9

Радост вкъщи

преди 7 години

Съчувствам на семейството, но според мен в такива случаи трябва да се дава някакъв телефон за връзка. Иначе така просто да превеждаш по някаква сметка без допълнителна информация - не ми се вижда разумно...

8

Анонимен

преди 7 години

Не е шега работа.Доста импланти не се покриват от Касата.Това е фактХората не го разбират още, но доплащането за мед.услуги е вече факт.Банките трябва да популяризират бързи кредити за такива нужди. Това го правят Токуда банк и Първа инв.банка.Но не е решениеРешението е , да се сключват допълнителни здравни осигуровки, ама са много скъпи.

7

Анонимен

преди 7 години

Алексиев от Плевен ще й помогне за 100-на лева

6

ТАКА ДЕ

преди 7 години

Тези пари за Боцката са джобни,да дава!

5

Х Х

преди 7 години

Ако лилавееше, вече щяха да се полагат грижи ! Жалка история върху жалка територия ,наречена РБ ...

4

Анонимен

преди 7 години

Спрете се с глупостите вече. Жената е на 40 и й остават 10 дена ако не се оперира. Вместо да философствате, помогнете кой с колкото може, 3600 лева са смешни пари и ще е истински срам, ако я оставим да умре.

3

Анонимен

преди 7 години

Ами прочето ПАК/ОТНОВО статията, тогава МОЖЕ и да разбереш какво се казва в нея.. Много изпростя тоя народ, бре... : (

2

Кредит?

преди 7 години

Има кредити, какво се оплаква. Дърпа парите и след рота ще спестява да го изплати.Стига само са ревали, кредитите са това са измислени и може да вземе сумата до 2ч.Ето реших ви проблема

1

3-ти март?

преди 7 години

Нещо не се вързва тази статия или пак нескопосана статия.Как така е припаднала на 3-ти март и операцията да станело до 10 дни? Този който е писъл тези глупости даже сам не си е прочел бозата.Само се реве за пари, всеки ден, постоянно... щото е най-лесно.