42

БЪЛГАРИН

преди 7 години

НЕ РАЗБРАХА ЛИ ЧЕ--НАРОДА НЕ ИСКА НИТО ГЕРБ БСП ДПС РБ---ИСКА ПРАВИТЕЛСТВО НА НАРОДНО СЪГЛАСИЕ ЗАЩИЩАВАЩО СУВЕРЕНА СУВЕРНИТЕТА И ИКОМИЧЕСКО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ ДО ТУК С ГЕНОЦИДА НАСОЧЕН ЕДИНСТВЕНО СРЕЩУ БЪЛГАРИНА ПОДДЪРЖАН ОТ ЕС И САЩ

41

БКП

преди 7 години

Тази червена бабичка иска да е на всеки километър. И какво пипне,все изсъхва.Боже,опази мъжете!

40

...

преди 7 години

Ех, Константинов//"самостоятелната външна политика" , обещана от Радев ти харесала... Искаш да кажеш, завой към Москава- това ли е САМОСТОЯТЕЛНОСТ? Млад си и не знаеш, какво беше "с съюз със СССР"...Трябва да се стремим към цивилизовани и напредничави съюзници, какъвто е ЕС и да спазваме договореностите, а не да търсим лъжлива "самостоятелност'.

39

ДЕЖА ВУ

преди 7 години

.............А С БЪДНИ ВЕЧЕР НЯМА ЛИ ДА СЕ СЪБЕРАТ..........АУТСА.ЙДЕРИ!!!

38

Анонимен

преди 7 години

И колко процента ще вземат? АБВ 2%, Движение 211% и Гергьовден 0.5% Кой ще гласува за тия?

37

Сами в нищото.

преди 7 години

Самотни ездачи са тия двамата.

36

Пешо*

преди 7 години

Като нема копейки и ше се събират, какво да правят.По студентската формула - едно кебапче с 8 вилици.

35

Сандо

преди 7 години

за тия коите не са училинищо + 0 + друго нищо = едно по-голямо нищо

34

Капанар

преди 7 години

Идеално, дано само един глас да не ви достигне.

33

Анонимен

преди 7 години

До 38,Еми от такива дето не им пука от това и онова ще ни дойде до главата следващата национална катастрофа.

32

Кирил Софийски

преди 7 години

Глупави и ненужни никому партии !

31

Анонимен

преди 7 години

На Боко патерицата я хванала 1% на изборите я не. Лоша работа!

30

Джеймс Мориарти

преди 7 години

До Шерлок Холммсабе не е Георгия, по-скоро нещо от сорта на Сакартфелло :)

29

Bat Petko

преди 7 години

До До 7 Евро гъзолизец Че "Америка за България" е дразнеща - да така е. Само че да пишеш, че Атака не получавала пари от никого - май няма кой да ти повярва. Всъщност ти вярваш ли си, като го пишеш това ???

28

Анонимен

преди 7 години

До 26,"Атака също не получава пари от Русия и от когото и да е. Парите и са от партийната субсидия , с която издържат вестник и телевизия"Това сериозно ли го говориш? Остави другото ами и 3 плюса сте си сложили един на друг. Да те питам ти дали имаш информация как се издържа една партия, кое колко струва? И да речем, че имаш и знаеш откъде са парите- дали ще го кажеш тук?

27

factotum

преди 7 години

На Бойко патериците се обединиха, то беше ясно :)

26

:) :) :)

преди 7 години

Топ измекярите се събраха. Интересно как ще се понасят старата мома Дончева и любимеца и Манекен Пис (румбата петков - запалката ) от Плевен.Помните ли какво каза за нея, този див алкохолик... тишината в спалнята... и т.н. Не че не е прав, де :)

25

Анонимен

преди 7 години

До 26,Не! ДПС не е русофилска партия! Само дето се разцепи когато Ердоган свали руския самолет. Само дето Доган е произведение на службите. Айде ти малко да се събудиш а? А не да ми цитираш какво говорели. Гледай какво правят! Местан според теб от Америка ли се крие в турското посолство? *** народ - слаба държава.

24

Анонимен

преди 7 години

Ееее,Шерлок Холмс,не си ли чувал за 21 във футбола.Това е да ритнеш с крак топката 21 пъти без да падне на земята.Сигурно си е мислила ,че от раз ще нарита всички останали,но май се получи обратното.

23

До 7 Евро гъзолизец

преди 7 години

Абе пич вземи малко намали дрогата и пиенето , че говориш глупости. В България има ли фондация "Русия за България"? Няма . Има "Америка за България". Да кажеш , че ДПС била русофилска партия е проява на неграмотност. От 20 години ДПС говорят все че са за НАТО и ЕС каква връзка с Русия. Атака също не получава пари от Русия и от когото и да е. Парите и са от партийната субсидия , с която издържат вестник и телевизия. Това, че Сидеров хвали Русия по някои въпроси това го правят и 90 %от населението