108

Анонимен

преди 7 години

"Ще обединим Цивилизования свят в борбата с РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИЗЪМ и ще го ЗАЛИЧИМ от лицето на Замята"-Доналд ТръмпНа Обама му посърна физиономията, прибра си ръцете в скута и отказа да пляска..

107

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До ТЪЖНО...ЦАЦАРОВ ДА ГО ПРИЗОВЕ И ОБВИНИ В ПРЕДАТЕЛСТВО ---КАКВО ЧАКА

106

анонимен

преди 7 години

невероятна простотия и демагогия и как точно ще вьрне властта на белитеедно смислено изречение нямаше в речта му този човек ходил ли е на училищепанаир на суетата да им видим тоалетите и как се тупат по гьрбовете

105

ШАРАН БГ

преди 7 години

Няма да има"любов" ! Тъкмо тази година стават 100 години, откак оттатък Атлантика, някои са зяпнали за руските природни богатства и действат практически. САЩ не знаят какво е война на собствена територия! Строят, градят,живеят на широко, водят войни по целия свят и се държат като световни господари! Няма ООН, няма човешки морал и норми ! При толкова много АЛЧНОСТ и ВЪОРЪЖЕНИЕ за никаква "любов" не може и да става дума! Рано или късно ще разцепят Земята !!

104

Анонимен

преди 7 години

"Протести и тържествени салюти белязаха церемонията"...Като гледа човек записа на частта от спектакъла с протестите,неволно се сеща за спектакъла от преди точно 20 г пред Народното събрание в изпълнение на артист -демокр-етените на Костов и олиг-офрен- журна-лигл-ювците от "Дарик радио"-то на жълтог-ащия Р.Радев...Еднакви сценарии и режисура,изпълнители от една и съща обществена прослойка- наети и платени нарк-омани,алкохолици и обикновени ***-дер-аси,организирани от потомствени кла-тик-ури!

103

Анонимен

преди 7 години

Ако Сащ И Русия вече не са врагове, кво ще правите тогава?Изобщо часто от"човечеството" ще остане без цел и смисъл в живота)))

102

Анонимен

преди 7 години

И как точно ще върни производството от китай като им намали заплатите като ги уволни примерно как ще бори тероризма там колкото повече рови по зле става винаги има нови. Ще видим

101

нищо ново

преди 7 години

Путин мълчи, докато решава какво ще става.

100

Анонимен

преди 7 години

А така, хайде сега нека заможването да започне с изплащане на дълга на САЩ и като приключи с това ще го призная за най-великия.

99

ТЪЖНО...

преди 7 години

В писмото си до Тръмп, др. Плевнелиеф обяснява, че се е борил Америка да е велика.Плевнелиев ако беше българин, щеше да иска България да е велика.Срам.Президентът на една държава се е борил за величието на друга държава.

98

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е сидеровист!

97

Анонимен

преди 7 години

Цената на церемонията му по встъпване в длъжност: 90 милиона долара.

96

БАБА БУНА

преди 7 години

ТРЪМП,ХУБАВО ГО КАЗА ,ДА ВЪРНЕШ ВЪНШНОТО ПРОИЗВОДСТВО В АМЕРИКА,АМА НИЕ ПЪК НЯМА КАКВО ДА ВЪНЕМ,НИЕ САМИ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ НИ УНИЩОЖИХА ПРЕДПРИЯТИЯТА И ЗАВОДИТЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО,НИЩО НЕ ВЪРНАХМЕ ОТ ИРАК 2,5МЛД ДОЛАРА,ОТ ЛИБИЯ 600 МЛН.ДОЛАРА,НАШИТЕ УМНИЦИ ГИ ОПРОСТИХА ЗАЩОТО СМЕ БЛАГОРОДНИ И БЛАГОДАРНИ НА НОВАТА ПОЛИТИКА.ТЕ ЩЕ НАПРАВИШ МНОГО,ЗАЩОТО СТЕ БОГАТИ,АМА НИЕ ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ СЛУШАМЕ САМО ПРИКАЗКИ ЗА ХУБАВИ ПЕНСИИ И ХУБАВ ЖИВОТ.ДАНО ДА ЧУЯТ НАШИТЕ УМНИЦИ И ТЕ ДА НАПРАВЯТ СЪЩОТО В ИНТЕРЕСА БГ

95

Г.Т.

преди 7 години

Трън не Тръмп.

94

Бау

преди 7 години

Цялата му политика е ЗА Америка (или поне така разправя). Не мога да разбера, защо по дяволите има БЪЛГАРИ, които пламенно го подкрепят. След като няма да хванем НИЩО от това, че е на власт, а само ще загубим. Ама предполагам е по-тарикатско да се залепиш към силните на деня в световен мащаб и да плюеш само с/у държавата си все едно не си българин.

93

Анонимен

преди 7 години

Не Европа, а САЩ трябва да плаща за НАТО, в противен случай ще викнем руснаците да ни пазят. Ясно ли ви е? Ай сиктир. Всяко тръгнало да изнудва добрата стара Европа.

92

Анонимен

преди 7 години

Ужас. Шорошоидите са в шок. Доналд ще им спре кранчето. Как. Ще им затвори всички НПО-та, всички възможности за влияние и контролиране на службите за управление и защита на държавата. Евала. А къде ще се преместят шорошоидите. Може би при Меркел. От 1995 година те са там

91

мачкай Доналд

преди 7 години

Тръмп говори с уважение за джуджето, но скоро като го опознае ще си промени мнението и ще го гледа с насмешка.

90

Анонимен

преди 7 години

До ЧегевараКолко да поскъпнат? Те и сега струват колкото къща на село

89

Анонимен

преди 7 години

Европа и Русия трябва да се обединят срещу надигащото се зло - ФАЩ (фашистки американски щати). Путин спаси ни от американските слуги! Най-много ме е яд, че за пореден път ще се наложи руснаците да дават жертви и да ни освобождават от собствените ни ***, продали ни за няколко сребърника..