59

Анонимен

преди 7 години

е как??!!уж социално слаби,пък памперси за 300 лв.Памперси ли ядат??С памперси ли си плащат сметките?Ами като тръгнат по сватби??С памперсите-нали!!???

58

Mne

преди 7 години

Какви са тия златни памперси по 10 лв. на ден? Не знам в Бг как са цените, ама във Финландия плащам по 11 евро на пакет и ползвам 3 пакета на месец.

57

Без

преди 7 години

Деца правят хора, които могат да си го позволят. Гаранция няма, но поне през първите 3 години би трябвало да можеш да осигуриш детето.

56

as

преди 7 години

130 ? от моите данъци ? НЕ ! и това е много

55

Господин Патриарх

преди 7 години

Електората на БСП/ДПС който избра Румен Радев......

54

Бо

преди 7 години

Не се оплаквайте, взимали сте по 130 лв. Кажете колко трудов стаж имате, колко пъти сте си внасяли здравните и социални осигуровки. И тези 130 лв. са ви много. Само знаете да искате, пиявици такива.

53

Хм

преди 7 години

До Stefko 88Памперсите едва ли са 300лева,ама няма значение-презервативите излизат по-евтино!А най-добре една хистеректомия и проблема се решава централно.За мъжете-вазектомия.

52

Баси Държавата

преди 7 години

Джамбаски ще ви оправи!Като ви резнат квитанцията след изборите ще видите какво е сам да си гледаш децата и да ходиш на работа.И не ми се оправдавайте с традициите защото те няма да ви нахранят.

51

Анонимен

преди 7 години

Нагли, по-нагли, най-нагли. Бабите и дядовците по селата от които крадете след 40 години трудов стаж вземат такива пенсии. Вие за е*ане. Намам думи!

50

художника

преди 7 години

300лв. за памперси на месец??? Май в сметката за памперсите върви и ракийката???

49

Анонимен

преди 7 години

Българка: Брей, да му се не види...памперси. Аз си ги порастих с пелени, и на работа ходех и перях и готвех. Те се мандахерцат по цял ден без работа, живеят на гърба на българина и имат претенции. Ама да се вдигне българският народ най после единно и сплотено, не всеки за себе си, за да се раздрусат управниците ни!

48

ЛИЛИ

преди 7 години

До БългаринНЕ Е ВЯРНО ДЪРЖВАТА ДАВА

47

ЛИЛИ

преди 7 години

СТОЙТЕ СИ НА МЯСТОТО ВЕЧЕ, ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ, ЗАМО ЗА ГРАБЕНЕ НА ДЪРЖАВАТА, ОТИВАЙТЕ СИ ТАМ В КАЛТА!

46

Анонимен

преди 7 години

Памперсите били 300 лева... ми що правите деца тогава? И на моето са по 150 лева на месец, ама му ги купувам, нали? Щото съм седнал да помисля мога ли аз да си позволя финансово да имам дете. Мога - ама едно. Вие щракате по 5-10 и после ревете, че нямало пари... Няма да има. Ето затова не се осигурявам на реалните си доходи, за да няма пари за повече xъxряци.

45

ognyanz

преди 7 години

Децата по бай Тошово време порастнаха и без памперси. И то при работещи родители, а не такива, които живеят на социални помощи.

44

Всъщност

преди 7 години

"Пампесите са само 30 лв., а взимаме 130!"

43

Анонимен

преди 7 години

A защо само кметицата на Горно Езерово обикаля, а другите кметове из страната спят?

42

чичо Митко

преди 7 години

Не живея в БГ и съм сигурен, че цените са ми по-високи. Давам 80 лв за памперси на месец... 300лв! Още малко училище за базова аритметика трябва май. Инак спираме помощите.

41

Анонимен

преди 7 години

Само трудът ще ги направи уважавани граждани на България.Ако все така упорито не желаят да се трудят, рано или късно работата ще ги направи свободни, макар и пряко волята им.

40

Анонимен

преди 7 години

Работете с мъжа и ще вземете 1300лв.Не е луд,който яде баницата, а който му я дава.Да не са луди да работят,че и данъци да плащат,ток,вода и т.н