27

Анонимен

преди 7 години

До 37 Подобни коментари ,като твоя само отвръщават хората от евроатлантическите ценности и ги хвърля във състрадателно отношение към Русия,добре дошло за Путиновата пропагнда.

26

Анонимен

преди 7 години

Едно може да направи със сигурност Тръмп и няма съмнения, че ще го направи. Това е да продължи да се гаври с най-голямата коаака на човечеството, а именно руската кочиина и с пияната имзеет живееща там.

25

Само питам

преди 7 години

Защо след като написах че ако съдята който пусне Мисис Мейзер под гаранция трябва да го задържат него ми трият коментара.???

24

Анонимен

преди 7 години

За разлика от нашия президент, техния всъщност има някаква роля.

23

Анонимен

преди 7 години

До 54 Дали си мислиш,че някой ти вярва?

22

Марс

преди 7 години

До АнонименБългария, директно обявява война на тези две страни. Тогава просто седим от грешната страна на природата.

21

Анонимен

преди 7 години

До ИсторикБългария не е извършила никакви враждебни действия срещу САЩ и Великобритания през ВСВ. САЩ и Великобритания бомбардират София и избиват 4 хиляди цивилни българи. При това без никаква военностратегическа цел - просто целта е да избиват цивилни. Избиването на цивилни по време на война е военнно престъпление и САЩ и Великобритания са военнопрестъпници. Човек трябва да се образова и да познава историята за да не се излага като пише небивалици.

20

до 41

преди 7 години

ти като обичаш капитализма бегай в Бангладеш, там също е построен капитализъм-глобализъм като този, който усърдно се строй и в България от обожаваните от тебе "американисти".

19

да живее сорос

преди 7 години

такива като вас които защитават гнусния руски агресор ,трябва да бъдат изселени в северна корея където да повишават брутния продукт на ким чонг бонг а па ние любителите на глобалния продукт тука ще лапаме евтини и достъпни продукти които нямаше как да стигнат до нас на тая цена, ако великия американизъм не беше създал и развил глобализацията такива като вас които го отричате трябва да си купувате компютри смартфони телевизори даже и храни на 10 пъти по високи цени от нормалните за да разберете смисъла на глобализма

18

Ангел

преди 7 години

Това което не знаете че Президента се избира от т.н. Електори (представители от всеки щат).На 8-ми номеври реално Америка избира Електори .Те са общо 537. Америка реши 315 електори (около60%)да са Републиканци.Следователно те гласуваха за кандидата на тяхната партия Тръмп.Всичките 537 ел. избирът също и 435 конгресмена което ще рече че и техния брой ще е в полза на Републиканците.Та смисъла е че ако Партията застава плътно зад всички идеи на Тръмп то то е 100% сигурно че ще бъдат Реализирани!!!

17

айй

преди 7 години

Сорос е най велик да знаете как прониква в мен айй ,айй ,айй!

16

айй

преди 7 години

Сорос е най велик

15

развълнуван

преди 7 години

ТРЪМП ТРЪМП ТРЪМП !!!!Няма да спя цяла вечер - откога чакам този момент!

14

Анонимен

преди 7 години

Тръмп може да прави следното - всичко! А не може да прави следното - да търпи живи copocoиди!

13

Анонимен

преди 7 години

Обаче забелязвате ли как коментарите някак си са свързани един с друг, въпреки са от различни хора :)Ей това е най-якото и затова е интересно да ги четеш

12

Анонимен

преди 7 години

Ухааа вертикалите са тук бай Дон.Тръмп е пич.

11

Анонимен

преди 7 години

Накратко да ти ЕМ и да ти ЕПЛ! Ако незнаеш какво значи написаното с големи букви, си спомни за футболиста Стоичков!

10

Анонимен

преди 7 години

Според мен Обама е Антихриста и утре ще направи врътка да остане пак на власт!!!Дано не съм прав

9

:)

преди 7 години

До Анонимен7Тръмп също предложи да разоръжат охраната на Хилъри,за "да видят,какво ще стане" и подкани "руските хакери да хакнат сайтовете на демократите"?!

8

пура

преди 7 години

не може да мушка пури , където му падне