12

Марков

преди 7 години

До Анонимен номер 2Какво ми говориш за ръцете във Великобритания?! Живял съм доста време там. Бях в шок когато ги гледах как повечето лягат в леглата си с обувките, с които ходят навън...! Ти за миене на ръце ми говориш! Хаха

11

Анонимен

преди 7 години

Не. Парите не миришат.

10

Един българин

преди 7 години

Абе аре стига плашихте хората със страховити статии бе!!!Дедо ми като е плюнчил банкнотите цял живот да не се е разболял от нещо, а?А пък и кой сега плюнчи банкноти?Да не говорим че вече все по-рядко се използват. За целта си има карти.А черешката на тортата е HCV. Не, това не е бактерия, а вирус причиняващ хепатит C.И той се пренася само по кръвен път - преливане, рани замърсени с чужда кръв, ухапвания от комари.До номер 10: Затова пък вече измислиха безконтактните карти.

9

Анонимен

преди 7 години

Да. Но и плащането с карта може да ни разболее защото не се знае хората натискали бутоните дали са здрави или болни.

8

Перачката

преди 7 години

За да не се разболявате, давайте си мръсните пари при мен. За ще ви ги изпера, изгладя и напудря. Ще ги напръскам с парфюм и ще ги опаковам с красива опаковка с панделка. Само срещу 50% от вашите мръсни и опасни пари, вие ще получите красива опаковка със дезинфекцирани и чисти от проследяване пари. Елате вие, да не дойдиме ние. От фирма "Перачи и вие".

7

Анонимен

преди 7 години

Има игра направена по темата. Казва се Дивизията. Действието се развива в ню йорк мисля на черен петък. Некакви терористи заразяват пари и ги пускат в обръщение на черния петък и таковат майката на града

6

Анонимен

преди 7 години

Хепатит С не се ли предаваше само по кръвен път? Пак журналистическа издънка.

5

Анонимен

преди 7 години

Не.Но определено може да ви разболее да се возите в хубавичките турски и китайски рейсове в столицата с климатичето със затворена циркулация дето са гордоста на госпожа Фъндъкова ,вътре няколко клошара возещи се да се топлят шмъркащи,кихащи и кашлящи и докато слезете вече сте вдишали няколко стотин милиарда болестотворни бактерии добре разпределени от климатичната инсталация.Можете да хванете нещо дори ако ползвате седалка където са седяли.Или да се държите там където са пипали.

4

Джедай Мастър

преди 7 години

Кой е "причинителя на грипния вирус"? :))

3

Суека

преди 7 години

Ако можеха да разболяват мръсните пари отдавна КОМСОМОЛА да се е изпотръшкал и изпокапал като прогнили круши ... щеше да е ВСЕНАРОДЕН ПРАЗНИК ТОЗИ ДЕН !

2

Анонимен

преди 7 години

За Великобритания е ясно.тия не си мият ръцете.лошото е.че и у нас има такава тенденция!

1

Гошу

преди 7 години

Мен не ме разболяват, напротив, от тях се чувствам прекрасно :) За вас не знам