20

Красавец

преди 6 години

Мостът генерира около 1 млн. евро месечно. Това са повече от 12 млн. евро на годишна база. Ако това е лоша инвестиция, здраве му кажи. Сега, оня с дебелия врат трябва само да построи довеждащата инфраструктура до Видин от София. Тогава със сигурност трафикът ще се утрои. Ама кой да прогледне

19

Полека

преди 7 години

До някоя сиТи пък ходила ли си изобщо в южна България? От село май не си излизала? На много места в северна България пътищата вече не са в никой случай по-зле от пътищата в южна. Но и това е много дето са направили там, понеже като цяло хората там(80%) са мързеливи, безхаберни, завистливи и прости! ..Магистралите в южна БГ, са построени единствено заради милиардния бизнес на турците с Европа и туристическия бизнес по морето..иначе и там нямаше да има магистрали..НЕ Е САМО ЯДЕНЕ иска се и МОЗЪК

18

Анонимен

преди 7 години

До някоя си"... интелигента, прочел "Винету" обслужва ..."---Ама, чакай! Той НЕ Е ЧЕЛ "Винету", той САМО Е ГЛЕДАЛ филма с Гойко Митич. :):)

17

Анонимен

преди 7 години

До 18 моста беше построен по времето на кмета седесар Ценов и гербаджията Видов

16

Влади

преди 7 години

Видин се оказа добро място за крадене от комунист кмет и юнаците около него. А от моста има полза, да ревем за румънските семкаджии и *** ли? Защо ви са пътища към него, нали асфалт не се яде? А въпросния турчин що минава през този маршрут, щом бил кофти,а ? Такива "немски" журналисти са като нашите - с х.й да ги сочиш!

15

анонимен

преди 7 години

Оригиналната статия на ДВ прочетете тук: dw/bg/%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B6%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D1%80%D1%83%D0%BC%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D1%8F/a-37188846 В този и вид са спестени някои истини за министерството. Използваното име на моста е безсмислено и неизвестно.

14

bb

преди 7 години

И после-аз с жените с леко поведение в Румъния съм се сближил още преди 20години.

13

bb

преди 7 години

*** коридора,майна!От Враца до Монтана пътя е ОПАСЕН за движение бе,*** -магистралостроители..Какъв Европейски коридор,ами ,,Хемус,, на какво мяза,ами околоМръсното край Казичене,срам ме е че съм Българин бе *** крадливи..

12

22839

преди 7 години

Един мост, който не сближи България и Румъния - Е що да ги сближава, нали вече не се казва Мостът на дружбата.

11

Анонимен

преди 7 години

До някоя сиасВалтирано....вземи се върни в началните паралелки та си оправи правописа.

10

партийно събрание

преди 7 години

Ами сега др. Радев да го затвори. Що да има мост? Няма мост, няма проблем. Кво толкова станало?-----,, Затваряме го , другари! Някой против? Няма . Приема се единодушно"!!!!!........Бурни ръкопляскания и казачок.

9

Анонимен

преди 7 години

Ъъъъъъ, извинявайте, но 850 хил. преминавания през мостна, се равняват на няма 3000 хил. автомобила среднодневно, което е натоварване на селски път!

8

някоя си

преди 7 години

Че то и в Русе е така. Минеш прословутия мост и...попадаш на шосе, просто кърпено през последните тридесетина години. От Тошово време шосето не е асвалтирано. Магистрала няма, няма и да има...Цяла Северна България не съществува за "мъдрия" магистрален строител, интелигента, прочел "Винету" обслужва само южна България. Другото за него е пустиня!

7

Х

преди 7 години

Мост 'Нова Европа'-има нещо сбъркано и манга-сарско,и в самото име.

6

Анонимен

преди 7 години

Тоя мост излезе една хубава инвестиция ,защото след няколко години ще се изплати от таксите , а тирове и коли минават много и ще излезе на печалба.

5

socialen

преди 7 години

Борисов знае само да открива на готово започнатото от другите. Сам да направи, да планува, проектира и построи нещо, не може.

4

Анонимен

преди 7 години

Колкото моста ни сближи с Румъния, толкова и интерконекторните връзки ще ни сближат към нищото!

3

БАЙ ХОЙ

преди 7 години

Как бе защо ме плювате бе? Напраих ви мос за чудо и приказ. Може по секо време да одите у Румания да ги гледате как си живеят. Да зимате премер бе. Е верно че техните заплате са по големи от ваште цените им по ниски ама кво да праим като требе да раним ного приятеле. Да не мисите че ми е лесно да си делкам вашите пари с аверите? Не нее лесно ама нема как. Като посъберем пари и път ше ви напраим от Монтана до Видин. Е нема да е магистрала ама па ше е подобра от таа пътечка дето е сега.

2

Анонимен

преди 7 години

Тиквун нали като го откри каза че Видин ще цъфне.Нито една инвестиция няма.Нито едно работно място

1

силистра

преди 7 години

Защо нищо не споменавате за тировете през Силистра.Тия *** шофьори свирят пикаят и какво ли не.И всичко това от ГЕРБ.Откакто те управляват тир след тир през града.