57

Охо-бохо

преди 7 години

До socialenНикой не е махал Плевнелиев,просто му изтече 5 годишният мандат бе ***.

56

Охо-бохо

преди 7 години

Боже,пази България!Вие мисловни червени червеи,с вашата атавистична омраза към всичко разумно,добро ,европейско, и сте настръхнали като вампири срещу доблестният човек и президент Г-н Плевнелиев,г-нБорисов и други . За такива като вас Славейков е казал: не народ А ***......!687

55

socialen

преди 7 години

Борисов и Цветанов махнаха Плевнелиев, защото дори и на тях им писна от постоянните му глупости и гафове.

54

Анонимен

преди 7 години

ХЕ, ПРОСТАКЪТ ВИКА: "ДРЪЖТЕ ПРОСТАКА"Човек няма думи да коментира ДОРИ заглавието на този "материал".Срам за "днесбегето", че го публикува. Поредните бисери на банкянската тиква (дето се прави на нежна магнолия, та го харесват и в Симитли), вече не ни разсмиват. СПРЕТЕ ДА НИ ГО НАТРАПВАТЕ !!

53

Белене

преди 7 години

Време е т.н. групировка "герб" да бъде забранена и цялата и ръководна шайка да бъде пратена в затвора! На остров Белене!

52

Възмутен

преди 7 години

Абе,Борисов! Има ли по-просташко поведение от твоето и на твоите привърженици? Та ти сам си призна пред цял народ:"Аз съм *** и вие сте прости". Каква по-добра самооценка? Ти успя да опро стачиш и цял народ ,та все още имаш привърженици.Интелигенцията не може да вирее сред толкова простотия. Дано никога повече тоя кротък народ не ти даде повече власт! Дано потънеш в политическа забрава,дано отговаряш за всичките си антибългарски престъпления!Всичко тече,всичко се променя.Няма вечна власт!

51

сд

преди 7 години

с този и като прос_так пак е много

50

Анонимен

преди 7 години

Понеже за вас единствено важно беше кой ви хвали отвън,а как живеят българите и какво мислят за вас беше без значение,затова си отивате.Сега и завинаги.

49

Promo

преди 7 години

и ти се държиш така с българите, ама какво да те правим ,все още има будали да гласуват за теб

48

тя

преди 7 години

Подлогат похвалена си отиде и повече никога да нямаме такъв политик , който да излага страната !

47

Избор

преди 7 години

Колебая се кой е по-*** дали Нинова или Гоцето. Единият е по-нагъл , а другата е по-проста. А като се пишат ментори на новия президент поне да му бяха казали да си прочете предварително това , което са му написали.

46

честит

преди 7 години

БСП не се е държала просташки с ***, Ти ни сложем смешен президент, който освен презрение и смях друга емоция освен у софийската реститутска аристокрация друго не предизвиква. После се опита да ни врътнеш същия номер с ведомствена ОФ- лелка. И ние ти го набихе, Това е. Както и сега ще ти го набием на изборите. Които най-вероятно ще спечелиш, но тази преднина от това НС ще ти остане само в мокрите сънища. Докато не се събудиш облян в пот и се сблъскаш с реалноста. И така всеки ден.

45

Анонимен

преди 7 години

комунистите са с такова потекло от села и колиби, изведнъж държавници. Поне да му бяха благодарили, че сезира КС и отпадна най-смисленият въпрос за намаляне на броя на "любимите" ни избраници.

44

карина

преди 7 години

Плевнелиев бил успешен президент - ами хубаво, дано е успял в това, което сте искали от него, каквото и да е то.

43

ivailo1403

преди 7 години

E разбира се, че Меркел и останалите предатели на своите народи ще хвалят тоя комик Плевнелиев. Нали и той е от тяхната групичка.

42

До 40

преди 7 години

През последните 8 години БСП не беше на власт.На власт беше БКП начело с този хубостник на снимката.

41

Анонимен

преди 7 години

А ти как се държа на влизане в парламента?И какво правеше докато президента произнасяше своята реч?-цъкаше си СМС-и.Това поведение какво е-ако не такова от което се оплакваш?

40

Койчо

преди 7 години

Аз също искам да поздравя Роско, един от големите на своето време к.лоуни!

39

Дедо Гого

преди 7 години

До Цец 41То хубаво ама какво да се прави с пребоядисаните комунисти -простаци ,които днес се правят на опозиция на комунистите?!?!

38

Анонимен

преди 7 години

Не лъжи, Боцко, овча главичке, бягай да боиш Костинбродски бюлетини в Банкя с намазаните филии.