112

Вълчо Ганев

преди 7 години

Шофьор на самолет стана президент..... Честито!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

111

Анонимен

преди 7 години

Т.ъп народ ей, още не е станал президент човека, а те вече се блещят като диваци да го критикуват. Дайте му възможност поне да се обърка, че тогава се зверете. Такова нещо е българина.

110

Андрешко

преди 7 години

Много добре ги сложи на местата им Президента,тези които се опитаха да се подиграят с президентската институция. Тези"народни представители" от ПФ и Ръбовете,на които им липсват първите седем години от възпитанието им. Много точно им каза,че след една седмица няма да имат място в този Парламент. Успех генерале и не разрешавай на някакви м у х л ь о в ц и да се опитват да се подиграват с българския президент без значение дали те харесват или не.

109

Анонимен

преди 7 години

Поздравления за новия Президент на България Г- н Радев и от тези които ще го критикуват !

108

ейц

преди 7 години

Да са ни честити новия президент другаря пилот Радев и вицето другарката журналиска Йотова.Урааааааааааа

107

отчаян

преди 7 години

Господин президент, този, дето ви написа речта и онзи, другия, дето ви накара да я прочетете цялата - махнете ги веднага. Съгласен съм аз да им плащам пособието за безработица.

106

Анонимен

преди 7 години

До АнонименС хубава стойка, нали ? Истински льотчик !

105

ВП

преди 7 години

Поредният пример на безумие и плитко мислене на избирателите. Дано след мандата на тези двамата не изберем отново амбициозни и нахални червени ***. Не ми се мисли какво ще си докараме на парламентарните избори.

104

Анонимен

преди 7 години

Обвиняваха Плевнелиев, че винаги чете от листче. Така беше.Този не може и да чете. Срича като първолак.

103

Анонимен

преди 7 години

Най накрая и ние да имаме хубав и достоен човек за президент а не като прдишните червени, зелени и цини мухл ьовци

102

Анонимен

преди 7 години

ne viarvam da donese nesho hubavo za balgaria pone nima da pliampa gluposti kato rasim

101

Демостен

преди 7 години

Още от казармата знам, че ако не успееш от първия път, значи скачането с парашут не е за тебе. Та и с публичното говорене е така. Не е лесна тая работа, никак даже. Излизаш и виждаш петстотин души дето само чакат да сгрешиш и веднага започват да ти се смеят. Ама ще го научат, що пиари има около него. Виж, другото е лошо - пали от четвърт оборот и слиза на махленско ниво без да се замисли. Трябваше и това да го тренират повече. Щото "от утре започват дълги тягостни дни".

100

Анонимен

преди 7 години

Всяка власт е от Бога, с негово благоволение ти се дава, той ще търси сметка. Малко благодарност и молитва не са излишни. Откъде прасето да знае?

99

Анонимен

преди 7 години

Браво на другаря Радев, хареса ми още от първия ден. Пожелавам му да остане верен на позициите си и изобщо да не му пука от тези 240 нехранимайковци, и все така да ги кове на място щом стъпи в парламента!

98

Анонимен

преди 7 години

Айде, сестрата на Йотова, на старт. Как НЗОК са работили две години без нея, направо не ми го побира акъла? 3,2,1

97

123

преди 7 години

Гут бай Мистър Бийн, уелкъм Топ Гън!

96

Solar Power

преди 7 години

До Анонимен"RADEV PLUS BSP E RAVNO NA 500 EVRO MINIMALNA ZAPLATA."Да но ако капиталиста даде толкова. При капитализма колкото дадат това е.Много като стачкуваш капиталиста вкарва атоматизации.

95

Анонимен

преди 7 години

tia komunisti niamat krai (premenil se Ilia i kato se poglednal pak u tia) DOKOGA?????

94

Анонимен

преди 7 години

105Коментар- Глупости те коминистите изливат много пари за омаскаряване,но не се притеснявай той Радев си е техен човек,така че няма страшно щом към Гоце не се изляха са това,за което юишеш,но пък от друга страма,ако Гоце ги излива?

93

тя

преди 7 години

Никога повече няма да гласувам за ПФ , управляван от В. Симеонов! Това е един *** човек с голямо самочуствие без никакво покритие! Това му е първо и последно присъствие в НС!