285

Анонимен

преди 7 години

А?! всеки шести?! по физиономията на г-жа Нинова на всеки е ясно, че е изцяло зависим от БСП.....е, и то жена си, разбира се :)

284

Анонимен

преди 7 години

До ИдеалистПак си пропуснал сутрешните лекарства

283

Анонимен

преди 7 години

До Изгърбич Задвратян5 години е мандата на президента

282

Анонимен

преди 7 години

Хехе... Двата файтона реформатори си показаха простотията. Имате една седмица, господа. После тю-тю. :D

281

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

очакванията ми са да гледаме 4 години ремейк на "женени с деца". като се има предвид IQ то на позитановите отговорници по връзки с обществеността, предполагам ще се нареди некъде между турските сериали и "съдебен спор" по рейтинг.

280

Дедо Боде

преди 7 години

Он, че ви покаже. Май се роди още един Бойко, ама този път нема да гаси пожари, а от аероплано направо по подпалвачите.

279

Врацата

преди 7 години

Тоя май ще го кръстят Румен - Сричката

278

Бай ви Ганя

преди 7 години

Целта на "Решетниковата" кампания е да се саботира президентската институция в България за да: не станем президентска република, за да не се приеме мажоритарния принцип от референдума, за да има разкол и караници между основните играчи БСП, ГЕРБ, Остатъците от сините и да може с подставени лица да може да дърпа юздите им с користни цели. Такива са ДПС, Атака и корелацоите им. Итака нататък - продължете Вие.

277

Атлас

преди 7 години

Не-мога да повярвам че вместо евроатлантически ценности,напредък,добруване,ЕС,новия ни президент говореше за;-Народа е в беда,незабавна законност,злоупотреби на властта.............Сънувам ли или ДАЙ-БОЖЕ е дошъл най-накрая НОРМАЛЕН Президент...........

276

Бай Тошо

преди 7 години

НАЛИ СИ ГО ИЗБРАХТЕ ТОЗИ СЕЛЯНИН ПО ПРОИЗХОД, ЧЕХЪЛ В ЖИВОТА, ПЕНСИОНИРАН *** В ПРОФЕСИЯТА, НОВОБРАНЕЦ В ПОЛИТИКАТА И НАБЕДЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ. СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ЦЯЛАТА ВЛАСТ ЩЕ Е НЕГОВА! КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ТАКЪВ ДИЛЕТАНТ? ДА ВИ ПОВИШИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ? ДА ВИ ОПРАВИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО? ДА ОПРАВИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА? ВеРВАЙТЕ МУ! ПО-СКОРО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ЛИЖЕ МИНДЖАТА НА ***

275

Идеалист

преди 7 години

"Хубав ден за българската демокрация!" както казваше един стар седесар. Главното обвинение към новия президент е, че казал: "Остава ви още една седмица" Добре го каза, даже много им отпусна. Главните недоволни са от т.н. РБ - *** на Борисов. Много им се искаше да ги оставят до май, та да могат да си разпределят още 2 000 000 000 лв. Утре ще има и добър ден и за демокрацията в САЩ, В Британия вече дойде, наближава и във Франциия, и в Германия ще бъде!

274

Анонимен

преди 7 години

не съм от бсп ,но се изсмях като каза имате една седмица,а крадливите депутати напускат залата,е да но не се върнат вече там,на всички крадливи депутати пожелавам да ги закопае горния,гадове мръсни

273

Анонимен

преди 7 години

До Кочати си нормален ли изобщо?

272

Коча

преди 7 години

България е най бедна във Европа защото кремълската банда не спира да краде,от Белене и КТБ откраднаха над 20 милиарда лева,и това в рамките на две години.Сега разбра ли защо европейската комисия спира проектите на кремъл в БГ? Защото за да правиш бизнес с Москва трябва да имаш насочен атум на там.

271

искам да попитам

преди 7 години

До Анонимен 303Защо в България са забранени южен поток, аец Белене?

270

искам да попитам

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАЗащо България е най-бедната страна в Европа?

269

Рея

преди 7 години

НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ ИЗХРАНВАМЕ С ТРУД !и го правим НЕ на чужда земя, а на своята !и не го правим от вчера,а го правим от хилядолетия !

268

богиня Рея

преди 7 години

Човек, който оправдава, варварската анексия на суверенна територия от призната държава член на ООН,НЕ МОЖЕ ДА Е ОБЕДИНИТЕЛ НА ЕВРОПЕЙСКА НАЦИЯВОЕНЕН ИМПЕРАТИВ"забиването на знаме върху чужда, призната територия на окупационна сила"НЕ МОЖЕ ДА Е В ПРОТИВОВЕС НА МЕЖДУНАРОДНО ПРИЕТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИМПЕРАТИВ НА ООН и ПАСЕ...вярно е че в изолацията, имаме много братушки останали от Кубратовите държавиТе са от нашия етнос и с нашия ген.НО между нас и викингите на Рюрик има съществена разлика.Ние НЕ се изхранваме с гумени подлодки и атомни ракети...НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ ИЗХРАНВАМЕ С ТРУ

267

Анонимен

преди 7 години

Ако не стане чудо , това е началото на края на 1300 -те години .

266

Анонимен

преди 7 години

Ако не стане чудо , това е началото на края на 1300 -те години .