25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 38 свобода за тр,олене,то- има ама на словото няма Все пак трябва да се хранят от нещо третокласните жур,на,листи ба4кашти в медия за която на никой не му дреме какво пише

24

халиф Багдади

преди 7 години

той и Асад търгува с петрол от исил - Дамаск да не би да го топли безплатно Лукойл

23

Анонимен

преди 7 години

Работлив, ама ***.

22

Анонимен

преди 7 години

До 31,Интересно, цените са същите, внос не правите. Икономика от затворен тип ще практикувате. Само дето не е се сещам за нито 1 турска технология. А технология с инфлационни лири няма как да си купите. Тва компютри, тва gsm-и, тва автомобили. Крепи ви само това , че турците са работлив народ. Ама и то ще е до време.

21

Анонимен

преди 7 години

Пенко,Смени хапчетата, че тези ти идват силни и не ти се разбира.

20

пенко

преди 7 години

Уважаеми , посланникът на Сащ в Бг- какво и защо се прави на интересен !?!? Утре го няма ...и НЯМА !!! Също като ***.... Ненчев -Още прънкя и плюнкя "ЦРУ тавтото.".. не разбрахте ли ,че сте "убити"-няма ви вече...нищо не сте - хората ви отрекоха ...цереуйци можете да си го" духате "сами!!! Еврейското ХИЛИХИЛИРИ умря!.. СВЕТЪТ не ви ще !?!? Наясно е каква гадост сте !!! Не всеки се продава срещу народа си!!!

19

Ангел

преди 7 години

Турската лира всеки ден бележи нов Исторически спад .Цената и вече е 48ст и е най-ниското ниво след деноминацията и преди 18 години.Икономиката и е пред тотален срив.И това което не знае Ердоган е че Турски поток няма да има.Турски поток бе плод на разединение между Европа, САЩ, и Русия.Санкциите скоро ще паднат и Путин скоро ще има Европейското одобрение за далеч по изгодния за Русия и Европа Южен Поток.

18

Бърррр

преди 7 години

Тоя си направи богатство за 7 поколенеия пък синчетата му си имат корапчета за милярди който не знае и в момента турската лира е на дъното и народа реве

17

Георги

преди 7 години

До 23-24,Има разлика казваш...А замисляш ли се, че проблема не е в това кой ще се учи и кой не? Проблема е, че има политическо решение за това. Че историята се учи такава, каквато е угодна на властта. Както навремето нас ни учеха,че 23та година в България е имало антифашистко въстание. Преди да се появи фашизмът.

16

Малеее

преди 7 години

До МалеееСвалят портретите не на Ердоган а на Ататюрк, Нека да поправим

15

Малеее

преди 7 години

Докато диктатора Ердоган е на власт,Турция винаги ще пътува надолу.Атататюрк ще бъде винаги най-великия лидер на Турция,а не диктатора Ердоган.Сега започнаха да свалят портретите на Ердоган от училищата и нямат да учат за великия Ататюрк,защото турското МОН отпада да се учи част от историята за Ататюрк.

14

Циник до 10

преди 7 години

ТЪРСАТ....българската граматика!

13

Вулканът

преди 7 години

Диктатора Ердоган много добре знае за тировете,който са отишли са били пълни с оръжия за ИД. Уж че са били помощи от първа необходимост се оказа тирове пълни с оръжия.Синът да диктатора Ердоган имал икономически интереси с ИД,

12

Анонимен

преди 7 години

Asat se oplakva ot Turzia. EVROPA se oplakva OT RUSIA

11

Циник

преди 7 години

Цитат:Лошото е че тези които останат живи от идалците ще правят атентати и в Сирия и в Ирак.Край на цитата! Бъркаш се! Ще ...и правят...атентати в Европа!

10

Анонимен

преди 7 години

по принцип, да кажем, че е прав до известна степен, ама сега Ердоган е приятел вечна дружба, ни самальот, ни посланик, ни сирийците са важни, Асад да не се оплаква на японския император като на арменски поп, че днес-утре сюлимана престъпвал от "отбрана" към нападение на Дамаск, възползвайки се от емоциите в САЩ и съвсем ошашавения двойностандартен и разноглед от фондации и комитети свят.

9

Българина

преди 7 години

Това не е новина както и цру

8

Анонимен

преди 7 години

Това всички го знаеме нищо ново. Истината е да спрът краварите да хвърлят от самолети оръжие на идалците и войната ще свърши за нула време. Групировката идал е създадена да унищожи Башар Асад и да свалят режима му в Сирия. Същата тази групировка убива и в Ирак. Който не играе по свирката на краварите веднага му спретват Майдан. Надеждата е в Руснаците да унищожат идалците и войната приключва. Лошото е че тези които останат живи от идалците ще правят атентати и в Сирия и в Ирак.

7

Циник до 7

преди 7 години

Нарича се - ирония!

6

Анонимен

преди 7 години

До ***:за теб ердогсн може да есултан ,за мен еедин *** койтореве за куршум.