94

Тръмп

преди 7 години

До БАЧКАТОР Щотландец съм е с зет Еврейн и 5 внуци от него руско расис4е (

93

Анонимен

преди 7 години

"Сорос, който подкрепяше Хилари Клинтън по време на изборите в САЩ, е загубил близо един милиард долара поради изненадващата победа на Тръмп."Сорос, приятелят на всички американци и бедни по света, е заложил 800милиона долара за фалита на американския държавен резерв.Какво пък, сега загубеил 1 милиард, утре ще загуби още един. Ще му останат още 25милиарда да харчи за арабите и ромите в Европа. Това е най-големият му залог - фалитът на Европа и отмъщението за бедната му еврейска младост.

92

Анонимен

преди 7 години

Тежки времена настанаха за Сорос и лакеите му.

91

Анонимен

преди 7 години

Тази еврейска гад няма ли да се гъква вече, че да разтовари света от присъствието си!

90

Анонимен

преди 7 години

Тая ходеща мумия няма да умира?

89

Анонимен

преди 7 години

По-важно е как изглежда Сорос в очите на Тръмп.

88

БАЧКАТОР

преди 7 години

Тръмп ще подгони Сорос като вземе властта ,той вече го почна. Най- забавното е че Тръмп е германец по произход, а Сорос е унгарски евреин .

87

Анонимен

преди 7 години

До 92 АнонименПонеже му симпатизираш ще те настигне отмъщението на природата. Като ходиш навън бъди свръх внимателен, имай очи и на тилът си, когато песичаш улица също бъди с изострини сетива и обоняние, когато минаваш близо до високи сгради гледа й нагоре да не падне нещо върху тебе. Ще изгубиш сънят си, ще се чувстваш болен, сърцебиене, главоболие, ще те подари СПИН някой бежанец. Обречен си, по добре веднага си сложи край на жалкия сороски живот.....

86

Smile

преди 7 години

Да вземете да си оправите заглавието. Тръмп в очите на Сорос или обратното.

85

Анонимен

преди 7 години

Не харесва Сорос но за зло или за добро съм 100% съгласен с него по отношение на Трумпета.Каквото е Трумпи за САЩ това е Тиквата за Бг ...............а именно БЕДСТВИЕ!П.П. Иначе не е лошо това което се случва. Идват "интересни времена". Богатите ще забогатеят още повече а плебса............ е..би го плебса

84

Ангел

преди 7 години

Кви Ядрени войни кви глупости.Тръмп щял да започне ядрена война .Срещу Кой!!!! Срещу Путин!!!!! Хахахаха.Кво ли си викат двамата Тръмп и Путин дай да се сбием с ядрени бомби че имаме по много и няма кво да ги правим.Хахаха.,Ако ви кажа че сте ***.оти ще ви направя комплимент!!!!

83

То6

преди 7 години

До АнонименМи нали това казвам, че е вярно, но кое, че ще почне ядрена война ??????

82

до 95 То6

преди 7 години

От 1 години всички медии особено Европейските така плюят по тръмп че езика им хвана херпеси.Само да ти кажа че тази зомбирана женица е от малкото медийни зомбита в САЩ които се поддават на Манипулации.Истинските Американци не са про.ст народ.И не се поддават на манипулации.Познавам Възрастен Американец който пусна гласа си за Тръмп само защото всички медии го Плюеха.Там хората не са като тук .Овце! Там мислят по различен начин и само имигранти и чер.нилки с генетично ниско IQ биват Манипулирани

81

Анонимен

преди 7 години

До То6 95Жената е напълно права. Всичко което е казала е вярно.

80

Анонимен

преди 7 години

Сорос е истински филантроп. Вие защо го мразите? Какво ви е направил?

79

То6

преди 7 години

Хора, идва Тръмп - очаквайте ядрена война. Зомбираните американци ме смайват. Една женица говорейки български тази сутрин, в предаване то на Гала, зомбирана от телевиззите и пресата в США направо ме уплаши. Ми той мразел журналистите, щял да гони хора, мъ кък артисти и интелектуалци били против него и още глупости, глупости..... Ми той бил много избухлив и понеже държи кодовете ще използва ядрено оръжие, понеже защо го имали, а не го използвали......

78

Анонимен

преди 7 години

Интересно. Аз мисля същото каквото мисли Сорос за Трумпета. Провала ще е колосален. Дано човечеството успее да се съхрани.

77

Ангел

преди 7 години

Сорос чрез фондацията Америка за България с армията и Протестна Мрежа налагат да България чужди интереси.Всички протести пред Нар. Събрание през последните 2-3 години бяха не в полза на Гражданите а за прокарване на чужди интереси.Разбирасе Сорос и Протестна Мрежа са само изпълнители,Лобисти с работодатели Обамисти и Хилъристи.Тяхната Кауза няма никакъв шанс за успех защото Българския народ помъдрява а и историята показва че подобен тип Политики завършват пагубно в дългосрочен план!

76

Анонимен

преди 7 години

Да живее Сорос и САЩ ! Страхотен човек и държава , но от завист какво друго може да кажете ру'фили ? Защо само злобеете ?

75

ksarax

преди 7 години

Щом тоя е против Тръмп, значи перуката е правилният човек.