217

Анонимен

преди 7 години

ВИЖДАМ, ЧЕ ДОТУК ОТ НАД 200 КОМЕНТАРА, ВЕЧЕ БИВШИЯ ПРЕЦЕДЕНТ СЕ РАДВА НА ОГРОМНО УВАЖЕНИЕ СРЕД НАРОДА СИ! 95% ОТ КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МИЛОВИДНИ, ЛЮБВЕОБВИЛНИ И ДРУЖЕЛЮБНИ, ЗА МАЙКА МУ СЪЩО!

216

АТАКИСТ

преди 7 години

Тиквата дето назначи този паля.чо говори за разбирателство с Русия, а тоя от 2 години скача като петле срещу нея, защото знае, че няма вече подкрепата на Тиквата и се разюзда! Такъв ***!И най-смешното е, че тоя Росенчо който е никой в света скача.Къде скачаш, брачед..Както казвеаше Христо Стоичков за Перуката.." Къде е тоя дето не се прибира в България да види за какво става въпрос в българския футбол? Да види каква корупция има, а той тръгнал по Женева дето не го броят за жив там"))

215

Анонимен

преди 7 години

Пигмей! И по ръст и по душа!

214

Анонимен

преди 7 години

Ау от другата седмица кой ще ви плаща бе соросоидчета,за да хвалите третополовите национални предатели!

213

мазепа

преди 7 години

До АнонименПрезидентът на САЩ няма право да блокира ''интернет-портали''. Това е работа на съда. Виж в Русия може.

212

KORAKOMA

преди 7 години

prez socializa nqmalo stoki ot zapad .... absoliutni gluposti .... korakomi imashe navsqkade

211

Анонимен

преди 7 години

Ах, как искам да те забравя! Че нищо полезно не направи, но поне да не ни беше навредил!Най-лошото, което оставяш е унижението и срамът, че за дребни грошове ставаме ***!Върви си с мир! Макар и бедни, остави ни да си върнем достойнството, защото без него сме смешни и жалки като теб и заради теб!

210

ДА

преди 7 години

Плевнелиев е прав че НИЕ БЪЛГАРИТЕ мислим емоционално , такива ни прави Религията .Виждаме къде е Доброто . Плевнелиев е Мюсюлманин и се кланя на Аллах , там майката си трака - ако избиваш хора и майки с деца си Герой .Нищо Човешко не виждам в Плевнелиев .

209

Анонимен

преди 7 години

И един журналист пита шамара..що оприличаваш Путин с Борисов? И той..е как няма да ги оприличавам като и двамата са диктатори в държавите си? Журналиста млъкна.

208

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев: ДА на Русия, НЕ на Кремъл !

207

Анонимен

преди 7 години

Този е изкарал школата в Лангли с 6+ :)

206

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 218Знаеш ли защо е така ? Защото тези дето пишат България с главна буква избягаха от България ,но не към Русия ! Борисов го ненавиждам ,защото си е комунист по лакомията ,но е прав в едно че тук остана лошият материал. Колко ниско може пада чове се питам понякога и къде са българите-родолюбци ....всички ли избягаха от беднотията ,от немотията ,от безправието и алчността на комунистическата каста ?Първо се научи ,че България се пише с главна буква !

205

Анонимен

преди 7 години

220 , То и вие да бяхте емигрирали в САЩ 1990-та и най накрая да се отърве България от русофили и русофоби и да заживее нормално, както казваше рапара Мищо Шамара. Уж ***, обаче не е толкова *** в крайна сметка. Имаше куража да си търси живота в САЩ, за разлика от вас. И казва: какъв комунист съм аз дето защитавам Орешарски на контра протестите, като казвам че путин е диктатор и никой нормален не иска да живее в тази държава? Аз съм за Левите идеи...казва Шамара! И отиде при Тръмп!

204

ММ

преди 7 години

Русофилите и американофилите сте един дол дренки.

203

ivailo1403

преди 7 години

Вярно е че сте различни, защото той е мъж, а ти си женоподобна душица.

202

Анонимен

преди 7 години

Тука много предатели го наричат предател.

201

Анонимен

преди 7 години

Руските лакей не могат да понасят истинските българи като Плевнелиев !

200

Анонимен

преди 7 години

До Партиен членА ОЩЕ ПО-ДОБРЕ НО НЕ ЗА МЕН А ЗА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е АКО ТАКИВА КАТО ТЕБ СЕ ИЗСЕЛИТЕ ПРИ ПУТИН ! ТАКА ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ ,ЩЕ И ОЛЕКНЕ ОТ НАТЕЖАЛАТА ПРОСТОТИЯ НА ПЛАТЕНИТЕ ОТ ТОЛСТОЙ МИШКИ !

199

Анонимен

преди 7 години

Евала на Плевнелиев само заради това ,че им бръкна на всички продажници,русофили в дебелите и тлъсти ,крадливи *** ! ЕВАЛА БЪЛГАРИНО !

198

анонимен

преди 7 години

няма как да не приличаш на боко,сам да си даваш оценка,прочети социологическите проучвания че хората смятът че беше най слабия президент който българия е имала.