони та се не трае! В този политически кадавър наречен европарламент се загнездиха...и се множат - тлъсти бели че*рвеи като Стани-шеф!

17

До сополан ПАСИ

преди 7 години

Хе-хе Нинова пращи от акъл, чуди се какво да предложи като програма и изсмуква разни неща от пръстите си. Защо например не предложи като основна цел борба с престъпността, борба с олигарси и частници които експлоатират работниците?

16

сополан ПАСИ

преди 7 години

И тоя започна да се самопредлага. НАДАЙ се СерГЕЙЧО. НИНОВА ви го каза ,стига стари пръчове в политиката.

15

Анонимен

преди 7 години

До 15 Е и какво като се разпадне ЕС,/до 2020/Какво ще се случи?Германия ,Франция и др.държави ще се освободят от присъствието на такива държави като Бг,Румъния ....Ще ни върнат близо 500 000 ,,братя,,роми и ние ще си заживеем както преди 2007/може би като през периода 1990-2000/Лошо ли ни беше тогава?

14

Анонимен

преди 7 години

Първи април много подрани тая година.

13

Анонимен

преди 7 години

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ! КОЛКОТО СИ ПО-НЕКАДЪРЕН ТОЛКОВА ПО-ВИСОК ПОСТ ЗАЕМАШ ! ОСОБЕННО АКО СИ ОТ БЪЛГАРИЯ НЯМА КАК ДА НЕ СИ КОМУНИСТ. У НАС САМО КОМУНИСТИТЕ СА БОГОИЗБРАНИ , АКО НЕ Е КОМУНИСТ СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ КАКЪВ ВОЙ НАСТАВА ....КОЛКО Е НЕКАДЪРЕН ,КАКЪВ ГЕЙ Е,КОЛКО Е НЕСПОСОБЕН ,СЕСТРА МУ Е КУ...А И И И ............Е КАК ДА ИМ ПОВЯРВАМ НА КОМУНИСТИТЕ ТА ТЕ СА ОБУЧЕНИ ЧЕ САМО ТЕ ТРЯБВА ДА СА НА НАЙ-ВИСОКОТО МЯСТО, НА НАЙ-ВИСОКО ПЛАТЕНОТО ,НА НАЙ-ДАЛАВЕРАДЖИЙСКОТО ,ЗАЩОТО ОТ ТЯХ НЯМА ПО-ДОБРИ....

12

Анонимен

преди 7 години

Те в Брюксел и останалите са като този бездарник, просто не го го знаем колко струва а тях не ги познаваме. Но причината Европа да я докара до тук е точно заради такива бездарни чиновници - ***!

11

Циник до 15

преди 7 години

И с какво....и за какво...е "подходящ"? Били ни обяснил? Андреас Брейвик е хиляди пъти по-подходящ - човека поне има "визия" за Европа на Европейците! Нагледахме се на шумкари, ятаци, и кокошкари!

10

Що бе?

преди 7 години

Серго стана отявлен евроатлантик и прикрит русофоб след престоя си в европарламента.

9

Анонимен

преди 7 години

Този е доказан непрокопсаник, но явно така ще му мине живота, безгрижно и на гърба на данъкоплатците! Отвращавам се от такъв тип *** в политиката и живота!

8

Урко

преди 7 години

Няма ли някой пилот, стига с тия парашутисти?!!

7

Фф

преди 7 години

Ха ха ха....Човек на който първия работен ден бе като министър-председател.....Продаде се на кой какво плати ...Турци..Руснаци ....И сега комисар ...Ха ха ха .... Боже как се радвам че взех немско гражданство....Срам ме е..много

6

Циник

преди 7 години

Въртяхя...сукаха....и пак се уредиха...пара*зит от столетницата! А тези серсеми в Брюксел - събират куцо,и сакато! Нищо не са запомнили от "уроците на историята" сега ще плащат десетки хиляди евра на "класовия враг"! Бареков, Стани-шеф , К*у*р-у*мбашев....аз поне не се чудя защо ЕС е на това дередже!Яд ме е само, че ги угояваме с трудноспечелените ни пари!

5

Анонимен

преди 7 години

БОЖЕ, пази Европа

4

Правилно

преди 7 години

Гласувате за радев и получавате станишев.Това ви се пада като все връщате комунистите на власт.И в Холандия имаме такива, но не продават страната си на руснаците.

3

pulen noj

преди 7 години

Mama ti neshtasten plazmodii..ne se li nakrade be murshav travestit

2

Мучачос

преди 7 години

Моля,правилно ли съм прочел ?????

1

Толерастия

преди 7 години

Добро утро, уважаеми зрители, спите ли?! Ясна е вече съдбата ви, идат новите стари поробители.