8

Ухаа

преди 7 години

Не казаха на тия, които внасяха там месо, сирене, масло и ...от които не сме ние, защото тия ни обясняваха, че руски пазар не ни трябва и затова го взеха те, яжте си ги. И те ги докараха да ги продават тук, та и малкото което произвеждаме да не можем да продадем. За сметка на това в Русия има огромен скок в родното им производство и дела му в изхранването им с тези стоки е скочил до 85% при 20 тук.

7

БРЕЙ

преди 7 години

АМА, НИЕ ИМАМЕ ЛИ ИКОНОМИКА.ПАК, НЯКОЙ, НЕЩО Е ОБЪРКАЛ ДАННИТЕ.

6

чекай, чекай малко

преди 7 години

Нещо не му схванах последното изречение "ударена от санкции..." Някой да си спомни кои руски стоки са забранени за внос у нас? Щото наши за внос там - да, нали има контра-санкции, руски контра-санкции. Това дето е срещу Русия е всъщност забрана за влизане в ЕС и Щатите на три дузини висши функционери и ограничаване връзките с десетина държавни фирми. Санкции срещу себе си руснаците сами си ги наложиха - рекоха "няма да ви ядем пържолите, яжте си ги сами".

5

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Докато Батман не се върне пак на...бял кон,има да...чааакате челно класиране където и да е.Само като разберат правещите...класации,че не е на власт,ни отписват от всички списъци,или ни...забутват някъде по края,където никой не ги...чете.

4

Анонимен

преди 7 години

а тя била ли е там?ааааа,ДА , когато младите хора още си бяха в БГ. нищо,сега нали ни налазиха микробиолози,инженери лекари,физици и химици,математици......всякакви "меринджеи".

3

Айде бе,

преди 7 години

толкова много ни помогнаха САЩ и Запада , че вече сме я фтсали.

2

Уахаха!

преди 7 години

Бананова република.

1

анонимен

преди 7 години

Е що тъй бе!!!!!! При това"успешно" управление на г-н Борисов.Не може да бъде пак лъжат.Те от БСП -то са ги накарали така да пишат.