16

европа

преди 7 години

ЕС щял да се разпадне,пълни глупусти.Това е най големия икономически съюз,еврото е една от основните световни валути.При разоад на съюзи ще настипи световна криза невиждана до сега.Путин каза че половината валутни резерви на Русия са в евро,а ЕС е основен партниор на Русия.На кой ще си продава газа и петрола,те и без това са на ръба с тези цена,а при разпад на най големия и клиент са загинали.Китай на кой ще си продава стоките,отделно колко милиарди са инвестирали в Европа.ЕС е сила.

15

For

преди 7 години

Ne stava offshoren ostrov i kombina s eu, problem.

14

ognyanz

преди 7 години

Отделянето на Великобритания е логично следствие от провежданата от дълго време кампания за изолационизъм. На британците все чужденците (най-вече българи и румънци) им бяха проблем. Обединена Европа ще мине и без тях.

13

До 15

преди 7 години

Мдааа и Тръмп бе смешен и нямаше шанс да спечели...да ама не...а за кравата Меркел тази година ще видим.

12

Анонимен

преди 7 години

Tupite bgmangali nishto ne razbirat plus uels kato rabotyat i tam si pechelyat prostaxii

11

Анонимен

преди 7 години

До ззз 13Бъди спокоен Льопен-ката никога няма да спечели.спечели

10

ззз

преди 7 години

Всъщност най-голямото изпитание за EU ще са изборите на пролет във Франция. Ако Льопен-ката спечели (което за първи път е съвсем реално) то EU приключва съществуването си.А даже ако това не се случи, ако САЩ излезе от НАТО (също вече напълно реална възможност) и ако и UK си прибере войските, Еропата остава буквално със свалени ***, даже няма да споменавам евентуално решение на Путин за някаква намеса където си пожелае.Та предстоят ни интересни времена още в близките няколко месеца.

9

Повече мисъл

преди 7 години

Дали няма някоя по-важна причина Великобритания да излиза от ЕС. Едва ли е от простотия. При такива многомилиардни мани небесни и толкова забогатели членове, особено ние...

8

ззз

преди 7 години

До Бай Иван: Много си плах в предвижданията. Няма как EU да оживее в сегашният му вид. Въпрс на време е или да се срине с гръм и трясък или коренно да се промени. И в двата случая британците печелят. А,че ще имат трудности в UK- никой не се съмнява, но те ще ги преодолеят точно когато останалата Европа се сгромоляса по един или друг начин и Англия ще остане остров на стабилността.Лошото е, че ние пак ще сме на потъващата лодка и ще сме първите които ще изхвърлят зад борда.

7

Българина

преди 7 години

Правилно. Свободно движение в рамките на 3 месеца и търговски споразумения между държавите. Никакъв политически съюз.

6

Анонимен

преди 7 години

Причината е, че не им се дават вноски за ЕС. Това е, друго няма.Те никога не са били по даването на пари.

5

Анонимен

преди 7 години

Тия вечно са тарикати. Все някакви шушумижтини.

4

Аз

преди 7 години

Не знам дали ЕС ще се разпадне, но Великобритания със сигурност вече няма да е същата. Има сериозна вероятност Шотландия и Ирландия да поискат независимост. Както знаем те гласуваха против излизане от ЕС, а от доста години не са особено съгласни с водените от Англия политики. Ще бъде интересно.

3

Ato

преди 7 години

До ФАШИСТПотърси цитат Айнщайнн и ще разбереш,

2

Бай Иван

преди 7 години

Британците може и да съжаляват много, но може и да не съжаляват. Сигурен съм че си правят някакви планове които я се сбъднат, я не. Ако ЕС се разпадне да кажем след 10 г. те ще са излезли вече от кризата и тогава пак всичко ще се литне към Лондон, но ако ЕС не се разпадне, то може да очакваме разпадане на Великобритания. А излязат ли от ЕС съм 100% сигурен че ще се включат към Русия в опитите да унищожат този съюз.

1

Георги

преди 7 години

Две са нещата които нямат край: вселената и човешката глупост. За едното не е сигурно.