8

vlady

преди 7 години

Нормално е да блокират арменската епархийска катедрала и да представят исканията си пред архиерея на епархия Гърция на Арменска Апостолическа Църква архимандрит Хорен Ованисян.

7

bigpick

преди 7 години

Е , хайде Европа да се намеси вече. Стига са ги дундуркали тия гърци. Като не им харесва нещо на фермерите им да отидат пред общините , да изсипят някое друго ремарке изгнили портокали и това е. Да си плачат колкото искат. Какво им е виновна границата. Тяхните управляващи ги боли съзнанието за границата и това , че пречат на бедния български превозвач. Сега да ги видим европейците дали ни смятат наистина че сме в ЕС.

6

SILENCE

преди 7 години

Ако бойкотираме туризма им,престават. "Протестите" им са само през зимата - вид забавление с ядене,пеене и проЗташки бабаитлъци,които улявниците,пардон,журналята представят като новини.

5

Мунчо

преди 7 години

Като немогат да се самоорганизират ще " духат супата" пак ! Ако се надяват Брюксел да им реши поблема все 1 да чакат да мине ферибот по Перловсакта река!

4

Анонимен

преди 7 години

Пребройте колко български камиона по колко дни са чакали и от 1-ви юни същия брой гръцки камиони с гръцки стоки да обискат на нашата граница.

3

Брюксел

преди 7 години

Аре у лево бре! Какви сте вие? Гърция не е България! Искате ли да ви спрем един реактор сега в студа, а? Санкции ще искат срещу пълноправна членка не ЕС!

2

акуд

преди 7 години

тези блокади стават тенденциозни. трябва добре да се разгледат и разгадае точно какво целят и какво чостигат стачкуващите и самата държава и едва тогава да се отвърне премерено и болезнено

1

Бо

преди 7 години

Дреме и на Еврокомисията! На кой му се занимава с един град хора. Юнкер ще си го премести в другия крачол.