93

Анонимен

преди 7 години

то е достатъчно дето Боко олиза г.... на Ердоган та голяма работа че не е поздравил мюфтията

92

Анонимен

преди 7 години

Местан е за затвора с обвинение в национално предателство. Все едно Ердоган в обръщението при встъпването си е подравил главния архиепископ

91

Анонимен

преди 7 години

Никой от предишните президенти не се е обръщал към мюфтията или представител на коя да е друга конфесия, освен българския патриарх. А и участието на патриарха при полагането на клетвата бе въведено от Симеон Сакскобургготски, когато встъпваше в длъжност министър-председател. Знаменателно е, обаче, кои вчера си измислиха причини да пискат срещу президента Радев - местановци, караджовци и скатаджии, които може и да не видят повече парламент.

90

Щирлиц

преди 7 години

Според турската конституция ислямът е националната религия там.Така че напъните са излишни.

89

Анонимен

преди 7 години

Когато местан спре да се крие в турското посолство, тогава да ми каже че е българин! Гражданство може да има, но душата му е предателска. Това няма нищо общо с религията - или си честен или си се продал! Кой му даде пари да създава новата си партия? на кого служи срещу тази помощ? Ако го подхванат с проверки, ще му ходи раето! Затова да мълчи поне! А който приема помощ от него за да печели избори - губи следващите избори. Скоро ще си покаже.

88

Анонимен

преди 7 години

Този Местан като е български гражданин защо води пропаганда на турски! А сега е обиден!!!

87

Анонимен

преди 7 години

А поздравил ли е арменския поп ?В България има и много арменци

86

.

преди 7 години

В Конституцията ясно е написано, че традиционната религия в България е православното християнство. Точно поради тази причина, представителите на другите вероизповедания са на балкона, заедно с останалите гости. В прогресивен Рияд, неправоверните са в затвора. Цивилизационни разлики...агент павел трябваше предварително да се консултира по въпроса в турското посолство, а не да си излага работодателите. Нали утре пак ще се наложи да го крият и ако му откажат, ще го застигне цялата народна любов...

85

мдаа

преди 7 години

бай Местан май е прав

84

corbaciganyuv

преди 7 години

Има официален език и традиционна религия.

83

Корлеоне

преди 7 години

Традиционната религия е източно православие, а не официалната. Официална религия няма, набийте си го в главите.

82

Анонимен

преди 7 години

Днес ,когато Радев говореше в парламента,си мислех че ученик от трети клас по добре,щеше да си прочете текста.Какво сричане и мънкане от държавен глава.Как не можа за два месеца да се подготви?Винаги на разни дебати и днес,пак говореше през зъби и пресъхнала уста.Местан поне има дар слово и е единствения депутат,който говори на чист български език,без никакви грешки.

81

турчина

преди 7 години

Наистина в Турция при встъпване в длъжност Президентът на Турция не целува ръка на никого. Главния мюфтия участва но не му целуват ръката.Освен това Ердоган не поздравява депутатите. Така е прието и при изказвания в Парламента. Поздравът е "Юдже Меджлис" или "Великия Меджлис - Парламент" а не към депутатите. Великия Меджлиз представлява Азиз Миллет или - Святия Народ. Изказванията са такива.Депутатите не значат нищо.

80

Анонимен

преди 7 години

Измяната,предателствотоишпионствотосачастотпрестъплениятапротивРепублика-та, известни още като противодържавни престъпления. Правната им регламентация е за-крепенавГлаваIотoсобенатачастнаНаказателниякодекс

79

Анонимен

преди 7 години

Местане, продажна слуго Ердоганска. Мустафа Хаджи как да му целуне ръка, като с тая ръка си мие по турски *** с ибрика. Цивилизовайте се че човек да не го е гнус. Но ти най-редовно като турски патриот отиваш и целуваш задните части на Ердоган, който разстрелва турския народ. Местане, а с Ердоган си признайте че сте от юдейска вяра и най-мразите турския народ та го мъчите и унищожавате.

78

Корлеоне

преди 7 години

Официална религия в България няма. Виж, в Саудитска Арабия има. В България и в българската конституция е записано, че официалният език е български, а ТРАДИЦИОННАТА религия е източно провославие.

77

Белият Рицар

преди 7 години

Какви мюфтии в България...... България е християнска държава!!!

76

Анонимен

преди 7 години

Ердоган поздрави християните за Коледа и когато встъпи на президентския пост не целуна ръка на никой.

75

Анонимен

преди 7 години

В светска държава никой на никой ръка не целува ама България не се знае точно каква държава е и затова може всичко.

74

gtf

преди 7 години

за Радев са гласували повече отколкото за парламент, за тва си трайкай, мишок