28

Стефан

преди 7 години

Време е хората които не работят да си събират багажа. Вижте какви кухи *** са протестиращите против него.

27

Климент

преди 7 години

Наблюдавайте опита за Майдан в САЩ! Това е цивилизационен сблъсък. Бяла Америка срещу цветна Америка. Събитията доказват, че Хънтингтън е гений... Но нямаше кой да чуе. Бог да го прости.

26

Какво ли ще стане.

преди 7 години

Тръмп спечели изборите, добър лош той е президента,свиквайте.Въпроса е какво ще стане ако тази година Лю Пен спечели във Франция или Меркел загуби във Германия,да не говорим ако станат и двете работи.За да подсиля и страховете на либералите ще кажа че е твърде вероятно да има избори във Италия а за Холандия е ясно кои ще спечелят там.

25

Стамат

преди 7 години

Ще им се наложи да повярват!

24

Тръмп е велик

преди 7 години

Единствените хора които се боят и не разбират са тези които реално не са хора, а са деградирали заблудени глупави непросветени или просто конвейрни бройри - хора на думи а не реално, кренвирши на път за някъде а всъщност на заникъде. Добре е ще да се просветите и събудите. Гласувалите за Тръмп са истински хора.

23

socialen

преди 7 години

Какво ще стане с Фондация "Америка за България" и нейните стипендианти?

22

socialen

преди 7 години

Вече е време да се погледне реалността в очите. Либералният ред, доминирал Света последните 25 години, свърши днес. Неолиберализмът, пазарният фундаментализъм и Trickle down, за съжаление, се завръщат с нова сила.

21

Анонимен

преди 7 години

По една БГ ТВ преди малко кореспондентката от САЩ говори за "внушителни протести от няколкостотин души" ...

20

Анонимен

преди 7 години

Congratulations Mr.President

19

Анонимен

преди 7 години

Едно от хубавите неща на демокрацията е мандатността! Първо дядя Вова потом дед Медвед и на оборот,до края на света!

18

Анонимен

преди 7 години

тръмп може да направи от кравария нормална държава само ако сивото вещество на американците не се е изпарило.само че май хич го няма

17

Майтапчия

преди 7 години

До БориславИма си хас на церемонията да се изсипе гетото!(хи-хи)Ония обикалят по улиците,обръщат кошове и трошат стъкла....Нищо,ще им мине.

16

Митю дъ гън

преди 7 години

До Анонимен- Значи американцити можаха да изберът Тръмп- а вие мене не.На другите избори хубаво мислете...

15

Анонимен

преди 7 години

ЕС И ТОЙ СЕ РАЗПАДА АМА МНОГО НЕ МОГАТ ДА ПОВЯРВАТ

14

bolbov

преди 7 години

Не эанам кой и за какво е избрал перхидроленото но старче но видях за първи път в моя живот червеното знаме ва световната народна революция да се вее над главите на гневни американски момичета.

13

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Тръмп не е...паркетен политик-плямпач,като опонентите му.Американците няма нужда да...протестират защото за първи път ще ги управлява един...нормален човек по техните стандарти -предприемач...милиардер.Че кой в Щатите не иска да стане...поне милионер.Значи той има на какво да ги научи и поне няма да харчи...държавните пари за глупости и...това не е малко.

12

Анонимен

преди 7 години

Всички велики империи свършват някой ден. Развитието на човечеството не е права линия, а в най-добрия случай спирала. Сега Тръмп яхва белия кон на главния началник.

11

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВАНГА ДАЛИ Е ПОЗНАЛА Е ОЩЕ РАНО ДА СЕ КАЖЕ!!!!АКО САЩ СЕ РАЗПАДНЕ ПО ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРЪМП ПЪРВИ МАНДАТ ЗНАЧИ ВАНГА ЩЕ Е ПОЗНАЛА :DА САЩ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ЩОТО ТАМ ДЕМОКРАЦИЯ ВЕЧЕ НЯМА И НЯКОЛКО ЩАТА ИСКАТ ОТДЕЛЯНЕ И ТРЪМП ЩЕ НАПРАВИ НЯКОЯ ГЛУПОСТ И ЩЕ СТАНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА СИГУРНО!!!!САЩ ПРИКЛЮЧИ С ИЗБОРА ИМ НА ТРЪМП!!ДО 2020-ТА СИГУРНО НЯМА ДА Я ИМА НИТО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ КОЯТО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ НИТО САЩ КОЙТО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!

10

Трудовакъ

преди 7 години

Тръмп полага клетва, но мнозина още не могат да повярват - ами да прочетат фундаменталната творба на Джек Лондон "Неизбежният бял". Американците много говорят, малко четат и почти не мислят критично - това им е проблема. Извадиха голям късмет, че избраха за президент Доналд Тръмп, както и ние с генерал - майор Румен Радев. Пожелавам най - искрено успех и на двамата президенти, имаме нужда от знаещи и можещи хора, мъдри държавници и реалистични политици.

9

Анонимен

преди 7 години

Ванга не позна май, ама другото казано всичкото е верно, поне обиколи за седмица световните таблоиди