5

Анонимен

преди 7 години

По цял ден тия "неравните" щракат с пръсти,къркат ,друсат правят деца.После на социалка.Като на 20 години има 4-5 деца а на 30 са баби и дядовци с не едно и две внучета и всички заедно правят още деца как ще се изравни това неравенство?Няма как.Единственото което може да го изравни са или персонални грижи с гледачи,психолози и учители за всеки един от тия описаните по-горе или естественият подбор.*** те са 4 милиарда.Няма толко ресурс.Остава ест. подбор.Ама те не искат да го прилагат.Няма надежда

4

Анонимен

преди 7 години

Капиталистите са ***. Не заслужават да живеят. Парите са на работниците. Те са ги изкарали но са им отнети.

3

Анонимен

преди 7 години

Затова мислете като си избирате професия. Защото е много по- лесно да надграждаш върху това, което знаеш и можеш, отколкото тепърва да започваш от нула в нещо ново.

2

Анонимен

преди 7 години

Тия се събират по форуми от както се помня, а аз се помня от 50 години. Всеки път на сбирките на най-богатите от Г7, Г20... се "справят" с бедността, а тя все повече расте.Ако някой си мисли, че като се съберат най-богатите, те мислят за бедните, то този човек е ***.Наистина проблемът може да се реши с преквалификация, като преквалифицираме милионерите в просяци и нещата ще се оправят.

1

Анонимен

преди 7 години

Първо квалификация - после ПРЕ-квалификация ...