17

Анонимен

преди 7 години

До Др ИсняТова добре, но младите им подобно на старите са въздух под налягане.Пак ще очакваме неграмотни, алчни, безскрупулни и комплексирани към "великият" руски владетел хора.Свободни хора със собствено мнение като Плевнелиев при тях няма.Те са мафия и при тях законите са мафиотски.

16

Бесепар

преди 7 години

А какво ще прави др.Найденов?Нинова не му оставя друг полезен ход освен да я свали от председателското място.

15

Др Исня

преди 7 години

Два мандата за всички депутати и чао!

14

naco

преди 7 години

Другарко Нинова,как ще се ЯВИ Вашата партия на изборите: Като БСП САМОСТОЯТЕЛНА,НЕЗАВИСИМА ,подкрепяна от ИНИЦИАТИВНИЯТ КОМИТЕТ с председател другарят Стефан Данаилов или като БСП "лява" България???

13

Анонимен

преди 7 години

КОГАТО КОМУНИСТ ГОВОРИ НЕ ЖЕЛАЯ ДА ГО СЛУШАМ ,ЗАЩОТО ЗНАЯ ,ЧЕ 80 % ОТ КАЗАНОТО Е ЛЪЖИ. КОМУНИСТИТЕ НАПРАВИХА ТАКА ,ЧЕ 80 % ОТ БЪЛГ.НАРОД ДА ЧУВСТВАМЕ ,ЧЕ ДА СИ БЪЛГАРИН Е ТЕЖКА УЧАСТ А НЕ ЧЕСТ ! ВИЕ НИКОГА НЕ ИЗЛЯЗОХТЕ ОТ ВЛАСТТА И НЕ ГОВОРЕТЕ ,ЧЕ КОСТОВ И БОРИСОВ НЕ СА ВАШИ ХОРА ,ЗАЩОТО ТЕ СА ВАШИ ВЪЗПИТАНИЦИ ,ТЕ ОТ ВАС СА НАУЧЕНИ КАК СЕ КРАДЕ И ЛЪЖИ ! БЪЛГАРИЯ Е НА ОПАШКАТА ПО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС-КОМУНИСТИЧЕСКИ АЛЧНИ АКУЛИ !

12

Берлин

преди 7 години

Сърцето в Русия.Синът в САЩ.

11

Корне, ма!

преди 7 години

Хайде да започнеш отначало, а не от средата!Как така тъмносините те направиха шефка на две солидни външнотърговски дружества с огромни суми долари в активите си? Точно теб, 28-годишната с почти никакъв трудов стаж и то на няколко места по няколко месеца?! И за какви заслуги ти дадоха възможност да се нагушиш, като присвоиш почти половината от едното от тези дружества?Това, че си се пребоядисала, не е чудно.Много други го направиха.Но как се озова начело на БСП?Какви услуги направи ***, Корне?

10

Анонимен

преди 7 години

какви 3 мандата - вечна лустрация!

9

Факт

преди 7 години

Факт е, че след 1989-та година БСП е най-демократичната партия, колкото и да не им се вярва на някои.

8

8

преди 7 години

КАКВИ 3 МАНДАТА?!ЕДИН МАНДАТ!И,АКО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ МУ СКИМНЕ НА НЯКОЙ ДЕПУТАТ ДА СЕ ОТЛЮСПИ,ВЕДНАГА ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!АКО САМО СЕДИ В ЗАЛАТА ,РЕШАВА КРЪСТОСЛОВИЦИ И ЛА'ПА КИИИИИИИИИИИФТЕТА-ВЪН!

7

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с предложението на Янаки Стоилов - да не са депутати хора с повече от три милиона? Разумно е - награбили са се, да дадат път на другите.

6

Анонимен

преди 7 години

А КОГА ЩЕ СЛОЖИТЕ И ТАВАН НА ДАЛАВЕРИТЕ ? КОГА ЩЕ СЛОЖИТЕ ТАВАН НА ПРЕВИЛЕГИИТЕ НА ВСИЧКИ ,КОИТО СА НА ВЛАСТ ,ЗАЩОТО ТЯХНАТА ЛАКОМИЯ Е ТАЗИ КОЯТО ИЗЯЖДА ХЛЯБА НА БЪЛГАРИТЕ ?

5

Табак-оff

преди 7 години

Достатъчно време за подсигуряване и на пра-пра ...внуците ! :)

4

Анонимен

преди 7 години

БСП не е издигнала Радев ,но беше достатъчно ДАЛНОВИДНА да го подкрепи ! И това беше добър знак ,че желаят ПРОМЯНА!

3

Я гледай

преди 7 години

*** тия от БСП имали и устав....Браво!

2

Анонимен

преди 7 години

В ГРОБ за антиевропейско развитие на България всичко се решава от една куха кратуна, затова 10 години водят куха политика срещу средната класа и народа в интерес на олигарсите от кръга агнежшки тиквички.

1

Нас

преди 7 години

Браво ! Сега да я последват и другите партии за да няма ВЕЧНИ депутати !