7

Анонимен

преди 7 години

Колко е приятно да узнаем,че енергийните ни министри могат дори да четат,пишат и подписват меморандуми!Ашкоолсун,машалла!Какви специалисти ражда майка България!

6

Кирил Софийски

преди 7 години

Нито Българите ,нито Сърбите имат газ , ама за връзка подписали !!!

5

накратко

преди 7 години

Сърбите няма къде да ходят. Ако искат руски газ ще трябва да строят интерконектор с България. Също така ако искат от Гърция, пак ще трябва да минат през България.Накратко, и с Радев и без Радев, България остава транзитна страна. Колкото и да му е мъчно на Путин. Народа е казал: Керванът си върви, кучетата си лаят.Някой друг беше забелязал че Русия ще си остане суровинен заден двор на България.

4

Анонимен

преди 7 години

Противоконституционното правителство на герб не спира с далаверите, задържано незаконно на власт от Чехлю над три месеца след оставката му. Ако това бе направил Радев со ро сите щяха да му спретнат платени протести както срещу Пеевски. Платената *** щеше да пъпли и да осмърдява София.

3

Анонимен

преди 7 години

Руснаците не можаха да ни прецакат за ЮП, но Радев ще предаде България...И той ще си купи хотели като Първанов.

2

Анонимен

преди 7 години

Сърбите ще ни псуват до девето коляно, че допуснахме тиквата да съсипе Южен поток. Тогава подобни договори биха били безпредметни. А хъбът на тиквата ще остане празен като главата му.

1

смЕх

преди 7 години

Е ,и въздух ли ще си менкаме по тази тръба???