22

Анонимен

преди 7 години

В очакване да се спука балона, май се спука компресорът.

21

анонимен

преди 7 години

през 2008 г не се ли наляха дьржавни пари в частните банки какво ще става с тезипари

20

пенко

преди 7 години

Аз ,жителаят на планетата,мисла така: За да има стойност 1 милион от еквивалент валута -1000 работника трябва да се трудят в денонощието! За да има стойност 1 милиярд валутен еквивалент -1 милион работници трябва да се трудят денонощтно! Тежко ни жители на Земята ,ако не победим еврейската финасова /частна/ система !!! Чии са "Голдман Сакс" "Щайнер" "Майер" и сие ит. н. 90% от милиардерите са евреи... айде стига бе!!!Смърт за САЩ, Уолстрийт и собствениците на "Валутния резерв"-пак евреи!!!!!

19

Анонимен

преди 7 години

Айде ЕС се разпада На пятничном заседании Госдумы ратифицировано соглашение с Турцией по проекту газопровод Турецкий поток, сообщает Интерфакс.В соглашении, подписанном в Стамбуле 10 октября 2016 года, говорится о создании благоприятной, прозрачной и стабильной нормативно-правовой базы, включая налоговый и таможенный режимы, для проектирования, строительства

18

АнтиИслямист

преди 7 години

Очаквам да гръмне един балон на югоизток от нас .Т.н. Ислямски балон.Така да гръмне че парчетата ще намерите по покривите ви.Жалко че тази парчета се разлагат и почват да миришат на ***.Ислямистка ***.Бая чистене ще падне!

17

анализатор

преди 7 години

ЩЕ СЕ СПУКА ЖАЛКИЯ ВИ САЙТ

16

Ангел

преди 7 години

А гламавите тикви като Сорос и Хилъристи очакваха WallStreet да се срине.Ето че се получи точно обратното.Хиените от Манхатън ще измислят как да припечелят дори и ако Путин стане президент на САЩ .Тях не ги мислете.И какъв Балон ми говорите.Тази статия е писана от финансово неграмотен човек.Тръмп не може да създаде какъвто и да е Балон.Последния спукал се Балон ,Имотния се създаде от най-големите инв.Банки ,Ипотечни гиганти които оперираха с Трилиони.Тръмп е много много малък за да създаде бало

15

Анонимен

преди 7 години

Бобииии, бобчооооо, мило нежно момченце, големия бял мъж с перчема ти каза "ставай от компа и марш да бачкаш нещо истинско". Хрантутенето и лаладжийството are over. Какво не разбра? Гепвай мистрията и лопатата и... арбайтен зи бите.

14

Пролетаркапиталист

преди 7 години

Край на печатницата. Тръмп каза едно - американците ще трябва да бачкат за да са силни и велики. Друг път няма. Разбира се това никак не се харесва на кръговете свикнали да печелят от несъществуващи услуги и печатането на хартийки без покритие.

13

Анонимен

преди 7 години

в 17 ч долара ще е 2,50 лв

12

Анонимен

преди 7 години

До БобиТи и пророк ли стана? Я кажи какво ще е положението след 1534 години!

11

Анонимен

преди 7 години

Мечти!

10

Анонимен

преди 7 години

Сензационно! Руските хакери изобразиха чрез фойерверки в небето над Мемориала на Линкълн във Вашингтон "USR" вместо USA.

9

Патам 10 пъти

преди 7 години

Защо след като написах че съдята който пусне Мисис Мейзер под домашен арест ми трият два пъти коментара? Къде сгреших?

8

Хибриден отговор

преди 7 години

Майна, купувай долари и ще ти гледам сеира

7

Вежлив хибрид

преди 7 години

Искам да питам всички форумни путинисти:Какво стана с писаниците за фалита на САЩ, 18 трилиона дълг, рублата световна валута?Май ви смениха станцията на радиоприемника - "говорить Москва", врътнаха ви потенциометъра пак.

6

анонимен

преди 7 години

при 680 милиарда за отбрана няма да се спука никакьв балон трьмп и зет му ще гинаместят по евреиски само следете пьтя на парите

5

Анонимен

преди 7 години

Няма да се спука, защото не е балон.

4

88

преди 7 години

До АнонименАми продай ги сега, после ще си купиш двойно повече на нисък курс. Ако преди това Европа не се е съсипала по-бързо от САЩ. :)

3

ХАЙДЕ НА БАС

преди 7 години

че след известно време много хора у нас ще се заемат да трият усилено в биографиите си за парите, получавани от ЗА АМЕРИКА ОТ БЪЛГАРИЯ и ОТРОВНО ОБЩЕСТВО