9

Анонимен

преди 7 години

Обесете ги и да се върнат парите и дадат на болни деца

8

онбашията

преди 7 години

и тия омекнаха като евролиберасти

7

Анонимен

преди 7 години

"И.К. и Г.Б" = "Иван Костов и Георги Бакалов" ???Ха-хахахахахахахахахахахахаха!!

6

Анонимен

преди 7 години

Защо са похарчени 50 000 лева за тези отпадъци!? Стотици деца чакат лечение! Да връщат парите и да ги закачат на въжето!

5

Анонимен

преди 7 години

Тия убавци са приближени до власта/ГЕРБ/,щом министър Митов е ходил да преговаря за намаляване на присъдата и то доста успешно, от смърт на 15г.,обикновено я заменят с доживот,освен това и 50 000 лева за адвокат.

4

Боклуци

преди 7 години

Да бяха изчистили *** поне, където има забъркан Българин не е на добре. После питайте защо се срамуваме да казваме от коя държава сме, защо в чужбина не ни зачитат и в каква долна пасмина сме се превърнали. А забравих да лажа че 90% от чужденците въобще не знаят къде е БГ или ако са чували знаят че имаме- циг_ани, просяци и бездомни кучета.Заряжете ги тези *** да гният в Малайзия, дригия път ако наистина искат руризъм да отидат до Рим.

3

Анонимен

преди 7 години

Първо само инициали, а после изцяло изписани имена, това с цел да бъде объркан читателя ли е или някой пак не е внимавал???

2

До 1

преди 7 години

Мишо, имаш ли представа колко по 50 000 са изхарчени за например депутатски вечери (все наши пари). Тук става въпрос за теафиканти, верно но тези теафиканти не убиват български пенсионери, не изнасилват български жени, не взимам аз т парите на български пенсионери(ало измамо)така че предполагам 50000 не са много да се спасят два човешки живота, било то и трафикански, а 15 годишната присъда да си я лежат!

1

Angry

преди 7 години

50 хил.! От нашите пари за тези трафиканти. Защо питам аз? Да си лежат там. Кои знае колко пари са изкарали