30

Анонимен

преди 7 години

Отсега виждам скандалите ако махнат дузпите. тръгва играча от центъра, повежда топката ... и вратаря пак го спъва... зверски скандал

29

Анонимен

преди 7 години

Това са пълни глупости да се махат засадите, а дузпите да стават като хокея. А тия минутни наказания - съвсем. Тия само искат да развалят играта. Е то футбол без засади, дузпи и субективни съдийски отсъждания, какъв футбол ще е.

28

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще очакваме световното първенство да се провежда виртуално и ежемесечно. Келепирът: няма нужда от стадиони, без риск от буйстващи и пострадали, без полиция. Ще се гледа на големи екрани по кръчмите и на разните му бир- и други фестове. Приходите от ТВ права се увеличават, а разходите - до минимум. Даже може и по 2-3 *** национални играчи всеки месец да си менкат принадлежието срещу съответната такса. Всеки месец нови шампиони, много кеф и всички заживяват радостно и щастливо!

27

Гоооол...

преди 7 години

Айде на гюмето ....

26

Анонимен

преди 7 години

До ЧегевараСлед 2-рото ... шише

25

Анонимен

преди 7 години

Един от вариантите е като в хокея - линия на засадата. Първо трябва да премине топката, а след това играчите на атакуващия отбор. Така лесно ще се следи за засада, а и функцията "играч на гьоме" няма да е актуална

24

Патриот

преди 7 години

може също и играчите да качват левел и да си купуват екипировка със статове от итем шопа!

23

Snorky

преди 7 години

Очевидно футболът ще губи още повече фенове за в бъдеще. Аз също имам някои доста семпли предложения: да се играе с 2 или 3 топки за да има повече голове, да се премахне поста вратар поради същата причина, да се приеме минимална работна заплата от 1 милион евро на ден за всички футболисти защото в момента едва свързват двата края, на световни финали да се явят 200 отбора и да се играе 4 месеца всеки срещу всеки за да има повече печалба...

22

Анонимен

преди 7 години

Аз съм за премахваме на засадата !

21

Анонимен

преди 7 години

То това в България и без това не е футбол.

20

Анонимен

преди 7 години

Не знам, но и топката може да махнат някога :D

19

Crow

преди 7 години

Да премахнат корупцията и поръчковото съдийство, другото са глупости....

18

Анонимен

преди 7 години

Добре че британците имат 4 гласа срещу 4 общо на ненормалниците от ФИФА, че досега да са съсипали най-популярната игра в света.

17

Анонимен

преди 7 години

засадите са стратегически елемент, правят играта много по-интересна според мен.ако ги махнат играта ще бъде основно на дълги пасове, винаги ще има гьоме, до което топката като стигне и гол.По-скоро да помислят как махнат субективния елемент при отсъждането им, за да не стават грешки. Вече има необходимите технологии за това.

16

Анонимен

преди 7 години

За засадите не съм много сигурен, че е добра идея. Като малък играехме мачове и имаше един. дето само това правеше - седеше до вратата и чакаше топката и естествено все той вкарваше. Беше гадно, щото не ставаше игра.

15

Анонимен

преди 7 години

Тогава да въведат и точкова система. Например редовен гол = 3 точки. Гол от засада = 1 точка. При жълт картон - временно отстраняване. При получен червен картон се отнемат 2 точки и се гони нарушителят.

14

Анонимен

преди 7 години

Ако се махне засадата ще е доста по интересно. Да не говорим, че съдийството е като през 19 век.

13

Анонимен

преди 7 години

Засадата е много силно оръжие на корумпираните съдийски бригади. Когато искат тогава си я свирят. Според мен правилата не трябва да се променят, а да се вкарат елементи за независимо (електронно такова или видео повторение) отсъждане. Нещо като "орлово око " при тениса. Сега тенис мачовете са много честни и дори по интересни от преди.

12

Чегевара

преди 7 години

Тези нови правила ,след кое уйски се обсъждат по сбирките ,пето или шесто ?

11

az

преди 7 години

Звучи добре . а дузпите ще станат голямо шоу :)