83

тя

преди 7 години

Ненчев , да беше си траял , щото виждаш ли какво предизвика по- долу!

82

тя

преди 7 години

Този от затвора ли дава мнение?

81

коци

преди 7 години

КЛОУН !

80

Анонимен

преди 7 години

zaradi tezi mecereta nenchev i mitov boico borisov si podade ostavcata te sa sram za balgaria

79

Анонимен

преди 7 години

Ако Ненчев беше доволен от Радев, щях да се притесня

78

Анонимен

преди 7 години

Tоя пък не бил чул.А чу ли че Генерал Радев каза че ще работи за изграждане на силна и модерна армия която да може да защитава суверенитета на страната бе Ненчев,това според теб какво означава. Ако не си чул толкова по зле за теб,за хората е по важно какво ще каже Радев в съда където е призован като свидетел срещу теб.Защото ти така се погрижи за охраната на въздушното пространство на България че щеше да го охранява Турция. Това е важното,жените говорят мъжете действат,п а л я чо.

77

Анонимен

преди 7 години

Ненчев като се кандидатира за нещо и го изберат, няма значение на какво на някое село, например, тогава да дава акъл. Бити карти и провалени политици да не коментират.

76

НИК

преди 7 години

Благодаря на Ненчев, че със своята неграмотност принуди Радев да се кандидатира за президент. Искрено му благодаря!!!!!! А сега в панделата може да сподели своите бъдещи проекти.

75

ЕЙ, НЕНОРМАЛНИКО

преди 7 години

ЕХОО, НЕНЧЕВ, ТОЛКОВА СИ ЖАЛЪК. НАПРАЗНИ СА УСИЛИЯТА НА ЧИФЧИЯТА, КОЙТО БЕШЕ МИНИСТЪР НА "ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА, НА КОЯТО" НЕНЧЕВ И Е МИНИСТЪР. ПО МИЛОСТ, БЕЗ КАЧЕСТВА, БЕЗ ДА Е ПОМИРИСАЛ АРМИЯТА, ДРЕБНАТА ДУШИЦА НЕГОДНА. НО ПЪК КАКЪВ КРАДЕЦ И МОШЕНИК, ДОСУЩ КАТО ДРУГИТЕ ДРЕБНАВИ ДУШИЦИ, КОИТО НА ВЪРХА НА НОКЪТЯ НА МАЛКИЯ МУ ПРЪСТ НА РАДЕВ НА МОГАТ ДА СЕ КАЧАТ, НЕГОДНИЦИТЕ НЕКАДЪРНИ И АМОРАЛНИ.

74

Емо

преди 7 години

Ненчев в лице все повече заприличва на прасе, голяма прилика виждам с един друг бивш министър на отбраната. Акъла също му е това ниво, а изказванията му са като плоча, която се върти отново и отново.

73

Анонимен

преди 7 години

А бе, ненчев ,а бе будала с будалата ти ,ти пък барем да разбираше от военни работи, ама нейсе....Омитайте се по-скоро и повече нито се обаждайте ,нито се показвайте пред хората.

72

БГ

преди 7 години

СЛЕД КАТО ИМА ОБРАЗУВАНО НЕЩО СРЕЩУ ТЕБЕ,НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДЕ ЛИШЕН ОТ НЕЩО,МИ ТОЙ ВСЕКИ ДЕН Е НА ЕКРАНА,ПРЕСА,ТОВА ЗА ПОСЛЕДНО ЛИ Е ,АБЕ ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА,ТАКА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ,ПО БЪРЗО С НЕЩАТА СРЕЩУ ТЯХ,ДА ОТИДЕ ПРИ ПОРОШЕНКО.

71

Анонимен

преди 7 години

Незнам коя е тоя , но очевидно е тотално неграмотен и дезориентиран в приоритетите.А може и надолу някой да са прави, че е за затвора и си е ивестирал капиталите си в Украйна и затова запасването на капиталите му да е основен личен приоритет,иначе няма логика в коментарите му.

70

Махай се бе

преди 7 години

Тоя престъпник и национален предател защо още не е в затвора ? Защо това нищожество беше допуснато до властта и разсипва армията, която и така е зле ? Защо му се дава думата. Затвор за тоя антибългарин българомразец

69

Анонимен

преди 7 години

За много години, Ненчев!

68

Анонимен

преди 7 години

Тази толкова интелигентна физиономия,този блестящ ум,тази уста,от която се сипят само бисери,този капацитет по военно дело,който издигна авторитета на българската армия и се погрижи за оборудването и,този честен,морален и чист човек-как може така да му се подигравате.Много сте лоши,да знаете.

67

МИГ-29

преди 7 години

За " Чичко Тревичко" трябваше да каже ! Ама го е оставил на Цацата :)

66

Ala_Bala

преди 7 години

Просто изтърва комисионите. Та има да отговаряш и по съдилищата! Жалки подлезурци!

65

Жалко тупе

преди 7 години

Аз пък се чудя този, защо още не е въдворен там, където му е мястото поне за 900000000000000000000000 години? Съдът, какво чака още, че този не е чул тяхното решение и скоропостижно да го насочат към високите стени ?????????? Не искам никога повече нито да го виждам, нито да го чувам, а името му ми въздейства като разхлабително.

64

Анонимен

преди 7 години

На гражданина Ненчев му остават малко дни до освобождаване на кабинета и още малко след това да му обяснят къде и за колко години го командироват. Никой не го пита и никой не е длъжен да му доставя удоволствия. Най-малкото пък Президента Радев!