11

:)

преди 7 години

Няма проблем. Пеги Бънди ще опрости задълженията на Ковачки към държавата и всичко ще е наред.

10

Анонимен

преди 7 години

Кой продаде мините и теца на ковашки - тройната ламя! А къде б еше тогава сестра галева?

9

Андрешко

преди 7 години

Трябва нов закон за такива "работодатели" като Ковашки. Щом нямаш пари да плащаш на работниците си,прати ги на време на борсата,а не след като ти работят безплатно няколко месеца. Сега държавата да го задължи да плати на работниците или да обяви негова собственост на търг и с тези пари да се разплати.

8

анонимен

преди 7 години

а бе тоя Ковачхх до кога ще го търпим? данъци не плаща, заплати не плаща, хора мръзнат заради него...никакви преговори! да плати всичко дължимо на миньорите и на всичките си работници!

7

Коти

преди 7 години

Жената се казва Мая Манолова не ОмудсМая

6

сминдух енд чесън

преди 7 години

Вярвате ли и,защото аз не.

5

Ханс

преди 7 години

Маямата е много напориста срещу разни топлофикации, ама срещу Ковачки нещо е склонна на компромиси. Интересно.

4

арменския поп

преди 7 години

каква тишина тук... някой заблуден другар да напомни на кака Корни, след розово-тафтената еуфория до понеделник, че само със 100 лева месечно в тоя студ половината пролетарии няма да дочакат изборите...

3

Баси Държавата

преди 7 години

Незнам кой за какво стачкува,ама язе сакам да мандръсам кака Мая!!!!!!!!!!!!Леко дъртичка,слабичка,направо че и се зарадвам като трудовак на малко ГСП.

2

Анонимен

преди 7 години

Много яко. ТЕЦ-ът е на територията на област Кюстендил. Точно от там е кака Мая. ТЕЦ-ът е собственост на Ковачки, който "работи" за БСП. Гледай ти каква синергия, какво чудо. Кака Мая се "жертва", за собствените гласоподаватели и субсидии за касичката.Тази случка е показателна колко ги е грижа червените за работническата класа, която гласува под строй за тях.

1

СОБСТВЕНИК

преди 7 години

кой е на това фалирало предприятие и колко Майбаха притежава. Въпрос 2: Защо не е в затвора за неизплатени заплати заедно с приватизаторите, които са го ублажили