12

Анонимен

преди 7 години

ДО 10 КАК КРАДЯЩ СЪСЕД . Нали има уред. ТАКА МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ И ЗА водомер и за елехтромер.

11

Анонимен

преди 7 години

абе какви топломери-за украса:))Как може да вярвате на тия глупости-едно към гьотере е всичко

10

До 10

преди 7 години

Това твоето може да стане, ако съседите ти яко крадат, а това се случва на практика навсякъде и разбира се си на база предишна година. Не се учудвай, ако плащаш много при крадящи съседи - реално ти плащаш и тяхното потребление.

9

Мързи ги

преди 7 години

До АнонименИ ние купихме такива за дистанционно отчитане, и какво? Още през първия им сезон, точно преди една година, през януари 2016 г. от "Техем" се обадили у съседа и го помолили да им продиктува по телефона какви са показателите на топломерите му, за да не се разкарват до нас. Той ги наругал и на други съседи не са се обаждали, нито пък у нас. Но щом са звънели на един, значи практикуват това и на други адреси.

8

Шоково за 2015/2016

преди 7 години

До РеалистПри мен, за 80 кв.м., целият отоплителен сезон заедно с топлата вода през тези месеци е малко над 900 лв. Значи, с около 50% по-скъпо отколкото при теб. Но с изравнителната сметка ми друснаха 560 лв за доплащане и когато протестирах, ми отговориха, че нямало основание за преизчисляване. Смятам да продължа да се разправям, не може така!Досега или доплащах по 20-30 лв или ми връщаха подобна сума.

7

Анонимен

преди 7 години

накараха хората да си купят ултра модерни топломери, да ги отчитат дистанционно, да гадаят на боб и продължаваме да говорим за прогнозиални сметки?

6

Реалист

преди 7 години

Повечето сметки са на база предишна година и някои може да се различават много от реалното потребление. Изравняването след април 2017-та ще оправи нещата - такъв явно е номер 5. При мен за 160 квадрата апартамент, сметката за парно и топла вода е 230 лева, като парното работеше яко през целия декември и поддържах около 23-24 градуса навсякъде. Не мисля, че е много - едни познати с едни уж супермодерни и скъпи климатици, плащат над 300 лева при двойно по-малък апартамент.

5

До 5

преди 7 години

Щото един Симо беше обещал да ни оправи за 800 дни и докато той си царуваше, юпитата му подписаха такива договори, че и досега не можем да се справим с многоглавата ламя на дружествата монополисти!Затова отново предлагам да се публикуват текстовете на тези договори, снимките и имената на онези, които са ги подписали, а пък ако някой се добере и до сведения кой каква комисиона е гушнал, това ще е черешката на тортата.

4

Анонимен

преди 7 години

за декември имам потребление само 15 дни, след това не сме били в къщи, парното ни е било изключено, а сметката ми епочти двойно по-висока от ноемврийската. Сега ще трябва да си платя сметката а после евентуално през август може и да ми преизчислят потреблението и евентуално да ми приспаднат някакви пари от следващите вноски. А лихвите за тия 8 месеца върху парите, които са ми надвзели? защото ако аз не платя в срок започват да ми начисляват лихви!

3

Bit

преди 7 години

До 2:Това през летния сезон ли?

2

Анонимен

преди 7 години

Аз съм доволен, двустаен апартамент, топло посноянно, сметка само 70лв..

1

lol

преди 7 години

Аз нямам радиатори от 5 години, да дойдат да ми кажат как съм потребил повече...