61

кат- копелета !!!

преди 7 години

За камион еднодневна винетка струва 21 лева.Аз карам пътна помощ.и така, камиона не се кара всеки ден,затова се води и специале по талон.,та ...получавам сигнал във 21.00 за аварирал автомобил на магистралата.Взимам си еднодневна винетка за да не съм в нарушение НО, ВРЕМЕТО СЛЕД ТРИ ЧАСА ИЗТИЧА , А АЗ, СЪМ ПЛАТИЛ ЕДНОДНЕВНА КОЕТО БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЧИ 24 ЧАСА.ТА Хора има много безумие в тази скапана работа с винетките .ПЛАЩАШ ЕДНОДНЕВНА А ПОЛЗВАШ ДО 12. ВЕЧЕРТА

60

debil

преди 7 години

Ми като имаш 15лв не е казано да караш кола, то и една кола ще е то ама ..

59

Анонимен

преди 7 години

Д0олна противна С В И Н Я ненаядена!!! Да пукнеш или да е пръснеш докато е тъпчеш, *** продажен! Грозна п***ча! Реши да си направиш последна гавра с народа, сякаш досега прави само добрини! Господ да те накаже тебе дебел хипопотам!!!

58

пак прекараха норода

преди 7 години

дневната винетка ще е само за камионите

57

Гост

преди 7 години

В тази връзка, да попитам, какно стана с делото за винетките? Повишението на цената бе обявено от БЪЛГАРСКИ СЪД за незаконно, уж това решение бе обжалвано и после...?!И след като повишението е обявено за НЕЗАКОННО, защо продължават да се продават винетки на НЕЗАКОННИ цени?!

56

До 61 босю голюв

преди 7 години

Не разбрах какво ще плащат примерно турците, които пълнят резервоарите в Турция и преминават транзит през България.Второ, не разбрах как ще отделиш горивото изразходвано извън населените места, за които трябва винетка и горивото изразходвано в населеното място, за което не се иска винетка? Та продължавай да даваш предложения .....

55

Анонимен

преди 7 години

"Караш без винетка? Компенсаторна такса (200 лева) на място!"?!Или пък 100 уевъ у жобъ на милиционера.КЛАСИКА БеГе.Прах в очите на плебса и пълни жобове на шапкаджиите.

54

голю босев

преди 7 години

Може без винетки.Пътна такса в цената на бензин, газ и дизел.Който повече пътува, повече ще плаща.. Сега един изминава 3000 километра, други 20000 километра а плращат по 97 лева.Така е справедливо.

53

Анонимен

преди 7 години

Често пътувам до Гърция и аз - до Орестияда, Александрополис, и др. населени места - няма винетки. За магистралата действително когато пътувам до Солун си плащам, но само за магистралата, за останалите пътища не ти искат пари.

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49 Да имат тол такса но само за магистралите, за останалите пътища НЕ!

51

СОЛОМОН

преди 7 години

СВИНЕТКАТА ТРЯБВА ДА НИ ПЛАЩА ПО ЕДНА ДНЕВНА ВИНЕТКА ЗА ВСЕКИ ДЕН ПРЕЗ КОЙТО НЕ МОЖЕМ ДА ПОЛЗВАМЕ ПЪТИЩАТА ЗАЩОТО СА ИЛИ ЗАТВОРЕНИ ИЛИ НЕПОЧИСТЕНИ!ТОВА Е НАЙ СПРАВЕДЛИВО!ПЪТИЩАТА НЕ СА ТЯХНА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ВСЕ ПАК!

50

абсурд

преди 7 години

а отмосно пътищата,кмета на Бургас да се поразходи и да види най-добрия си град за живеене,след снега такива ями,такова чудо сякаш е имало воено учение

49

абсурд

преди 7 години

само дето не разбрах какво им пречи новите винетки да влязат в сила от тази година

48

До 51 ист

преди 7 години

,,ЛИЧИ СИ ЧЕ СИ ТЪПО ПАРЧЕ ГЕРБЕРАСТКО!ВЪРВИ СЕ ХВЪРЛИ ОТ ТВОЯ ХАИМБУАЗ :-) :-) :-)ХИХИ

47

Анонимен

преди 7 години

Тази година никакви винетки ... ако знаете от снега или какво , какви дупки са зейнали по пътищата , нямате си и идея ... те трябва да ми плащат за счупени предници ...

46

Бах Мааму

преди 7 години

28 области- 240 дупетата , добре че не всички са пълни с *** идеи

45

Дедо

преди 7 години

Искам да попитам:за 2016 - годишна винетка 97 лв - караш до 31.01.2017за 2017 - годишна винетка 97 лв - караш до 31.12.2017този месец дето го губя, защото плащам за 11 месеца кой ще ми го възстанови?

44

ист

преди 7 години

Искате хубави пътища, не искате винетки. Тъпо, много тъпо.Според цените на винетките, ще е качеството на пътищата.Спомнете си пътищата преди 20 години -Витиня, Хаимбуаз.......Крадяло се е от фирмите. Ако ви се отвори възможност, и вие "честните" щи крадете като за последно.

43

Без име

преди 7 години

Хубавото е че на свинята и дойде реда.Както каза Президента 1 седмица ви остава.Всички различни от тая зган ще бъде по-добре

42

Анонимен

преди 7 години

Гърците имат тол такса. Сърбите също. Просто им е друга системата. И не мисля, че е по-оферта.