10

До 9

преди 7 години

Пробвахте ли очистване от тежки метали? Пробвахте ли безглутенова диета?

9

Кирил Софийски

преди 7 години

За аутизма не трябва да се говори , той трябва да се лекува !

8

Баща на аутист

преди 7 години

До До 3Аз не твърдя че състоянието не може да се повлияе, но съм скептичен към терапиите. Моя най-силно се повлия от сестра си, а не от терапиите.

7

Баща на аутист

преди 7 години

До БожидарНе знам от къде ти е това впечатление, но всъщност аутистите са вероятно най-малко проблемните увредени деца. То в момента на всяко увредено дете му лепват диагноза аутизъм, затова вероятно си останал с грешно впечатление че са някви полузеленчуци дето им текат лигите. Няма такова нещо, аз дори подозирам че голяма част от приятелите ми не знаят че едното ми дете е аутист, сигурно го мислят за темерут.

6

Божидар

преди 7 години

Няма друга такава мъка като Аутизма...Дори не искам за секунда да се замислям че детето ми може да му се случи нещо подобно.Именно за това преди 7 години няма да получи почти никакви ваксини.По-скоро ще приема да има теоретичен шанс да почине от някоя от тези болести, отколкото да е аутист цял живот...

5

Ваксините

преди 7 години

Според моите наблюдения, ваксините или причиняват аутизма или го отключват да се прояви. За съжаление с ваксините зле, без ваксините също така зле.

4

До 3

преди 7 години

Не бъди толкова скептичен, особено ако аутизма е в лека форма.

3

До 1 ан

преди 7 години

Вероятно си прав/а/, но процента на децата с аутизъм стремително нараства, а институциите в България си затварят очите и оставят родителите сами да се справят. Ако не бъркам даже при ТЕЛК отпадна аутизма при децата, а при възрастните изобщо го няма.

2

Баща на аутист

преди 7 години

Аз съм силно скептичен към всякакви терапии, освен може би за родителите. Аутизма не се лекува, но психозата която причинява на родителите се лекува.

1

Анонимен

преди 7 години

Хич няма да се спирам на същността на аутизма и доколко той е нова болест... Ще се спрана единствения ВАЖЕН въпрос, от който трябва да ЗАПОЧНЕ работата си една такава организация, и който трябва да бъде коментиран на ВСИЧКИ публични изяви - въпросът за причините за появата на това явление. И по-точно на няколкото изследвания, които потвърждават, че съвременните детски ВАКСИНИ са причината за аутизма. Всяка организация като тази или се бори срещу вредните нови ваксини, или не прави нищо.