6

Майка

преди 7 години

До АнонименПърво щото няма такова заболяване, детето е обследвано. Второ женицата е от наше село и знам, че не толкоз съвестна "майка" и трето, кой оставя детето си по чехли навън в това време. И моите деца играят зимата в снега, но добре облечени с апрески на краката. По скоро нещо я ядосало и тази го е изгонила за наказание навън, без да и дойде на простия акъл, че може да се случи нещо такова, пък и може направо да го е забравила.

5

Анонимен

преди 7 години

Всички плюем без да имаме цялата информация. Вие като 6 годишни, не сте ли сте си играли зимата в снега по цял ден? Защо смятате, че майката умишлено е навредила на детенцето само защото не и е родно? Ами ако това измръзване е след 2 часа правене на снежен човек плюс някакво скрито заболяване? По различно ли би било ако майката беше родила детенцето или пък ако то беше пострадало прищипано на врата примерно довели до същите усложнения?

4

Бен

преди 7 години

Бе колко години ще са за тези, които са преценили, че тя става за приемна майка?

3

(-_-)

преди 7 години

Какво приемно семейство може да е някаква самотна вероятно и безработна селска женица?

2

Анонимен

преди 7 години

До Надя Николовадоказано - недоказано, Надето бърза да хвърля камъни. Напомням ми за една стара англииска комедия. В тубата го има откъса: monty python stoning

1

Анонимен

преди 7 години

Щесе оправи детето аз вярвам.