8

тигъра

преди 7 години

Само критикувате.Много разбирате.Сигурен съм ,че никой от вас не е хващал лопата да изрине пред блока,ама много ви бива в критиките.Това е бъдещето.Може за сега да излиза по-скъпо заради батериите,ама недоносчета като вас ще дишат чист въздух.

7

на баба ти фърчилото

преди 7 години

3 часа движи, 8 се зарежда.

6

Анисия

преди 7 години

До Бойко не БорисовТи шъ ми кажиш

5

Шаренкия

преди 7 години

Е, чудо голямо е станало, електробус. Тролей без жици. Иначе може да се каже "безжичен тролей". Или "уайърлес тролейбус".Чудо щеше да бъде ако бяха пуснали електрически самолет от Терминал 2.

4

смЕх

преди 7 години

Първо,искам да ви кажа,че съм гуру на тема електроавтобуси.нЕма некой да разбира повече от мен.Второ:напоследък много ме насърбява дупарката.Ако може нЕкой социалист (лЯв) да ми помогне?

3

смЕх

преди 7 години

Нещо за цената и за живота на батериите или това са излишни подробности ??? Покупката и поддръжката на подобни превозни средства дали са по джоба ни или и това е без значение и важното е да се покажем ,че сме по ,по ,най.

2

Бойко не Борисов

преди 7 години

Мила Анисия, двигател ултракондензатор няма!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Дали в преспите в София ще мине и 20 километра. Щото все едно сме на Северния полюс. Само айсберги липсват, но и те ще се появят с кметкста некадърност. По-добре кметицата да беше поръчала кучешки впрягове.